Büyükadaya geliyim dedim.herkes bi uyanık bi uyanık ki sorma arkadaş.bisikletin saatine 4 ytl istiyorlar.tüm günlüğüne ise 5 ytl.Her sorduğum keko tamam saolun.cevabı alınca gel 3 ytl,2ytl yapalım diyor.inat yaptım.bisikletsiz 4 kilometre yürüdüm.acıktım döner yiyim dedim.5 ytl dedi,pideciye gittim 2.5ytl dedi namıssızlar.gittim bim'e bisküvit,kek le porta aldım.sıkıldım eve döneyim dedim vapura daha 1 saat varmış.internet cafeye attım kendimi.son darbeyide burdan yedim.Saati 2 ytl! üstelik bağlantı allahlık.bilgisayarlar desen saltanat usulü ile dedelerinden kalmış gibi.Bu berbat günümün stresinden az sonra kalkacak olan vapurdan martılara simit atarak kurtulacağım.
Desene,oradaki girişimciler oldukça geçirimci
iyide 2.5ytl pide pahalı değilki :) ankara tunalıda 6 kaat le porta kola püsküüye 1.5 verene kadar pideye 2.5 ver
o paraların üstüne bide yanına uzanmalarınımı istiyosun onlardan anlamadımki? bunlarmı fahiş?
sende amma cimri çıktın be
quote:
Orjinalden alıntı: 12henry14
iyide 2.5ytl pide pahalı değilki :) ankara tunalıda 6 kaat le porta kola püsküüye 1.5 verene kadar pideye 2.5 ver
Sanırım o bahsi geçen pide kır pidesi (hani şu bol soğanlı olanlardan) piyasada 0.50-1.00 tl