Dünün menüsü şu şekilde bugün nasıldır bilmiyorum: - Ezogelin çorba - İzmir köfte - Pilav - Cacık ₺50 Adres: Kemeraltı - Balıkçılar Meydanı |
İzmir Kent Lokantası Açıldı
-
-
fısırıktan bir dönercideki açık ayran parasına 4 çeşit yemek. bu hizmete bile pislik atmaya çalıştılar be. ülke bitik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok kalite aranmaz elbette ama temizdir umarım,
bi çorba parasına 4 cesit yemek cok iyi duruyor umarım ihtiyacı olanlar yararlanabilir.
-
açıkçası, bu paraya vasat ürün verse, altın fırsattır. zira bunun kat be kat üstünde fiyatlar çekenlerin kalitesi iyidir diye düşünmeyi ben bıraktım. gençliğinde işyeri mutfağı görmüş biri olarak.
artısı, arkasında belediye olduğu için ve sürekli açığı aranan muhalif belediye olduğu için, bence gözü kapalı yenir.
Her ilçeye açılır umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fakirler şükredin diyen adam Audi A8 le gezerken bu olay gerçek bir hizmet.
Bu arada Bucaya da açtılar 4 çeşit 45 tl...
-
Şuan istanbul'da herhangi bir mekanda 50 liraya az porisyon mercimek çorbası içemezsiniz, çoğu yer yanında ekmek ve su dahi vermiyor. Belediye kar amaçlı çalışmıyor tabiki ama burdan zarar da etmiyordur. Demek ki bu paraya sattığında kar etmeden oradaki personelin + yemek maddelerinin paralarını ödeyebiliyor.
Buradan ne anlıyoruz? Çakal esnaf bize ağır saplıyor. 85 milyon nüfus toplam 1 milyon etmeyecek çakal esnaf topluluğunu doyuramadık be doymadınız. Bu ayıp da bizim olsun.
Ülkedeki enflasyon ve fiyat artışlarında hükümetin payı büyük ama esnafın çakallığı önemli ölçüde göz ardı ediliyor gibi geliyor bana.
Pandemide iş yapamadığı için acıdığımız esnaf resmen kaldırıp yağlamış bekliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 14 Haziran 2024; 18:43:45 > -
Şunu hizmet diye sunmak bile abes ama kitle ne versen yiyor zaten devam..
Sadece bir ilçe belediyesi bile asevi vasıtası ile günde 1800 kişiye yemek veriyor, şu lokantaların alayını toplasan rakam ancak bu kadar yapıyor. Saat 12 de aç 3 4 gibi yemek biter kapat. Soran olursa da 50tl ye yemek veriyoruz dersin.
Haliç Marmara bitik, Ulaşım rezil halde hala daha lokanta yemek. Bunu da yap ama asil işini de yap be IBB
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaş zarar etmiyor demiş ama mümkün değil. 100gram kıyma pişince 50-60 gram kalıyor onun fiyatı sacece 50 tl. Bu arada zarar etsin edebilir ihtiyacı olanın karnı doysun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 14 Haziran 2024; 23:55:0 >
Bucadaki öğrenci için ₺45 ama normal vatandaş için ₺90
Bir de Cumartesi ve Pazar günleri kapalı.
-
Tüm Türkiye genelinde Uygun fiyatlı Kent lokantaları çoğalır umarım.
İstanbuldakilerine "kent lokantası" deel, "kent yemekhanesi" denmeli. Birgün önünden hazır geçmişken bir bakayım, oturup yiyeyim dedim ama kapı duvar ! Çünkü yemekhane gibi çalışıyorlar. Belli bir kapasitede yemek pişiriyorlar, onlar bittiğinde de kapıya kiliti vurup tükanı kapatıyorlar. Sonradan ügrendim.
Halbuse lokanta dediğin yerde yemek eskilmez ve takviye yapılarak süreklilik sağlanır. Bu yüzden ben bu oluşuma artık her yerde "kent yemekhanesi" diye telaffuz edeceğim
-
Balkan lokantası veya Ümraniye 'deki Aşikar lokantasında çorba 25 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Haziran 2024; 17:44:8 >
köftenin içine ekmeği bol basarsın, ayrıca kıymanın kilosu 280 tl, toplu alımda daha uyguna alıyor olabilir, 50 gr kıyma 13-14 tl.
bugün simit aldım 15 tl verdim yani 45-50 lira çeşit yemek için baya iyi. anladığım kadarıyla buralarda sıra ve zaman sıkıntısı var. yemek bitince de kapatıyorlar. sürekli kovalamak gerek yoksa onun dışında keyfi olarak buraya gitsen kapıdan dönersin.
yine de hizmet hizmettir. darısı diğer esnafların başına diycem de nerde....
-
büyükşehirlerde yaşamıyoruz o yüzden bizim buralarda İstanbul için fırsat denilen fiyatlar normal geliyor, arada bakıyorum youtube videolarına dombili sonradan gurmeler her şeye çok ucuz çok lezzetli diyor bana bi gülme geliyor. arkadaşlar yemek dediğiniz şey satın aldığınız fiyatlar kadar maliyetli değil bir defa bunu bilmeniz lazım.
dün bir video gördüm instagramda tokatta şehzade yada şehrazat lokantası diye bir yer var ismi böyle bir şey tokat kebabının kilosu 2700 TL ve işletme sahibi buna çok ucuz diyor, altta yorumları okudum işletme sahibi bu millete az bile saplamış dedim kendi kendime. yorumlarda genel olarak şöyle yazıyor ; 1 kilo kuzu kaburga 550, 1 kg patates 20 TL, 1 kg patlıcan 20 TL, 1 kilo biber 30 TL, 1 kg domates 30 TL, 1 kilo sarımsak 100 TL
550+20+20+30+30+100 = 750 TL
demişler ki yorumlarda 1 kilonun maliyeti 750 lira sen 2700 lira istiyon çok pahalı olm saydığınız malzemeler 6 kilo yapıyor dememiş kimse, yemek hesabı yapılırken de hep aynı şey yapılıyor çiğ köfte satıyorlar neymiş kilosu 150 lira ucuzmuş hesapla deyince bulgurun kilosu 30 lira nar ekşisi 100 lira falan diye toplaya toplaya gidip 250 lira maliyet çıkarıyorlar, senin hesapladığın malzemeyle 5 kilo çiğ köfte yapıyor adamlar ama farkında değilsin işte maliyet hesabı bilmek lazım o yüzden. marmariste hacının yeri vardır girişte sanayi kavşağını geçince 30 seneden fazla zamandır bu fiyatlara yemek satıyorlar hemde onlarca çalışana turizm bölgesi olmasına rağmen, yani az kar marjı ve sürümle de para kazanabiliyorsun ticarette ama bizde az para istiyorlarsa kalitesiz dandik pis gibi bir imaj var.
misal şehirlerarası yolculuklarda denk gelirse köfteci yusufta içiyorum çorbayı tam porsiyon mercimek 50 TL et suyu 70 TL mercimeği de et suyuda bana göre gayet lezzetli içinde de bildiğin parça parça et var et suyu çorbasında , geçen yine forumda bir köfte konusu vardı herkes giydirmiş ve yine genel olarak forumlarda ve sosyal medyada köfteci yusufla alakalı epey eleştiri var ama benim gördüğüm belirli bir standartı olan ucuz ve yaygın olan yine bu yusufun yerleri, oturuyorsun çorbanı içiyorsun yanında kızarmış ekmek salata ezme de getiriyorlar yemekten sonra da çayını içiyorsun istediğin kadar hesapta 50/70 TL bedava bana göre, bu arada bizim yusufla alakamız senede maksimum 10 kere yol üstünde yemek için yani yaşadığımız şehirde yakınımızda şubesi falan yok onun için genel durumlarını paket hızını temizliği falan bilmiyorum, zaten bu durumlar şubeden şubeye değişir misal izmit tarafında yol üstü bir yerlerine uğramıştım 3-4 sene önce birde pandemi vardı hem çok kalabalık hemde hijyenden uzaktı kalktık gittik misal, genel olarak benim gördüğüm fena değil.
anlatmak istediğim aynı çorbayı hatta çok daha kötüsünü 100 lira satan mekanda var mecbur kalıp buralarda içen bu fiyatlara normal diyenlerde var yada ucuza içtiği için kalitesizliğine ses çıkarmayanlar, oysa 1 koca demlik çay demlesen 1 bardak çayın maliyeti 50 kuruş yoktur yada kilosu 30 liralık mercimekten 20 porsiyon çorba çıkarırsın maliyeti 100 lira yoktur. falan filan işte hesap kitap bu işleri az çok bilenler anladılar beni anlamayanlarda anlar umarım o zaman kimse kolay kolay kazıklanmaz ülkemizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük şehirlerde daha da çoğalır umarım. İç anadoluda müthiş diyebileceğim mercimek çorbası 50 TL yanında bol ekmek ve ücretsiz çay (ücretsiz çeşme suyu da bulabilirsiniz sürahide) alabiliyorum, mutlu ayrılıyorum. Ama büyükşehirlerde 150 TL ödüyorum üzülerek ayrılıyorum. İki şehirde de halkın geneli asgari ücret kazanıyor, birinde iş bulmak daha zor.
normal vatandaşa da 45 oldu.
-
fısırıktan bir dönercideki açık ayran parasına 4 çeşit yemek. bu hizmete bile pislik atmaya çalıştılar be. ülke bitik.
|
Şuan istanbul'da herhangi bir mekanda 50 liraya az porisyon mercimek çorbası içemezsiniz, çoğu yer yanında ekmek ve su dahi vermiyor. Belediye kar amaçlı çalışmıyor tabiki ama burdan zarar da etmiyordur. Demek ki bu paraya sattığında kar etmeden oradaki personelin + yemek maddelerinin paralarını ödeyebiliyor. Buradan ne anlıyoruz? Çakal esnaf bize ağır saplıyor. 85 milyon nüfus toplam 1 milyon etmeyecek çakal esnaf topluluğunu doyuramadık be doymadınız. Bu ayıp da bizim olsun. Ülkedeki enflasyon ve fiyat artışlarında hükümetin payı büyük ama esnafın çakallığı önemli ölçüde göz ardı ediliyor gibi geliyor bana. Pandemide iş yapamadığı için acıdığımız esnaf resmen kaldırıp yağlamış bekliyor... |
Fakirler şükredin diyen adam Audi A8 le gezerken bu olay gerçek bir hizmet. Bu arada Bucaya da açtılar 4 çeşit 45 tl... |
Her ilçeye açılır umarım.
|
Şunu hizmet diye sunmak bile abes ama kitle ne versen yiyor zaten devam.. Sadece bir ilçe belediyesi bile asevi vasıtası ile günde 1800 kişiye yemek veriyor, şu lokantaların alayını toplasan rakam ancak bu kadar yapıyor. Saat 12 de aç 3 4 gibi yemek biter kapat. Soran olursa da 50tl ye yemek veriyoruz dersin. Haliç Marmara bitik, Ulaşım rezil halde hala daha lokanta yemek. Bunu da yap ama asil işini de yap be IBB |
Vatandaşı dışarıda bir öğün yemek yiyemeyecek hale getiren hükümeti savunanlar utanmadan neredeyse bedavaya tertemiz ve lezzetli yemek imkanı sağlayan belediyelere çamur atmaya çalışıyorlar.
Asıl işini yap demiş bir de, İstanbul’un ve birçok büyükşehirin en büyük işi sizin destekleyip bu ülkenin başına bela ettiğiniz hükümetin yarattığı sefalet. Toplam 1800 kişi demiş bir de, sadece İstanbul/Avcılar kent lokantasında günde 1000-1100 kişi yemek yiyor. Her gördüğümde önünde kuyruk var kuyruğun çoğunu da akpye oy veren emekliler oluşturuyor. Ha son olarak konudaki lokanta İZMİR kent lokantası, ama her saniye İmamoğlu korkusuyla yaşadıkları için İbb açtı zannetmişler :) |
maalesef şeref , onur, haysiyet artık zor bulunuyor. arsızlık, şeref yoksunluğu prim yapıyor. ama ilk genel seçimde bu bitecek ve onur yine erdem sayılacak.
|
Tüm Türkiye genelinde Uygun fiyatlı Kent lokantaları çoğalır umarım.
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X