Şimdi Ara

ADSL HIZ TARİFESİNİ DEĞİŞTİRECEKLERİN DİKKATİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda özellikle yeni tarifelerin ilan edilmesinin ardından forumda sıkça hız tarifesi değişikliği yapacakların mesajlarına rastlıyorum. Bu mesajların ardından hemen nasıl değiştireceklerini soranlar oluyor.

İşte bu sorunun en zahmetsiz gerçekleştirilecek cevabını veriyorum sizlere. Dün gidip kendi telekom müdürlüğümle görüştüm. Diyalog şu şekilde gelişti;

- İnternet sözleşmesi benim adıma değil ve sözleşmeyi yapan kişinin tarife değişikliği talebi için buraya gelmesi zor.
    - O zaman bize örnek dilekçelerimizden birini evde doldurup ve imzalayıp fax çekmesi gerekir.
    - Peki ben o dilekçeyi evde doldurtup imzalatıp buraya getirsem olur mu?
    - Hayır olmaz, buraya o dilekçeyi elden getirirseniz kimlik sormak zorunda olduğumuz için alamayız, ama fax çekerseniz talebiniz anında işleme konur.

Anlayacağınız durum böyle. Sizde benim gibi annenizi veya sözleşmenin adına kayıtlı olduğu yakınınızı telekoma kadar yormak istemiyorsanız ekte verdiğim dilekçeyi bilgisayarınızda aynen doldurun, daha sonra bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün fax numarasını internetten veya ADSL müşteri hizmetlerinden öğrenin ve o numaraya bu dilekçeyi fax çekin, işiniz anında hallolsun.

Not 1: Dilekçenin en başında fax'ı göndereceğiniz telekom müdürlüğünün ismini yazmayı ve dilekçeye tarih atmayı unutmayın.

Not 2: Yeni 1 Nisan tarifesine göre tarife değişikliği yaptırtacak olanlar bu dilekçeyi en erken 1 Nisan 2007 sabahı fax çeksinler.

Not 3: Benim gibi bilmeyenler için de hemen ekleyeyim, dilekçede istenen ADSL No'suna telefon numaranızı değil, 183 ile başlayan ADSL müşteri numaranızı yazacaksınız.

Herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breathex -- 27 Mart 2007; 18:55:52 >

• Böyle bariz imla hatası da yapılmaz ki kardeşim. Kim yazdıysa gözüne gözlük lazım!
    Paylaşım için teşekkürler. Ama sınırsız tarifedekiler istedikleri zaman yeniş tarifeye geçebilirler, beklemelerine gerek yok. Zira zaten sınırsız tarifede olacakları için hiç bir zarar yaşamazlar.
  • 10 dakika once tt den aradılar ve aboneliğim hakkında bilgi verdiler. bu 6 aylık kampanayadan yararlananlardandım, kampanyanın bu ay sonu bitecegini bildirdiler. diger tarifelerin ucretleri hakkında falan bilgi verdi. hızımı degistirp degistirmeyecegimi sordu. 256k sınırsı dusunuyorum dedim, telefeonla gecebilme imkanın sordum evet dediler. bi sorun yok. ama sasırdıgımı belirtmek isterim tt aradı ve durumu izah etti, ne yapmak istedigimi sordu sizlerle paylasmak istedim.bilginizee
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugattix

10 dakika once tt den aradılar ve aboneliğim hakkında bilgi verdiler. bu 6 aylık kampanayadan yararlananlardandım, kampanyanın bu ay sonu bitecegini bildirdiler. diger tarifelerin ucretleri hakkında falan bilgi verdi. hızımı degistirp degistirmeyecegimi sordu. 256k sınırsı dusunuyorum dedim, telefeonla gecebilme imkanın sordum evet dediler. bi sorun yok. ama sasırdıgımı belirtmek isterim tt aradı ve durumu izah etti, ne yapmak istedigimi sordu sizlerle paylasmak istedim.bilginizee

herkesi teker teker arıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

quote:

Orjinalden alıntı: bugattix

10 dakika once tt den aradılar ve aboneliğim hakkında bilgi verdiler. bu 6 aylık kampanayadan yararlananlardandım, kampanyanın bu ay sonu bitecegini bildirdiler. diger tarifelerin ucretleri hakkında falan bilgi verdi. hızımı degistirp degistirmeyecegimi sordu. 256k sınırsı dusunuyorum dedim, telefeonla gecebilme imkanın sordum evet dediler. bi sorun yok. ama sasırdıgımı belirtmek isterim tt aradı ve durumu izah etti, ne yapmak istedigimi sordu sizlerle paylasmak istedim.bilginizee

herkesi teker teker arıyorlar.

telekomdan hic beklemezdim bole bisey. kampanyanın basladıgı gunden bu yana indirdiim dosya boyutunu falan soledi, hatta tavsiye veriyo 3-4 gun 1024 le daha download edin diyor son gun gecersiniz 256 ya diyor. b ara dedim heralde arkadaslar beni işletiyoo

• quote:

Orjinalden alıntı: ---Ali---

Böyle bariz imla hatası da yapılmaz ki kardeşim. Kim yazdıysa gözüne gözlük lazım!
    Paylaşım için teşekkürler. Ama sınırsız tarifedekiler istedikleri zaman yeniş tarifeye geçebilirler, beklemelerine gerek yok. Zira zaten sınırsız tarifede olacakları için hiç bir zarar yaşamazlar.

Bu durumdan eminmisiniz cunku ben bu sekilde olmadigini duydum....O zaman insanlar 10 Martta gecerdi....
  • evi aramışlar bizimde ozaman valide diyo yok biri aradı adsl mi ne bişi dedi kampanya felan dedi adsl ide tam demiyoır tahin etmiştim de

telefonla tarfie değişikliği yapıyorlarsa iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende superonlineadsl deyim 1024 3 gb. nisanda 512 sınırsıza geçmek için telefon ettim müşteri hizmetlere. söyledim isteğimi tamam nisanda 512 sınırsıza geçiyorsunuz dedi konuştuğum kişi.şok oldum.hani bi kıllık çıkarırlar diye bekledim çünkü hat annemin üzerine ve ben istanbuldayım annem ankarada.çok kolay yani ama bu seferde kolaylığından dolayı tedirgin oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.