Şimdi Ara

Ah Kvk Ahh Nedir Bu Çektiğimiz senden Lütfen Bakarmısınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar Ekranı Çatlayan W810i mi Servise VEreli 1 Hafta oldu Yapılsın Dİye:D

TAbi Drek Garanti Dışı Kalıyor Telefonum + 90 ytl İstiyorlar Yapmaya.

Ve Vereli 1 hafta Olmasına Rahmen hala Telefonumun onarım gördüğünü ve parçanın sipariş verilmediğini

öğrendim ve buna çok sinir oldumm

şimdi Ne yapmalıyım Bayrama Telefonsuz Girmek İstemiyorum:D

Şimdi Acaba Telefonum GAranti HArici Olarak Tamir Gördüğü İçin Şikayet Etme Hakkım VArmı????

VArsa Nereye Etmeliyim TŞk Ler.....

• kvk nın herzamanki hali... verdiğin cihazı hemen geri vermiyolar malesef... bence bekle... şikayet etsende bişey değişeceğini sanmıyorum... sonuçta en geç 30 iş günü diolar... hemen veririz demiyolar ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

kvk nın herzamanki hali... verdiğin cihazı hemen geri vermiyolar malesef... bence bekle... şikayet etsende bişey değişeceğini sanmıyorum... sonuçta en geç 30 iş günü diolar... hemen veririz demiyolar ki...

peki Garantı Dışı Tamir Ettikleri Cİhaz için Gecerlimi Bu Max 30 Gün SÜresi...
  • evet bütün cihazlar için geçerli... 30 iş günü içinde vermezlerse şikayet edebilirsin... ama dikkat et 30 gün demedim 30 iş günü dedim... hafta sonlarını sayılmayacak yane bu da demek oluyoki en geç 38-40 gün içinde verirler...
  • aslında kanunlarda bu 30 iş günü içerisinde senin mağdur olmanı engellemek için sana kullanabileceğin bir telefon vermeleri gerekir diye biliyoum..

eğer öyleyse şikayet etmek için bir neden !!
  • Benim Amacım Şu Bi KAç GÜn İçerisinde Telefonumu TAmir ettirmek...

Ama Telefonu Yaptırmaktan vazgeçip GEri ALırsam 10 ytl İstiyorlar Bana Bİ 100 -110 Ytl ye Fln Patlıyor Bu
  • 1 hafta zaten onarılmak üzere bekletiyorlar ben 3 hafta bekledim 3230un titreşimini yaptırmak için zamanında bir halta benzemedi..hayır o kadar beklettiler sonunda verilen cevap:
    ''CİHAZINIZ YETKİSİZ SERVİS NOKTASINDA İŞLEM GÖRMÜŞ TAMİRİNİ YAPAMIYORUZ''

diyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 iş günü içinde yapmazlarsa ayni özelliklere sahip bir cihazi kullanmak üzere sana vermek zorundalar. (Bkz : garanti belgesi)
  • dün bir kvk ya şikayet formu yazmıştım biraz tırstılar galiba hemen parçayı sipariş etmişler

bugunde aradılar" elimizden olamayan sebeplerden dolayı tamir süresi uzamıştır fln filan elimizden geleni yapıcaz bilindik lafları ettiler" işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpzlisalih -- 12 Aralık 2007; 21:59:44 >
  • KVK'ya

GENPA'yı ben her zaman daha ciddi bulmuşumdur.
  • bende yarın götürücem umarım bi problem cıkarmazlar
  • Ne denilebilir ki.
    Tam bi rezalet
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

KVK'ya

GENPA'yı ben her zaman daha ciddi bulmuşumdur.

kesinlikle haklısın garanti konusunda Genpa yı tavsiye ederim
  • Genpa da aynı halt, ben telefonumu verdim bana 3 hafta sonra geri haber geldi, cihaza su kaçırmışsınız servis dışı oldu biz gene arızalı sandıgımız parçayı değiştirdik ama sorun devam ediyo geri iade ediyoruz tlf'u size.
    sonrada gelde spot mal alma...
  • bu servislerin hepsi aynı. bende w810 gonderdim yazılım hatasından 2 ayda gonderdiler yenisini hemde pilimi bozmuslar şarjı 24 saat zor gidio
  • Arkadaşım eğer tamir süresi 14 günü aşıyor ise Sana senin telefonunun eş değerinde bir telefon temin etmek zorundalar. Tüketici koruma kanunu "4077" iyi inceleyiniz.
  • bi de 90ytl istemişler bi ekrana... yuh diyorum sadece...
  • kvk kadar duyarsız bir firma daha yok...
  •  Ah Kvk Ahh Nedir Bu Çektiğimiz senden Lütfen Bakarmısınız...

Eyw Kvk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpzlisalih -- 14 Aralık 2007; 23:00:47 >
  • Üstad şikayet formunu nasi yazdin ? Nerden yazdin ? Yazarken dikkat etmem gereken hususlar neler ? Birde parçanin sipariş verilip verilmediğini nasi anliyoruz ?

Güle güle kullan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.