Bildirim
aile aracı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
0 mı olsun 2. elmi fiyat aralığı yılda kaç bin km yapcaksınız beklentileriniz vites tercihiniz hb. sedan bunları belirtirseniz cevap bulabilirsiniz.... -
öncelikle cecapladığın için teşekkür ederim.Ayrıca Neşet Ertaş hayranı olmanız ve türkü sever olmanızda beni dha çok mutlu etti.
0 sıfır araç arıyorum 50-65 arası ve yılda 15 bin yapıyorum. dizel veya benzinli ne dersiniz ford b max 1.0 vARMIŞ UZUN YOLDA SIKINTI YARATIRMI
öncelikle cecapladığın için teşekkür ederim.Ayrıca Neşet Ertaş hayranı olmanız ve türkü sever olmanızda beni dha çok mutlu etti.
0 sıfır araç arıyorum 50-65 arası ve yılda 15 bin yapıyorum. dizel veya benzinli ne dersiniz ford b max 1.0 vARMIŞ UZUN YOLDA SIKINTI YARATIRMI
STATİON HB SEDAN FARK ETMEZ VALİZ SIKINTIM VAR -
Cıvıc alınabilir. -
TEŞEKKÜR EDERİM.BAGAJI NASIL YAKITI FİLAN YILDA EN AZ 15 BİN YAPIYORUM. -
quote:
Orijinalden alıntı: Newzad
TEŞEKKÜR EDERİM.BAGAJI NASIL YAKITI FİLAN YILDA EN AZ 15 BİN YAPIYORUM.
Rica ederim. Bagaj hacmi 440lt. 90 sabit 4.5~lt, şehit içi 9lt civarı yakar. -
kia venga,
hyundai ix20,
opel meriva,
nissan note,
skoda roomstar,
reno clio grandtourer,
veyaaa fiat fiorino veya ford transit curier,...................vs
yukarda saydıklarım MPV tarzı araçlardır,
B segment MPV lerdir.
MPV ler aileler için çok kullanışlı araçlardır,
dış boyutlarına oranla geniş ve ferah iç hacimleri,
kullanışlı bagajları vardır.
hanki markaya yönelirsen yönel ama MPV tarzı bir modele bak. -
Dacia duster dci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin bütçenize giren aile araçları B-MPV'lerdir..
B-MPV'ler içinde şu anda en popüler olan, en çok tutulan model Fiat 500L'dir. 60 bin civarına, dizel ve ortalamanın üzerinde donanımlı bir 500L alabilirsiniz. -
bagaj isterseniz Dacia Lodgy 1.5 DCi var, fiyatı 48-50 bin civarıydı, bagaj hacmi 850 litre filan var. Kalitesiz bir marka ama bagaj isteyenler için düşünülebilir. -
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ASIL SİZİNDE NEŞET ERTAŞ SEVER OLMANIZDAN DOLAYI BN DAHA MUTLU OLDUM...AİLE İÇİNSE BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM BU VW CADDY LER VAR ONU DÜŞÜNÜRDÜM 1.6 TDI BABAMADA ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUK AMA VAZGEÇTİK....CADDY NİN BAGAJ VE GENİŞLİK AÇISINDAN SIKINTISI YOK BİR AKRABAMNIZDA VAR ORDAN BİLİYORUM......tek sıkıntısı kamyonet olarak geçiyor......1.0 b-max lar bildiğim kadarıyla turbo motor yani ecobost focuslarda sıkıntısı yok diye duymuştum uzun yolda sıkıntı olmaz benzinli olarak toyota corolla 1.6 advance düşünmenizi öneririm ben bindimde ordan biliyorum... yok içi şöyle böyle cam açma düğmelerinin ışıkları yok bunu diyenler heralde hiç brodway a r19 a binmemişler...c max ille geniş bagaj sıkıntısı olmasın diyorsanız caddy ve c-max ideal sedan olarak da corolla iyidir.....c segmenti araç bakmanızı öneririm....ben size tekrar teşekkür ediyorum...bütcenin çıtasını 68-69 a çekerseniz vw passat lar var 1.4tsı trendline onu düşünün derim passatlara hayranımda....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 6 Ocak 2015; 18:23:43 >
-
teşekkürler vakit ayırıp uzun bir cevap yazmışsınız. b max test sürüşü yaptım beğenmedim. bagaj küçük ve o fiyata pahalı benim isteğim birada yakıtı cebimi yakmasın
70 e kadar çıkabilirim. passat tsı çok yakıyor diye duydum. caddy i bende çok istiyorum ama yakıtı konuısunda bilgim yok donanım çok harika aslında olabilir ama eşimle anlaşamıyoruz. toyota yı hiç sürmedim biraz konforda olsun isityorum. hız sabitleyici yokuş kalkış desteği gibi. sağolun türküyle kalın..... -
zahmet verip cevap yazanların hepsine teşekkür ederim. b segment veya c segment ne demek biraz bu konuya fransızım birde fordun 1.0 ecoboost focus varmış bilen var mı -
segment harfleri, araçların sanırsam kasa boyutlarına göre sınıflandırılmaktadır. Örneğin küçük sınıf A; hyundai i10 , B küçük sınıfı;hyundai i20, C ise kompak sınıfı temsil eder;ford focus toyota corolla. D ise alt orta sınıf diyebiliriz.; passat mondeo birde 2015 passatlar teknik verilere baktığımda yakıt tüketimi performansı yeterli durdu gözümde tabiki bi test etmek lazım 2015 1.4 tsı passatlar 125 bg, 200 tork, 6vites tsi de turbo motor anlamında....
burdan inceleyebilirsiniz;
http://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-passat-fiyatlari-c356.html
http://www.arabalar.gen.tr/2015-volkswagen-passat-1-4-tsi-trendline-i4821.html
bu trendline lerin de tek eksiği hız sabitleyici yok oda bnm için çok gerekli değil ama sizi bilmem......
-
ben renault scenic 2 kullanıcısıyım, yaklaşık 1 senedir kullanmaktayım ve aile arabası olarak kesinlikle tavsiye edebilirim.. Aracın iç hacmi süper geniş, yani şöyle kıyaslayayım : bir arkadaşımda vw caddy var full donanımlısından ,arabanın ön koltuklar iyi rahat ve scenicle aynı genişlikte fakat arka koltuklar ve diz mesafesi caddy nin dıştan görünen hacmine bakınlınca berbat diyebilirim.. Scenic arka koltuklar ve diz mesafesi on numara diyebilirm, aracın içinde eşim nerdeyse ayakta durabiliyor(1,65 cm boy) ... Benim aracım 2004 model ve bu seri 2009 a kadar dıştan ve içten görünüş olarak hemen hemen aynı özellikleri taşıyor..daha sonra scenic 3 çıktı ama ben dıştan görünümünü hiç sevedim bu aracın. Size tavsiyem 2008-2009 model temiz scenic-2 bulursanız ve tam donanımlı olursa hiç düşünmeden aile aracı olarak alın kullanın derim. 30-40 arası bulunabilir bu araçlar.. Ancak sıfır almak araç düşünüyorsanız yine scenic-3 ve geniş bagaj hacmi içinde grand scenic versiyonunu tavsiye ederim.. araç c segmentinde en azından b-max den üstün olduğunu düşünüyorum ve bu sceniclerde pazarlama donanımlarından kat ve kat fazlasını bulacaksınız.. ailenin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış bir araç ve 2004 yılında hemde, 2015 modelleri nasıldır kim bilir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X