Şimdi Ara

Aile için hangisi; Partner? Kangoo? Berlingo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memleketten uzakta olduğum için uzun yol yapacak, tabii ki biraz da konforlu, en önemlisi yolda sorun çıkarmayacak araç arıyorum arkadaşlar

binek araç neden düşünmüyorum, çünkü geniş ve ferah olması ve bagajın büyük olmasını istediğim için bunlardan birini almayı düşünüyorum.

hususi, lpg'li tercihim olacaktır. 18.000 TL ye kadar alacağım nasipse, şu an kullandığım araç R9. daha çok param olsaydı opel zafira alırdım ama şu an mümkün değil

tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

(farklı tavsiyelerinizi de yazabilirsiniz)

• kangoo veya partner
    ikisinden birisinde tercih kılmalısınız
  • Bütçe ne kadar anlamadim ama kesinlikle ford connect derim. Uzun yolda hayatta sorun çıkartmaz derim özellikle viraj dengesi ve hissettirdiği o güven güç insanı cezbediyor. Yakıt olarak sınıfındaki araçlardan 1lt fazla yakar onu da 1.8 motora verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partner ve berlingonun lpglisi var mı ki?

Kangoonun var biliyorum.

• Bende partneri hiç beğenmedim.Bu üçünden kango derim.
    Fakat tavsiyem doblo veya connect.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran varsa connect yoksa doblo veya kango yanlız 1.5 dci değilse alınmaz reno
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Bütçe ne kadar anlamadim ama kesinlikle ford connect derim. Uzun yolda hayatta sorun çıkartmaz derim özellikle viraj dengesi ve hissettirdiği o güven güç insanı cezbediyor. Yakıt olarak sınıfındaki araçlardan 1lt fazla yakar onu da 1.8 motora verin

++++

amcamlarda var iki tane biri 2010 biri 2005

karsilastiklari sorun sifir !
    connet in saglamligi yol tutmasini gucunu falan degecek bi arac

varsin bi lt cok yaksin onerrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 2 Şubat 2014; 23:27:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hafif ticari neden alıyorsunuz ki alın bir sw kasa araç aradıklarınızı orada bulursunuz. Bütçeye uygun bulabilirseniz tabi kangoo'dan falanda iyidir nihayetinde yük değil insan taşımak için tasarlanmıştır.
  • vw caddy

• hiçbiri. hafif ticari araç hepsi, konforlu aile aracı dediğiniz araçlar d segment veya mpv oluyor.
  • Bu araçlardan konfor beklemeniz hata olacaktır. Aile aracı konusunda en iyisi Caddy diyeceğim ama o da bütçe konusunda biraz sıkıntılı olur sanırım dediginize göre.

• 2006 model 1.5 dci 80 hp kangoo alın. çok atik bir araba.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,

caddy veya connect için bütçem yeterli değil malesef,

neden bu tip bir araç düşünüyorum; yukarıda da yazdığım gibi. geniş bagaj ve ferah, geniş olmasını istediğim için.. ve bütçem 18.000 TL ye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurex

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,

caddy veya connect için bütçem yeterli değil malesef,

neden bu tip bir araç düşünüyorum; yukarıda da yazdığım gibi. geniş bagaj ve ferah, geniş olmasını istediğim için.. ve bütçem 18.000 TL ye kadar

Hocam bu bütçe ile alacağınız araç sıkıntı çıkarır size.
    25.000 e çekin bunu 5 yil sorunsuz kullanacağınız bir araç bulabilirsiniz. diğer türlü o bütçeye kimse garanti bir araç tavsiye edemez :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 3 Şubat 2014; 17:48:33 >
  • partner ve berlingo aynı tamamen. Markanın tutulmasına göre karar verirsiniz. Önü yere çok yakındır ama, sürtebilir.
  • Hocam bence binek araç alın çünkü ticari araçta ne konfor bulursunuz ne de güvenlik.
    Binek araçlara göre daha çok yakarlar vergileri daha yüksek.
    Tavsiyem MPV olan Renault Sceniclere bakmanız ya da
    SW araçlara yönelmeniz.
    Opel Astra SW
    Megane 1 SW
    Peugeout 206 Sw ve 306
    Bu arada 307SW ler baya hacimli duruyorlar
  • doblo tavsiye ederim
  • Eğer konfora önem veriyorsan Partner, yakıta dikkat ediyorsan Kangoo. İkisinden başka araba düşünme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.