Sürücü airbagi için tamir işlemi kolay ancak, resimde kırmızıyla işaretlediğim yolcu airbagi tamir edildikten sonra üzerindeki buruşmuş,deforme olmuş malzeme nasıl tamir ediliyor bileniniz var mı acaba? Bir tanıdığımın satın aldığı 2. el bir aractan şüpheleniyorum, yorumlarınız doğrultusunda ona yol gösterebilirim saygılar.
Komple konsol degişiyor olabilir mi?
%99.9999999 yeni panel ile değiştiriliyor. O yüzden maliyetler yüksek olsa gerek.
Direksiyon airbagi patladığında çoğu zaman direksiyon komple değişiyor, yolcu havayastığı patladığında da konsolun o bölümü artık tek parça şeklinde ne kadar büyükse o kadarı değişiyor...
Tüm konsol değişiyor .
Bende tüm konsol değişiyor diyebiliyorum.
bazılarının torpido üstünde kapakgı var. sadece kapakmı degişiyor onlarda?
Sene 2005-2006 da ben volvoda çalışırken böyle bir duruma şahit olmuştum bir S40T4 vardı alttan darbe almış sensörlere denk gelince havayastıkları açılmış haricen hiç bir darbe yok komple ön konsol istenmişti diye hatırlıyorum o zamanın parasıyla yanlış hatırlamıyorsam 5000$ gibi bir rakam tutuyordu
eğer airbag yeri konsolda iz yaptı diye airbag açtı düşüncesi varsa pek doğru değil. zamanla yek pare airbagli konsolda kapak izi oluşabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa-T
eğer airbag yeri konsolda iz yaptı diye airbag açtı düşüncesi varsa pek doğru değil. zamanla yek pare airbagli konsolda kapak izi oluşabiliyor
Aracım 2003 model, direksyondaki ve konsoldaki havayastıkları gayet net belli oluyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme