< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomly -- 1 Ekim 2022; 14:17:13 > |
Akbank 11 ay faizsiz 12.000 Lira
-
-
Sana özel heralde -
%1.63 faiz çıkıyor bende. -
herhangi bildirim yada sms gelmedi sana özel diye. iş yerinden birçok arkadaş kullandı. belki maaş müşterilerine özel yada artı para limitini artıranlara özel olabilir.
-
Sanırım size özel
-
Artı parayı 15000 yapınca herhangi bir faiz oluyor mu?
Yoksa oradan kullanım yaparsam mı faiz çıkıyor?
Düzenleme: 12000 11 ay 1,63 çıktı maalesef..
Dediğiniz gibi olsaydı iyi olurdu, ihtiyaç vardı bu ara..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 1 Ekim 2022; 14:41:22 > -
Arkadaş bence yanlış anlamış. Faizli olarak kullanmış. Dosya masrafı ve sigorta olmadığından maliyetsiz olduğunu düşünüyor sanırım. Böyle bir kampanya yok. Olduğunu iddia ediyorsa ödeme planının ekran görüntüsünü atsın. -
Basvuru ekraninda faiz orani yaziyor, görmemek mümkün değil pek ama Daha önce hiç kullanmamıs kisilere böyle kampanyalar çıkıyor genelde. Bende 5000e 5 ay faizsiz kullanmıstım gecen sene...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykanarya -- 1 Ekim 2022; 15:27:52 > -
-
Buyrun hocam. Dediğim gibi sadece ben değil işyerinden birçok arkadaş kullandık.
-
Beni subeye gonderio. -
Şayet çıktı diyelim. Emekli maaşı alanlar açısından soruyorum. Bunu kullanmak maaş taşımaya ya da promosyonu iptali yapıp daha yüksek tutardan yenilemeye engel olur mu?
-
Arti para basvurusu yapildiginda para direkt hesaba yatmiyor degil mi ? Arti para basvurusuna yonlendiriyor -
Taşıyamazsın bence.
-
Bende 1.63 cıkıyor -
Limiti 15bine çıkartıp kontrol ettim. Bende de 0 faiz ve masrafsız olarak 11 taksite kadar 12bin veriyor.
-
Bana baş çıktı. Faizsiz çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum -
Ellerinde nasil bi TL Stogu varsa dagita dagita bitiremediler.
-
Bizde başaramadık. Başaranlara tebrikler...
-
artı para avans hesabı zaten. taşıyamazsınız o yüzden
Burda deli ben mi oluyorum ?? Ödeme planı da paylaştım. Yukrarıda alan başka kişilerde var. Belki bikaç kişinin işine yarar diye burda paylaşıyoruz. Siz alamayınca konu yalan mı oluyor ? |
Deneme amaçlı artı para hesabı açtım. Bana faizsiz teklif çıkmadı. Uygulamadan direkt olarak hesabı kapattım. Konuyu açan arkadaşa atar gider yapmanın anlamı yok. Adam fırsat paylaşmış. Çıkarsa ne güzel, çıkmazsa faiz isteyen konuyu açan değil banka. Herkese iyi forumlar. |
Buyrun hocam. Dediğim gibi sadece ben değil işyerinden birçok arkadaş kullandık. |
Bana baş çıktı. Faizsiz çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum
|
Konu kilit, üye ban. |
%1.63 faiz çıkıyor bende.
|
Boşver hocam böylelerini, sen insanlık vazifeni yapıp haber vermişsin, gerisi fasa fiso. |
Arkadaş bence yanlış anlamış. Faizli olarak kullanmış. Dosya masrafı ve sigorta olmadığından maliyetsiz olduğunu düşünüyor sanırım. Böyle bir kampanya yok. Olduğunu iddia ediyorsa ödeme planının ekran görüntüsünü atsın.
|
Limiti 15bine çıkartıp kontrol ettim. Bende de 0 faiz ve masrafsız olarak 11 taksite kadar 12bin veriyor. |
Benzer içerikler
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- vadaa şans hilesi
- enpara youtube premium
- midas kampanya
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X