Bildirim
Akıllı (Smart) LCD ve Plazma nedir?
Crocs Crocband Stucco/Melon TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B01J1LQ188
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bana hediye olarak smart tv geldi
Samsung D5500 diye bir seri samsung wifi adepter de hediye etmişlerdi usb ye taktım tv nin kablosuz modemime tanıttım tv yi nete bağladım.
sonra samsung yazılımını güncelledim baya bir menü geldi şuan bir kaç video sitesini ekledim..
facebook twiteri google mapsı filanda ekledim öyle kurcalıyorum..
Ama smart kısmına girdiğimde kanal boş gözüküyor tam ayarını bilmiyorum arıyorum nette smart diye bir sistem mi var üyemi olmam gerekiyor id pass soruyor..
Televizyonun id simi anlamadımki.. -
Smart tv aynen led tv gibi bir pazarlama terimi
İnternete bağlanıp video,facebook,twitter gibi servislere bağlanmanızı sağlıyor yeni bir şey değil -
quote:
Orijinalden alıntı: R-34
Smart tv aynen led tv gibi bir pazarlama terimi
İnternete bağlanıp video,facebook,twitter gibi servislere bağlanmanızı sağlıyor yeni bir şey değil
Yeni birşey değil diyorsunuz, ama ben ilk kez duydum. SMART olmayan bir TV alınca bu dediklerinizi yapamam ama değil mi? Yada nasıl yaparım. Bence süper bir şey.
Smart olmayanlarla arasında ciddi fiyat farkı var mıdır? beklemek mi lazım.? -
smart olmayan tvlerde bilgisayarını,laptopu tvye bağladığın zaman yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X