Şimdi Ara

AKP Grup Baskani: Otenazi soz konusu degil. Amac barınakların yaşam kalitesini yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  "mahallede kendi elimizle beslediğimiz köpeklerle sorunumuz yok, çeteleşen, saldırganlaşan sokak köpekleri için gereken yapılacak" açıklamasında bulundu.

milli gazete
    Abdullah Güler: Ötenazi uygulanması söz konusu değil, amacımız barınakların yaşam kalitesini yükseltmek
    https://www.milligazete.com.tr/haber/20352867/abdullah-guler-otenazi-uygulanmasi-soz-konusu-degil-amacimiz-barinaklarin-yasam-kalitesini-yukseltmek

Sosyal medyada köpeklerin hepsini öldürelim, hepsine ölüüüm diye dezenformasyon yapan katliam isteyenler daha çok rüyasında görecek :) BUrasi müslüman ülke, Ak Parti müslüman parti, vahşet yaşanmayacak dedim. Güldünüz. Hadi gülmeye devam :) Saldırgan olmayan, milletin severek besledigi köpekler sokaklarda kalmaya devam edecek. Barınak şartları iyileştirilecek. Hem de siz hayvan düşmanlarının verdigi vergiler ile. Puhahahaha. Çıkın masaya tepinin isterseniz şimdi. Katliam ve vahşet isteyenler seri üzgün.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 3 Haziran 2024; 22:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seninle ilgili bazı sayısal değerlerin gerçekten six feet under olduğuna eminim.

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Caz yapma aslanim.

• Köpkelerin hepsini öldürmeyelim tamam ama herhangi bir diğer çözümüde uygulamaya geçirmeyelim.

Neyse yanımda yedek kol bacak taşıyorum, malum akşam çıkılmıyor dışarı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çevirisini yapıyorum: "köpekler çocuk öldürene kadar beklenecek, ondan sonra sadece öldürenler uyutulacak ki kalanlar da ilerde öldürebilsin".

Ayrıca " çeteleşen, saldırganlaşan sokak köpekleri " olmasına gerek yok. Sadece bir adet köpek, sadece havlayarak da ölüme sebep oluyor. Korkup kaçan çocuk kamyon altında can veriyor. Hatta sadece kumuna pislediği çocuk parkında yerden kum alıp ağzına atan küçük çocuk da ölüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Haziran 2024; 21:45:31 >
  • Hele uyutmayın görelim.

• çeteleşen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

• Hayvanların bile ötenazi hakkı var...

• Ortam yumusadin die boyle diyorlar sonra bunun gibilerde hemen atlayip inaniyor

• Sizin sözlerinize size oy veren yüzde 35 koyun takımı inanır ancak!!

• Barınakta kimse bakmaz, o kadar köpeğe bakacak para varsa yardıma muhtaç insanlara yardım edin. Bu ülkede hala derme çatma yerlerde oturan milyonlar var.

• Katliam isteyenler %2 civarı çıkmıştı. Forumdakiler bu oranın sesi internette çıkıyor diye kendilerini bir şey sanıyorlar sadece. Bu tarz açıklamalar da geldikçe "yalan söylüyorlar yaw" diye kendilerini kandırıyorlar görüldüğü gibi.

Forumda köpek karşıtı konularda hep aynı üyeler yazıyor diye çok kişi destekliyor sanıyorlar. Zaten o üyelerin argümanları yok, sadece hakaret edip laf atmayı, olayları çarpıtmayı biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Haziran 2024; 15:54:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köpekler uyutulacak bitti. Köpekseverler ağlasın

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Sen kime racon kesiyorsun aslanim. AK Parti'yi kendin gibi vahşet yanlisi mi zannettin? Müslüman ülkede katliam olmaz. Net şekilde sadece saldiranlar uyutulacak diyor adam. Sokaklarda beslenmeye devam edilecek diyor. Katliam ve vahşet olmayacak. İster agla, ister zirla, bitti. Barinaklarin iyileştirilmesi de sizin gibi hayvan düşmanlarinin vergileriyle yapilacak. Ohhhh ohhhhhhh.

tenor
    Süleyman Soylu Ohh GIF - Süleyman soylu Ohh Oh - Discover & Share GIFs
    https://tenor.com/view/s%c3%bcleyman-soylu-ohh-oh-dolar-gif-11792501968573763716

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Haziran 2024; 17:39:31 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Sanane! İstediğime keserim. Köpeksever değilim hepsinin uyutulması taraftarıyım. He hükumet bunu yapmaz da milyarları barınak saçmalığına gömerse bir daha ne belediyelerde koltuk bulur kendine ne de genel yönetimde.

Hani senin gibilerin bir lafı varya. Camilere gidenlerden vergi alınsın o vergilerle yapılsın. Camilere giriş ücretli olsun vs. vs.

Madem çok seviyorsunuz itlerinizi o zaman ya evinize alacaksınız yada seve seve bakacaksınız barınaklarda. Ben it beslemem kardeşim. Erdoğan'da dese beslemem.

Şimdi git ötede oyna küçük kedicik. Fazla kükreme komik oluyorsun  

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hahaha aynen hükümet köpekleri öldürmezse yapmazsa millet oy vermeyecek. Kafaya bak ya  %2lik azinliksiniz anket ortada. Sosyal medyada sesiniz çok çıkıyor diye bir şey zannettiniz kendinizi. Akliniz sira akpyi tongaya düşürcektiniz hayvan katliamcı parti diye. Siz gelirken onlar dönüyordu merak etme.

Bilader senin istegine sunulan birşey degil ki bu. Barinaklara senin verdigin vergiden de gidecek para. İstedigin kadar agla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Haziran 2024; 17:48:20 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Yahu ben ak partiye oy veren birisiyim senin kafa uçmuş   Ben chpli değilim yapılan herşeyi kabul etmem. Çıkar itiraz ederim ak parti hükumeti yanlış yapıyor derim. Kendinle karıştırma beni. O ankette ben yokum mesela. O yüzden %2 gibi saçmalığa anca senin gibiler inanır.

Birgün senin, varsa çocuğunun ya da bir akrabanın köpek saldırısı sonucu öldüğünü ya da bir uzvunu kaybettiğini öğrendiğin zaman gel buraya olsun be köpektir ısırır yaz tamam mı köpeksevici.

• Ayrıca ben ağlamıyorum ki sen ağlıyorsun köpek köpek köpek diye dikkatini çekerim köpeksevici kardeş  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.