Isparta Atabey eski Belediye Başkanı AKP’li Tevfik Atasoy'un 17 milyon 595 bin lira kamu zararına neden olduğu ortaya çıktı. Atasoy, diş implantından laptopa, güneş gözlüğünden takım elbiseye, kişisel harcamalarını belediyenin kasasından görmüş. AKP'li Başkan'dan 17 milyon liralık vurgun https://halktv.com.tr/gundem/akpli-baskandan-17-milyon-liralik-vurgun-926544hhadi bakalım ampuller. bu şahsı da tutuklayın da görelim sizin adaleti.. |
AKP'li Başkan'dan 17 milyon liralık vurgun...

-
-
Osmangazi , 3. Köprü , özel otoyollar , şehir hastaneleri , zafer ve küçük illere yapılan havalimanları , gokcek dinozor park, parsel parsel satmalar, sınav sorularını fetöye peşkeşleme , akıldışı NAS ekonomi modeli , KKM , 5 li çete , 350 nin euroluk saat hediyesi ve rüşvet çarkları ve daha niceleri bi gitseler lağım borusu patlamış gibi saçılacak yoksa bu despotluk boşa değil..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu akpliler olunca "ülkede hukuk süper, akpliler hakkında hiç delil yok" diyorsun, sonra savunamayıp sorulardan kaçmayı seçiyorsun. Buna da mutlaka savunman vardır, sana göre zaten "yeterli delil" gene yok.
-
Allah vergisi
Beyler sakin olun, ozkank şimdi gerekli açıklamaları ve savunmayı yapacaktır.
"Hep diyorum ülkede muhalefet sorunu var, itibardan tasarruf olmaz. Belediye başkanı bi imajı var sonuçta, kendine bakmalı makamı gereği iyi görünmeli bunlar belediyenin sorumluluğu zaten."
-sir dilli bebe
Çalışıyor mu, çalışıyor
O zaman sıkıntı yok.
götürüp çalışmıyorsa , sıkıntı
Yani bunu kabul edemeyiz
Etmemiz mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 5 Nisan 2025; 8:43:13 >
Lütfen yandaşlarda ki yolsuzluk yolsuzluk değildir, en fazla çalıyor ama çalışıyordur. Lütfen onlarda kutsal dokunulmazlık var...
-
-
Bir kereden bir şey olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bunlara hesap sorcak mahkemede kalmadı ortada, işin kötüsü
-
Bu rezaletleri savunan bir elliki var
Konuda ben mi blokladığım için aktroll göremiyorum yoksa hiç bu konuya uğramamışlar mı? Şunları çağırın, pingleyin, konuyu görmemişlerse filan.
Olası iktidar değişikliği veya Reis'in vefatı sonrasında neler neler olacak, ortalık nasıl karışacak asıl onu merakla bekliyorum ben.
Neyse ki yaş itibariyle falan şahit olacağız, çok eğleneceğim o zaman.
-
AK Partili Burdur Bucak Belediye Başkanı Canan Atasoy'un 12 yıl hapis cezası aldı
AK Partili Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun intikap suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası aldı
AK Partili Mudanya Belediye Başkanı Selçuk Mutlu'nun görevi kötüye kullanma suçundan 5 yıl hapis cezası aldı
K Partili Şırnak Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, AK Partili Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek ile bir önceki dönem AK Partili Şenoba Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Sabri Babat hakkında ise ihaleye fesat karıştırma suçundan 3 yıldan 4 yıl 5 aya kadar değişen sürelerde hapis cezası verildi
Suçlu kimse cezasını çekecek. Aradaki tek fark biz suçluyu savunup memlekete ateş dökmüyoruz. Bu konudaki adamda suçluysa alacak cezasını.
-
Memleketin başına gelmiş geçmiş en büyük ateş sizsiniz daha ne dökeceksiniz, 100 yıl geriye gitti bu ülke sizin yüzünüzden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlardan biri cezaevine konuldumu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sence konulmadı mı ?
Mesela hızlıca baktım cumhuriyetten bi tane link bırakayım belki inanırsın.
Hırsıza, hayıırrr o suçsuz diye kimse sokağa dökülmediği için kimse kimseyi boykota yada linçe yada devlete karşı ayaklandırmadığı için bilmemiş olabilirsiniz.
www.cumhuriyet.com.tr
MHP'li başkan inceleme istemişti: AKP'li eski başkan Canan Atasoy tutuklandıhttps://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/mhpli-baskan-inceleme-istemisti-akpli-eski-baskan-canan-atasoy-2297049 -
www.memurlar.net
İçişleri Bakanlığı: En çok soruşturma izni Ak Partili belediyeler için verildihttps://www.memurlar.net/haber/1131423/icisleri-bakanligi-en-cok-sorusturma-izni-ak-partili-belediyeler-icin-verildi.html?amp=1
Emrah bari biraz değiştirseydin yazıyı, yani azıcık yaratıcılık yav. Bir ara da cezaların tarihlerine bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 7 Nisan 2025; 17:55:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Mansur Yavaş'ın inceleme isteği, sunduğu dosya neden dikkate alınmıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Osmangazi , 3. Köprü , özel otoyollar , şehir hastaneleri , zafer ve küçük illere yapılan havalimanları , gokcek dinozor park, parsel parsel satmalar, sınav sorularını fetöye peşkeşleme , akıldışı NAS ekonomi modeli , KKM , 5 li çete , 350 nin euroluk saat hediyesi ve rüşvet çarkları ve daha niceleri bi gitseler lağım borusu patlamış gibi saçılacak yoksa bu despotluk boşa değil..
|
Konu akpliler olunca "ülkede hukuk süper, akpliler hakkında hiç delil yok" diyorsun, sonra savunamayıp sorulardan kaçmayı seçiyorsun. Buna da mutlaka savunman vardır, sana göre zaten "yeterli delil" gene yok. |
Konuda ben mi blokladığım için aktroll göremiyorum yoksa hiç bu konuya uğramamışlar mı? Şunları çağırın, pingleyin, konuyu görmemişlerse filan.
|
Memleketin başına gelmiş geçmiş en büyük ateş sizsiniz daha ne dökeceksiniz, 100 yıl geriye gitti bu ülke sizin yüzünüzden
|
Olası iktidar değişikliği veya Reis'in vefatı sonrasında neler neler olacak, ortalık nasıl karışacak asıl onu merakla bekliyorum ben. Neyse ki yaş itibariyle falan şahit olacağız, çok eğleneceğim o zaman. |
Beyler sakin olun, ozkank şimdi gerekli açıklamaları ve savunmayı yapacaktır.
"Hep diyorum ülkede muhalefet sorunu var, itibardan tasarruf olmaz. Belediye başkanı bi imajı var sonuçta, kendine bakmalı makamı gereği iyi görünmeli bunlar belediyenin sorumluluğu zaten." -sir dilli bebe |
Benzer içerikler
- çürük raporu nasıl alınır
- tei eskişehir maaş
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- google maps bulanık giderme android
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- jaecoo 8
- atatürk filmi
- bitcoin haram mı diyanet
- paramount plus türkiye
- ötvsiz arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X