Şimdi Ara

Albea abs beyin iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir ay önce galeriden ilk arabam olarak Fiat Albea aldım. Expere soktum kaporta dışında motorda sorun yok dedi. Bugün arka frenler sıktı ve jantlar ısınıp frenciye gittim. Frenci dedi ki ABS beynini iptal edilmiş dedi. Yani fren hortumları abs beynine girmeden araya aparat koymuşlar. Fren ana merkezinden direkt teker fren merkezlerine bağlamışlar. Benim iki sorum olacak. Bu şekilde muayeneden geçer mi. Bir de bu arabayı geri verebilir miyim. ABS beyin fiyatları çok pahalı. Tamiri de zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu hale bak... Sıkıntı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla abs beyni varsa araçta ve çalışmıyorsa muayeneden kalıyor diye biliyorum.

• Bence bunu yapanlar kasten afam öldurmeye teşebbusle yargilanmalilar. Dandiricilik falan hikaye

• Memleketin geldiği noktaya bak.Ulan sizi tamirci yapanın....

• İlk araç ve galeriden albea. ABS beyni bişey değil sen dur daha, hayatın boyunca unutamıycağın bir serüven başlıyor o araçla. İnşallah taksi çıkması falan değildir.

• İmkanınız varsa getirin tarcanlar’a herşeyine baktırabilirsiniz. Başka şeyler daha çıkarsa dava açarsınız. Sadece abs konusuysa ve durumunuz varsa uğraşmayıp neyse parası yaptırabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf ekspertiz ve süspansiyon
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yapın edin bulun canınızdan değerli mi, sıfır pahalı ama bari çıkmasını bulun. Memlekette Albea'dan bol ne var.

• Zamanında 2016 da nissan almera aracıma Ankara ostimdeki çıkma satan yerlerden bulmuştum servis 1700 TL demişti ben 150 liraya orjinal parça ile hallettim. Çıkma parça satan yerlere bir bakın derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abs beyni tamiri yapiliyor.genelde icindeki lehimlerin catlamasi sonucu abs ve el freni isigi yakiyor.forumda abs beyni tamiri diye arattirin,hakan usta diyebir arkadasin konusu vardi.bu isleri yapiyordu.

• Kardeşim geçmiş olsun. Galerinin araç ilanı veya elinde sözleşme var mı ve burada aracın kusurları açıkça yazılmış mı? Elinde belge varsa galeriye arabayı ver ve noter masrafları dahil paranı iste. Vermezlerse mahkemeye vereceğini belirt ve elindeki belgelerle mahkemenin aracı iade kararını vereceğini de söyle. Ayrıca bakanlığa da şikayet et. Aracın güvenlik donanımda sıkıntı hatta doğrudan bozacak şekilde müdahale mevcut. Cam çatlağı değil bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim. Elimde expertiz raporu var. Ben o rapora göre aldım. O raporda da bundan bahsetmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.