Arkadaşlar merhabalar 2 hafta önce dur kalk trafikte aracıma arkadan çarptılar bende sanayide bir yerle anlaştım (kaskom yok karşı tarafın sigortasından yapılacak)evrakları teslim ettim daha haber gelmedi (usta evrakları ekspere göndermiş) sizlerin de fikrini almak istedim.Şimdi yedek parça fiyatları çok arttı o sebeple ben tamponun ve bagajın tamir olacağını düşünüyorum ama tampon değişse daha mı iyi olur acaba demiyor değilim ustalara sorduğumda tamir olması daha iyi yeni tampon yan sanayi olur kısa geliyor vs dediler ...Sizlerin fikrini de merak ettim yazarsanız sevinirim ... Birde tahminen ne kadar masraf çıkar malum fiyatlar iyice saçmaladığı için kestiremedim ... Edit:Beyler haftasonu parça listesi çıkardık baksanıza nerelere girmiş allahtan arabanın arka toptan değişik de değer kaybı mevzu olmadı Şasi uçları hafif eğilmiş sanırım,sağ arka çamurluktada stopla tampon arasında kalan parçada çatlaklar var ondan listede ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 17 Ekim 2022; 22:51:23 > |
Albea ile kaza yaptım
-
-
tampon orijinal ve kırık değilse değiştirme sıcak havayla düzelir, yok kırık varsa değiştirt ne kadar macunlasalar da titreşimden hafif temastan dolayı ayrılıyor.
not: gözlemlediğim kadarıyla kırık var ve orijinal değil değiştirt.
-
Kırık kazadan önce de vardı aldığımda öyleydi...Valla tamir etseler 2 gün sonra en ufak temasta macun çatlayacak vs uğraşmak istemiyorum ama ustaların genel kanısı tamir yönünde...Yan sanayi tampon çok sırıtır mı hocam sonuçta albea yani yerli araç...
-
eksper bu tamponu yenisiyle değiştirtmez.
-
Öyle gibi duruyor,kiminle konuştuysam tamir olur bu deniyor...Uzun vadede düzgün kalır mı ,artık yapılan işçiliğe bağlı olur diye düşünüyorum...
-
ben olsam veririm yetkili servise sigorta uğraşsın dursun.
yan sanayi tampon 500 tl. orijinal tampon 2500 tl
-
Servise gittim adamlar kabul etmedi kasko olmadığından anlaşmamız yok vs şeklinde gönderdiler anlayacağın,aynı esnada araba da su kaçırıyordu (servise giderken vurdular arabaya) mekanik serviste dolu olunca özel servise gittim (sanayide servis çıkması Fiat ustası) o şekilde oldu orası da...Düşündüğümden çok yavaş yürüyor işler allahtan araç yürüyor da işimi görebiliyorum...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X