Şimdi Ara

Alfa 156 1.6ts nasil dir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamin aleykum 1.6 ts 156 dusunuyorum nasil dir kullananlar memnun kalmışlar mı kronik arizasi var midir varsa cok mudur alirken nelere bakmak gerekir sizlere sorumlarim bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kendinize sanayi sitesi seçin yakın olsun. Sonra bir yedek parça sitesi bulun. Sanayiye gidin tost çay vs için. Havayı koklayın. Alfaci esnafı gezin zarflayin aracınız olduğunu söylemeyin. Kendinize bir usta bulun muhabbet edin kaynaşın. Zira baya sıkı dost olabilirsiniz. Ancak şu cümleyi aklınıza kaziyin.

+ alfaci arkadaş: usta neden o parca pahali bu kadar

+ alfaci usta : eee abi alfa bu bunlar böyle
  • Kendinize sanayi sitesi seçin yakın olsun. Sonra bir yedek parça sitesi bulun. Sanayiye gidin tost çay vs için. Havayı koklayın. Alfaci esnafı gezin zarflayin aracınız olduğunu söylemeyin. Kendinize bir usta bulun muhabbet edin kaynaşın. Zira baya sıkı dost olabilirsiniz. Ancak şu cümleyi aklınıza kaziyin.

+ alfaci arkadaş: usta neden o parca pahali bu kadar

+ alfaci usta : eee abi alfa bu bunlar böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kotu olamaz herhalde hem motor atmosferik normal bi ustaya gostersek cozemezmi goremezmi sıkıntısını ve parca konusunda sana katılıyorum biraz pahalı ama mercedes kadar degildir diye dusunuyorum

• Ve suanda almayı düşündüğüm araba 1.6ts 180 binde lpg görmemiş

• Motoru çoğu usta anlar fakat ön takım gibi narin parçaları vardır. Bozuk yola gelmez. Parça fiyatlarnı bilmiyorum fakat Fiat ve Kore Grubu hariç ucuz parça yok.

• Sen macera ariyon bence yolun sonu selamet degil bir daha düşün. Ustalar renodan duzgun anlamiyor sanayiye goturdum symbolu yag musurunu bulamadi adam diyon alfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saylam2K S kullanıcısına yanıt

herhangi bir ustaya alfa göstermek mi?

yürek yemiş bir delikanlı daha 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALFA 159 2.4
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul, bursa, ankara, izmir içinde yaşıyorsan alınır harici illerde düşünme bile.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Afyondayım ben

• Kronik yağ yakma sorunu vardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Ben yag eksiltme diye duymustum

• Zamanında bir arkadaş yazmıştı alfa metrese benzer yidireceksin içireceksin oda sizi hizmet edecek

4 ay önce ilk sahibinden 98 156 alacaktım çok baskı yaptılar 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 4 Mayıs 2022; 15:39:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    İyi güldürdün başkanım beni 😄

Afyonda biçerler alfayı, boşver

• Eski mesajlarima bakabilirsiniz 2.0 Ts 156 topladim tum asamalari anlattim. Kanser eder adami yap yap olmaz uzaklasin derim. Lpg uyumsuzdur motoru cok fazla yakar

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    2001 1.6ts degisensiz bir arac buldum onu alamyi dusunuyorum 180binde

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-temiz-alfa-romeo-156-1018532019/detay

Şunu al adamda para var masraftan kaçmamış sıfır araba alacağım diyor. Para varsa araba temizdir harcamıştır.

• 10+ yıldır Mk2'sini kullanan bir arkadaşım var. Yakıtı biraz yüksektir. Lpg ile o da bir şekilde hallolur. Oldukça konforlu ve yol tutuşu çok iyi bir otomobil. Aracı arada kullanıyorum. Bakım harici sanayiye uğramıyor kendisi. Temizi almak önemli. Bakımsız her araç sahibini üzer. Bunun Alfası Toyotası vs olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.