Şimdi Ara

ALFA ROMEO 1.6 TS ALMAK İSTİYORUM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu 2004 ve sonrası yeni 156'lara resmen aşık oldum fakat her kime sorarsak soralım alfaya bulaşılmaz deyip can sıkıntısı yaratıyor 156 sahipleri veya bu aradayı kullanmış olan her kim varsa bilgilendirmesini istiyorum 26-27 bütçem var ve bu arabayı ilk tercihim

• Alinir ama temizini bulacan oyle piyasa araba degil.Temizden kasit kafayi arabayla bozmus,zihni sinir sahibinden.Herseyine bakacan expertiz yetmez,parcalari fiat ve renault grubuna gore bir tik pahalidir.Yakiti ise git gel icinse uzer,keyif aracidir.2004 sonrasi en guncel kasa oluyor,147 mi 156 mi ?

Bana kalsa 147 alinir,model yili daha yuksek ve temizi rahat bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her Alfa Romeo konusunun altına yazmaktan sıkıldım aynı şeyleri. İyisi mi siz beni arayın. Sonrasını çok düşünmezsiniz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bir 2004 MKII 156 TS kullanıcısı olarak kesinlikle bulaşma, "alacaksın ama temizini" diyenlere inanma 12 senelik agresifliğe müsait aracın temizi mi kalmıştır ? Hele lpg uygulanmışsa dinlenerek kaçın. Belki nadir temizlikte lpg uygulanmamış bulursunuz onada passat parası isterler.

Bence sorunları
    - Yağ eksilterek motorun çalışması yaklaşık 5000 km ye -1 lt ( lpg uygulanında 3 ile çarp )
    - LPG ye uyumluluk ( aslında uyumlu falan değil )
    - Aracın devamlı otoban asfaltı istemesi , zayıf alt takım
    - Ustaların "eee alfaya biniyorsun olacak o kadar" diyerek fiyatı kaktırması
    - Kronik varyatör sorunu
    - 2004 model araca göre parça fiyatlarının pahalılığı

Ben aracımı çok severek aşık olarak aldım hemde çok temizdi, expertizde yaptırdım ama gelin görün ki nefret ederek sattım.

Konumu incelemek isterseniz buyurun, markaya karşı en ufak bir ön yargım yoktu alırken ama şimdi kesinlikle almam.

http://forum.donanimhaber.com/m_83300709/tm.htm

• Bu sadece size özel bir durum olmasın sizden önceki sahibi çok kötü bakmışsa olabilir bu arabaya çok iyi bakan birinden alıp aynı iyilikte bakmaya devam etsek bile hep sorunmu cıkartıcak ? :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.