Şimdi Ara

Allah'a olan inancınızı kaybetmeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahir zamanda yani kıyamet öncesi arifesinde olduğumuz için gençler ve toplum bozulmuş durumda.İnsanların psikolojisi bozulmuş durumda.Bu sebeple Kötü insanların ve kötülüğe meyil etmiş insanlara kızıp onlara olan öfkenizi Yüce Yaratıcıya yöneltmeyin.

Kötülüğe her insan zaman zaman meyil edebilir.Her insan hatalıda olabilir.Fakat tövbe edip yaratıcısına dönebilir.Hayattan umudunuzu kesmeyin.Şunu unutmayın bu evren rastlantısal ve natüralistik değil.Bizzat hem evrenin kendisi hem de insanın kendisi bizzat yaratıcı tarafından tasarlanmıştır.

Semavi dinlere yönelin.Semavi dinlerin son versyonu olan İslam'a yönelin.Siz bir adım atarsınız göreceksiniz Yaratıcı size cevap verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 2 Ekim 2024; 0:15:35 >

• Sana dert olan nedir?Sanane git kendin inan nie başkalarına böyle bir konu açma gereği duydun? İnsanlar neden senin inandığın birşeye inanmak zorunda? Kalkmışsın inanmayan kişelere pisikolojisi bozuk demişsin bide kötü insanlar yüzünden demişsin kendinize hiç hata bizdemi acaba die soruldunuzmu? Bütün kafir olan Ülkeler huzur içindeyken Müslüman Ülkelede neden kan savaş göz yaşı var bunu sordunmu? Kendi doğrularını gerçekten doğruymuş gibi insanlara saldırmaktan vazegeçin sanane isteyen inanır isteyen inanmaz bukadar basit.Bütün Dünya Teknoloji sayesinde gerçeği anlıyor işde Dinin nekadar boş olduğunu tamamen yalan olduğunu sorguluyor korkunuz bundan olmasın sakın.Eskisi gibi hiçbirşeyi örtbas edemiyorsunuz.İnanmıyorum inanmıyacam varmı bir itirazın.

Attığın kaynak tamamen yanlış Kurandan çok hadislere göre yazılmış ve ayrıca Kuran'ı bir bütün olarak değil sadece cümle olarak ele almış Kuran bu şekidle analiz edilmez.Hemen aşağı bakalım.

Peygamber 40 yaşından önce Ateist bir adamdı. Ateistler ahlaksızdır diyenlere soruyorum. Muhammed 40 yaşından önce Ahlaksız mıydı ?

Şura 52: İşte böylece sana da emrimizle Kur’an’ı vahyettik. Sen, kitap nedir, iman nedir bilmezdin. Fakat biz onu kullarımızdan dilediğimizi kendisiyle doğru yola eriştirdiğimiz bir nur kıldık. Şüphesiz ki sen doğru bir yolu göstermektesin.

Buna çok güldüm.Peygambere kitapsız derken okuma yazma bilmeyen ve İslam kurallarını henüz vahiy almamış öğrenme safhasına girmiş olduğu kast ediliyor.

Yani Hz.Muhammed Peygamber olmadan evvel Ateist değildi.Okuma yazma bilmeyen fakat son derece ahlaklı ve özgün bir karakterdi.

Peygamber okuma yazma bilmiyor mesajını alıp Ateist olarak yazmak

tam bir Kötü Niyetli Ateist işidir.

Bu Kur'an-ı analiz etme değil aksine Kur'an iftira atma ve onu bozma çalışmasıdır.

• Amin.

• masallar yalandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Onlara karşı âyetlerimiz okunduğu zaman, “Duyduk, istesek biz de bunun benzerini elbette söyleriz. "Bu, eskilerin masallarından başka bir şey değildir” dediler. Enfal 31

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    ibret is loading from torrent

connected to 2 pears:
    pear 1: KadıköyStore
    pear 2: Penguen Gunter

%1 compleated
    speed: 1 kbps
    remaining: 50 years
    uploading to 0 pears

la oğlum upload'u arttırın sizin yüzünüzden imansız ölüp sonsuza kadar yanacam

KadıköyStore hadis at ayet at

• kutsalayet.com
    Çelişkili Kuran Ayetleri – Kutsal Ayet
    https://kutsalayet.com/?page_id=42542

• Tanrı seni kutsasın çocuğum.

Allah'a olan inancınızı kaybetmeyin.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    aamen

ibret is loading from torrent

connected to 3 pears:
    pear 1: KadıköyStore
    pear 2: Penguen Gunter
    pear 3: jubeii

%1.005 compleated
    speed: 1 kbps
    remaining: 49.99 years
    uploading to 0 pears

• Sana dert olan nedir?Sanane git kendin inan nie başkalarına böyle bir konu açma gereği duydun? İnsanlar neden senin inandığın birşeye inanmak zorunda? Kalkmışsın inanmayan kişelere pisikolojisi bozuk demişsin bide kötü insanlar yüzünden demişsin kendinize hiç hata bizdemi acaba die soruldunuzmu? Bütün kafir olan Ülkeler huzur içindeyken Müslüman Ülkelede neden kan savaş göz yaşı var bunu sordunmu? Kendi doğrularını gerçekten doğruymuş gibi insanlara saldırmaktan vazegeçin sanane isteyen inanır isteyen inanmaz bukadar basit.Bütün Dünya Teknoloji sayesinde gerçeği anlıyor işde Dinin nekadar boş olduğunu tamamen yalan olduğunu sorguluyor korkunuz bundan olmasın sakın.Eskisi gibi hiçbirşeyi örtbas edemiyorsunuz.İnanmıyorum inanmıyacam varmı bir itirazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 2 Ekim 2024; 11:59:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aileniz sizi nasıl onayladı yani durumunuzu anlatınca nasıl kabullendi? Tabi sonuçta evlat dışlayacak değiller lakin anne baba hafız olup bu raddeye nasıl gelinebilir hayret edilecek bir şey öğretememiş olamazlar diye düşünüyorum

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Selamlar şu yazdığın yazıdan bile ne kadar psikolojin bozuk olduğu belli.Doğru yazmışım Allah'a olan inancınızı kaybetmeyin. 

• He he evet bütün Dünyada inanmayan bütün insanların pisikolojisi bozuk bir sizin yerinizde doğru.

aynen psikoloji normal olunca otomatik imana geliniyo

Olayı çözdüm anne babanız vefat etti siz de sonradan irtidat ettiniz (dinden döndünüz)

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Attığın kaynak tamamen yanlış Kurandan çok hadislere göre yazılmış ve ayrıca Kuran'ı bir bütün olarak değil sadece cümle olarak ele almış Kuran bu şekidle analiz edilmez.Hemen aşağı bakalım.

Peygamber 40 yaşından önce Ateist bir adamdı. Ateistler ahlaksızdır diyenlere soruyorum. Muhammed 40 yaşından önce Ahlaksız mıydı ?

Şura 52: İşte böylece sana da emrimizle Kur’an’ı vahyettik. Sen, kitap nedir, iman nedir bilmezdin. Fakat biz onu kullarımızdan dilediğimizi kendisiyle doğru yola eriştirdiğimiz bir nur kıldık. Şüphesiz ki sen doğru bir yolu göstermektesin.

Buna çok güldüm.Peygambere kitapsız derken okuma yazma bilmeyen ve İslam kurallarını henüz vahiy almamış öğrenme safhasına girmiş olduğu kast ediliyor.

Yani Hz.Muhammed Peygamber olmadan evvel Ateist değildi.Okuma yazma bilmeyen fakat son derece ahlaklı ve özgün bir karakterdi.

Peygamber okuma yazma bilmiyor mesajını alıp Ateist olarak yazmak

tam bir Kötü Niyetli Ateist işidir.

Bu Kur'an-ı analiz etme değil aksine Kur'an iftira atma ve onu bozma çalışmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 2 Ekim 2024; 14:9:0 >

üstad ne kızıyon yaa bişey demedik ki.

sen nasıl Bagadjimbiri'ye inanmıyosan biz de senin inandığına inanmıyoz.

biz hergün gelip sana şunu desek hoşuna gider mi: "şüphesiz ki Bagadjimbiri inkarcıları kötülüğe meyletmiştir vs vs"

hocam din tartışmasına girmek istemiyorum da İslam senin zannettiğin iyilik güzellik dini değil. son 30 yılda yazılan dini kitaplar günümüze adapte edilmiş, gerçekleri yazmıyolar.

şimdi bana sorma gerçeği neymiş diye ben burda din konusuna girmek istemem sen zorla bana anne baban hafız sen neden ateistsin dediğin için yazdım, kendin oku et, Müslüman kal, ben zorlanıyorum seni hiçbir şeye. ama bana sorup durma neden ateist oldun diye.

Yok işte dertleri belli işde insanlar gerçeği öğrenecek bu beladan kurtulucak die ödleri patlıyor.Eskiden bunların makanizmaları vardı derlerdi asla Ateistle tartışmayın Senin dinin sana benim dinim bana derlerdi. Birde ozamanlar biz Atesitlerde böyle herkese Ateistdiz diyemezdik şimdi durum tam tersi olmaya başladıkca iyice kudurmaya başladılar.Fark ettiysen devamlı böyle konular açıyorlar eski forsları yok artık

Aksine bizim derdimiz gerçeği saklamak değil.(Niye gerçeği sakalyım Ailem zengin ben zenginim herhangi bir prime ihtiyacım yok şirketim var)

Aksine insanları hakikata yani genişleyen evrenin ve biyolojik canlıların birer tasarım olduğunu ve bu tasarımı yapan Semavi dinlerin tanrısı olan bir yaratıcı tarafından gerçekleştiğini anlatıyorum.

Gördüğün üzere gerçeği açığa çıkarıyoruz fakat saklama derdinde olan senin gibi arkadaşlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.