Şimdi Ara

Allah'a yöneldim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

43 yıl yaşamışın ama Allah'ın kudretini anlamamışın çok yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beachbumbora kullanıcısına yanıt

Nefis içindeki tüm şehavani ve yemek ve içmek gibi tüm ihtiyaçları arzulyan sadece hayvanlara ve insanlarda olan manevi bir şeydir, ruhun tam düşmanıdır çünkü şeytanın en iyi dostudur, kibir ve gururda nefisten gelir

• Gavs hazretleri azraili tokatlamıştı
    Buna inanan kitleye laf anlatamazsın

• dekareme kullanıcısına yanıt

IQ seviyen 85 altı olduğu için seninle muhatap olmayacağım çünkü senin gibi çöl farelerine harcayacak zamanım yok

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

aşırı saçmalıyorsun ama yapacak hiçbir şey yok, bu aşırı savunduğunuz dinin geçerli olduğu ülkelere bir bakın be, pakistan mı afganistan mı gambiya mı gine mi ırak mı iran mı suriye mi ? hepsi pislik bataklık bok ve sapkınlık içinde medeniyetten uzak acınası haldeler. artık mağdur olmaktan da vazgeçin yahu, sökmüyor o numaralar

Senin gibi fare misali köşeye sıkışıp çıkış yolu bulamayanların bahanesi "iq seviyen düşük" gibi saçma sapan sebepler oluyor. Bak aynen " görmediğim şeye inanmam, ama aklımı da görmediğim halde inanıyorum, biliyorum burdan beni yakaladın ve bu beklenmedik durum karşısında bocalayıp ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum, bu yüzden iq seviyeni bahane ederek bu korkunç durumda kurtulamaya çalışıyorum, anla beni" diyorsun..

Halbuki benim iq seviyem düşük olsa, daha en baştan benle muhatap olmazdın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Ocak 2025; 10:3:45 >

O bahsettiğiniz Müslüman ülkelerin halkı fakir olabilir çünkü hep savaşlar ve iç savaşlar olmuş, ona bakarsan ben de 1985 -1990 yılları arası körfez savaşı öncesi dünyanın en zengin ülkesi ve en değerli para birimine sahip Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar gibi Arap ülkeleriin halklarıda baya bir zengin ama Müslüman, bu ülkeler sizin tezinizi çürütmüyor mu ?

• Arrap masallları için birbirinizi üzmeyin

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ben olmadım hocam. Iq dan başka sebepleri de var ama

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.