Şimdi Ara

Allah'a yöneldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DambıIdor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hayat çekilmiyor hep inişli çıkışlı Allah'a yöneldim namaza başladım. İçimdeki dertler biraz olsa da dindi. Baktım ölmek istiyorum deyince ölünmüyor Cehennem gibi bir şey var Allah'a daha sıkı sarıldım. Bu hayat benim için artık boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah hepimizi ıslah etsin.

Dünya hayatı ancak bir oyalanma yeridir. 100 yıl yaşasan bittikten sonra bir bilemedin iki gün gibi gelecek geçici ve çok kısa bir ömür var, dünya üzerinde.

ben 40 yıl yaşadım, sorsan geriye dönüp baktığımda bazı günler aklımda sadece, günler var ama aylar yıllar yok. çoğunun önemi yok.

Maalesef ki ev araba peşinde koşup ömür tüketmek isteyen/istemeyen gençliğin bunu anlaması için önce bişeyleri elde etmesi gerekebiliyor. Ev aldım ama daha iyisi var, araba aldım hep daha iyisiyle değiştirdim, yıllarca onlara çalıştım vs. İyi yanından bakıyoruz bir birikimiz var en azından diye ama birazdan hık deyip gitsem ne anlamı var. iyi arabalara bindim deyip mutlu mu öleceğim!

Allah akıl fikir versin. cümlemize. amin.

• huzur islamda arkdaşlar.. sohbete de git..

• Allah hepimizi ıslah etsin.

Dünya hayatı ancak bir oyalanma yeridir. 100 yıl yaşasan bittikten sonra bir bilemedin iki gün gibi gelecek geçici ve çok kısa bir ömür var, dünya üzerinde.

ben 40 yıl yaşadım, sorsan geriye dönüp baktığımda bazı günler aklımda sadece, günler var ama aylar yıllar yok. çoğunun önemi yok.

Maalesef ki ev araba peşinde koşup ömür tüketmek isteyen/istemeyen gençliğin bunu anlaması için önce bişeyleri elde etmesi gerekebiliyor. Ev aldım ama daha iyisi var, araba aldım hep daha iyisiyle değiştirdim, yıllarca onlara çalıştım vs. İyi yanından bakıyoruz bir birikimiz var en azından diye ama birazdan hık deyip gitsem ne anlamı var. iyi arabalara bindim deyip mutlu mu öleceğim!

Allah akıl fikir versin. cümlemize. amin.

• rohanlılar kardeşlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun kardeşim Allah hidayet versin herkese

• Bitcoin de allaha yöneldi su an değerlendirenler cok fazla iman kasıyor acayyyuip doneme denk geldim

• youtube
    Twitter'da gündem olan celal hocamızın ilahisi.Yasal Uyarı: Şarkıyı gerçekten Celal Şengör söylememiştir. Yapay Zeka ile seslendirilmiştir. İyi Dinlemeler...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=yjopR1va3qY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar hep boş durmaktan oluyor veya stresten.

• aynen öyle. boş durmak iyi değil

• Kral evli olmadığını varsayıyorum Namaza başladın imana geldin peki malum işi nasıl yapacaksın konulu şeyler izlerken kıldığın namaz aklına gelecek mi gelirse nasıl bir yol izleyeceksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tantuniii kullanıcısına yanıt

Elimden geleni yapacağım yaptığım günahlardan Allah'a tövbe edeceğim. Mükemmel olma gibi bir iddiam yok. Bu sadece malum iş de değil sabah namazını kaçırdım veya diğer vakitleri hemen moral bozup kendime "Kılacaksan tam kıl veya hiç kılma" gibi kendimi demotive edecek şeyleri söylemeyeceğim.

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Yani anladığım kadarıyla bir süre kendini tutacaksın baktın olmuyo Allah affeder nasılsa deyip yapıştıracaksın

• Aslına ne olursa olsun tanrıya olan inancımızı kaybetmemiz gerekiyor. Dinler insanların beyinlerini çok fazla bulandırıyor. Bundan dolayı insanlar tanrıdan uzaklaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantuniii

Yani anladığım kadarıyla bir süre kendini tutacaksın baktın olmuyo Allah affeder nasılsa deyip yapıştıracaksın

Yukarıda yazdığım şeyden anladığın buysa evet Allah affeder nasılsa deyip yapıştıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 7 Ocak 2025; 16:18:30 >
  • Daha çok Forum Donanım'a yönelmiş gibisin.

• Allah'ı kendince düşürdün de mi yöneldin ?

Yönelmek tabiri dünyevi bir tanımdır.

İnanma dersen makul denilebilir.

Sandığın şey bambaşka bir olgu da olabilir ...

Aman dikkat ...

• “Bütün zevkleri bıçak gibi kesen ölümü çokça hatırlayın!”Hadis-i Şerif (Tirmizî, Zühd, 4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 7 Ocak 2025; 19:41:17 >
  • Niye hayat boş ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.