Şimdi Ara

Altyazı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar..RealOne player kullananınız var mı bilmem ama ben .rmvb uzantılı bir film indirdim ve bunu ancak Real One Player ile acabiliyorum ama ekstra bir altyazı yuklemeden film ispanyolca altyazıyla cıkıyor...Türkce alyazı nasıl yukleyebiliriz acaba??.Ya da bu dosya tipini acabilecek baska program var mıdır?

• walla ben .rmvb uzantısını ılk defa görüyorum.

ama şunu söyleyebilirimki ıspanyolca alt yazı varsa bunu kaldıramazsın vıdeonun içinde vardır.türkçe altyazı ile açsan dahi ispanyolca yınede çıkar.

program olarak BSPlayer ı dene belkı açabilir..
  • İlgilendiin icin saol ama RealOne Player dısında denedigim hicbir player acamıyor...RM Converter ile .avi ye cevirdim ama bu sefer de goruntu 1-2 sn normal gidip aniden cok kısa bir süreligine hızlanıyo sonra yine normal akısına donuyo.Bu yuzden de sesler geriden gelio..Neyse artık bi daha daha dikkatli olup avi den baska video indirmem...Ama biri yine de .rmvb acabilen ve altyazı yuklemeyi detekleyen bi player ismi verirse gusel olur.
  • eger film direkt ispanyolcayla başlıyosa turkçe altyazı yüklesende yazılar çakışır. bs playerde suan tam aklımda değil ama hangi uzantılı dosyaları acbileceğini işaretliyebileceğin bir bölüm olmalı. biraz kurcalarsan bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.