Şimdi Ara

Amatör olarak İstanbul'da araç kullanmaya korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, araç almak istiyorum ama İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. Yaya olarak arabaları izlediğimde sürekli bir sıkıntılı trafik, birbiriyle tartışan insanlar vs. var. O trafikte araç kullanamam gibi geliyor.

Öte yandan trafikte tartışmalar daha sıkıntı, kimde ne var bilmiyorsun; haliyle çok sıkıntı gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey olmaz merak etme . Üniversiteye araçla gitmek sana büyük prestij kazandırır , çevren de kizlar olur falan daha önce neden araçla gitmemişim dersin . Otomobil demek özgürlük demektir arkadaşım bu yaşlarının tadını çıkar .

• istanbul trafiği kaos kimse kimseye saygı göstermiyor kimseye bulaşmadan yoluna bakabilirsin, hepimizi darlayan sıkıştıran kural bilmez sürücüler oluyor umursamıyorum zaten bunun fazlası şiddet oluşturacak eylemler doğurur ondan da Allah esirgesin ne diyelim yapacak bişey yok, her an biri arabasından silahı satırı çıkarabilir

• istanbulda araç sahibi olmak yorgunluk,stres,risk.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Abi görüyoruz, ister istemez bir çekingenlik oluyor.

• araban olacak , ama misal 4. leventte oturuyorsan taksime gideceksen metro mantıklı veya ayazağaya gideceksen dolmuş mantıklı. ama deniz kenarı avm ye vs keyfine gezeceksen araba cok onemli.

• Aynısının Ankara versiyonunu yaşıyorum

Hadi şu an önemli değil de yazın staja falan arabayla gitsem çok büyük rahatlık olurdu ama ehliyeti aldığımdan beri 2 yıl geçecek pek fazla kullanmadım ve kötü olan da denemediğim sürece kafamda senaryo kuruyorum şöyle olsa nasıl yaparım vs diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.