< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merle Dixon -- 14 Ağustos 2019; 5:7:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merle Dixon -- 14 Ağustos 2019; 5:7:58 > |
Tamponu falan kendi cebinden yaptır. Zaten evlilik falan diyosun mutlaka tekrar istemeye gelecek. O zaman gelince frenler tutmuyo bu şekilde arabayı sana veremem dersin
|
Amca baba yarisi paranı babandan iste.
|
Amca sen misin?
|
sil defterden gitsin öyle amca mı olur? Siz kendinizden emin olun sizi kullanmaya çalışan insanlara bir şey ispatlamaya çalışıp zamanınızı boşa harcamayın hayata bir kere geliyorsunuz. İlerde çocugu falan olursa kenara çekip döversin rahatlarsın boşveeeer
|
Adam degilmis demek ki amcan yol yakınken iliskini kes, kim bilir daha ne kaziklar sokar
|
Kanıtlamak istiyorsan hangi ustaya yaptırdın diye bir sorsana hatta arabaya bindir hadi götür bakalım aracı yaptırdığın ustaya de afallasın kalsın iblisin oğlu
|
O adamdan para alamazsın unut gitsin.
Tamponu kendin yaptır. Çıkma tamponu düğününde götür boynuna as. ![]() |
Herkes amca amca diyor da, adamın babası sen benim kardeşimi mi öldürecektin diyor. Nası bi ilişkiniz var anlamadım
|
Çok basit. Ara amcanı, "amca frenleri nerede yaptırdın hala tutmuyor bunlar. Kaza atlattım az önce. Gidip herifin dükkanını başına yıkacağım sen gel yanımda dur. " de. Kapansın konu.
Politik olun az yahu. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELeNDILL -- 14 Ağustos 2019; 9:14:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |