Şimdi Ara

Amcam arabamla kaza yapmış beni suçluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
58.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, orta segment bir araç sahibiyim. Amcam evlilik arifesinde. Gelinle düğün işlerini halletmek için arabamı kullanmak istemişti ben de verdim tabii ki. Bugün kaza yapmış kırmızı ışıkta duramamış. Arabanın ön tampon inmiş küçük de hasar var. Ben masrafları karşılayacak mısın diye sordum(zaten karşılar diye düşündüm). Hayır diyip üstüne azarladı. Freni boşalmış araba vermişim canından olabilirmiş. Aileme de şikayet etti babam da beni azarlıyor kardeşimi mi öldürecektin diye. İyice sinirlerim bozuldu. Arabayı yeni aldım ekspertizde vb. hiçbir sorun çıkmadı çatır çatır kullanıyodum ay başından beri 1000 KM kadar yol yaptım tık demedi.

Aracın başına geçtim akşam, baktım freni çalışıyor. Amcamı aradım işte dedim fren çalışıyor yalan mı söylüyorsun diye. 'Bana yalancı mı diyorsun, kaza yapmanı engellemek için frenini yaptırdım. Ama görünüşe karışmam.' dedi bağıra çağıra.

Bir şekilde haklı olduğumu kanıtlamam lazım parasında değilim ama aptal yerine konmaktan nefret ediyorum. Önerisi olan var mı?

Uyuyamadım sinirden yazdım hızlıca. Sabah sakin kafayla imlayı düzeltmeye çalışacağım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merle Dixon -- 14 Ağustos 2019; 5:7:58 >

• Size kolay gelsin hocam ben yatıyorum valla.
  • kazayı nerede yapmış kamera kayıtlarına bak hem sen arabayı sağlam veriyorsun kazayı o yapıyor frenlerde onda bozuldu sende değil tüm masrafı karşılıcak yok öyle dünya
  • Zaten böyle çamura yatacaksa hiç uğraşma iliskini kes gitsin tecrübe olur en azından sana . Herkese güvenilmeyeceğini , arabanı emanet etmeyeceğini öğrenmiş oldun .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan çirkef biri. Onunla arana ciddi bir mesafe koy. Yardım falan da etme hiçbir işine. Verme bir şeyinide.
  • Görmezden gel, hayatından çıkar bitti.
  • Ya bi git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Riukeen kullanıcısına yanıt
    Amca sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darklord1905 kullanıcısına yanıt
    Hayır baba yarısıyım o kadar frenini yaptırdım geri kalan sana ait ben anlamam

• Tamponu falan kendi cebinden yaptır. Zaten evlilik falan diyosun mutlaka tekrar istemeye gelecek. O zaman gelince frenler tutmuyo bu şekilde arabayı sana veremem dersin

• Amca baba yarisi paranı babandan iste.

• CSB

• Adam degilmis demek ki amcan yol yakınken iliskini kes, kim bilir daha ne kaziklar sokar

• Csb.

• Hocam 1000km yol yaptım de ve bu suç kardeşinin beceriksizliğindendir de babana. Dayınla bir daha konuşma. Baban da sana aynı tavrı alıyorsa onla da konuşma. Zaten arabanın freni boşalmış olsaydı kaza yapacak sendin. Ve babanın seni savunmayıp kardeşini savunması normal değil bence.

• Böyle bir adama neden arabayı verdin ilk basta ne yaparsa yapsın

• Millette ne dayilar var

• sil defterden gitsin öyle amca mı olur? Siz kendinizden emin olun sizi kullanmaya çalışan insanlara bir şey ispatlamaya çalışıp zamanınızı boşa harcamayın hayata bir kere geliyorsunuz. İlerde çocugu falan olursa kenara çekip döversin rahatlarsın boşveeeer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELeNDILL -- 14 Ağustos 2019; 9:14:45 >
  • O adamdan para alamazsın unut gitsin.
    Tamponu kendin yaptır. Çıkma tamponu düğününde götür boynuna as.

• Hasarı karşıla adamı hayatından çıkar bir daha da yüzüne bile bakma.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.