Şimdi Ara

AMİ UEFİ BİOS FLASHLAMADAN SONRA SİSTEM'E ANAKART'TAN GÖRÜNTÜ GELMİYOR ACİL YARDIM EDİN ARKADAŞLAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Anakartım olan şuanda da kullanmakta olduğum anakart olan ASUS F2 A85 M-LE Model FM2 anakartın microsoft windows 8.1 pro işletim sistemim üzerinden BİR YANDAN DA Bios'u american megatrends markalı (ami) olduğundan dolayı kendime güvenip gerek voltaj dengesizliklerini gerekse Oc ayarlarını kısacası tüm sistemsel dengesizlikleri ve yanlışları çalışan şeyleri al suite 2 deki yaptığım ilk ve son hatalardan ötürü en eski varsayılan hale getirmek için AFUWİN Gui 5.xx versiyonuydu yanlış hatırlamıyorsam,dostlar Gene windows 8.1 pro sistemim üzerinden en eski bios sürümünü flashladım (5003.cap'dı yanlış hatırlamıyorsam)Open ve Flash deyip herneyse ondan sonra bir kere yeniden başlattı pc sistemi kendi kendine herşey normal açıldı 2.de en güncel uefi bios sürümü'mğ flashladım o da 6503.cap dır son bu anakartımın son versiyon bios'u dur an itirabariyle şuanda yani.herneyse bir daha kendi kendine yeniden başladı sistem kapandı ve bir de ne oldu açılırken hiç açılmadı klavyenin 3 ışığı yanıyor ve bir anda sönüp gidiyor yaklaşık 1 saniye 3 ışık birden yanıyor sonra hepsi gidiyor num-lock ışığı bile kalmıyor sistem'e de ekran'a hiçbirşey gelmiyor gerek bios ile ilgili gerekse herhangi bir uyarı ekrana hiçbirşey yansımıyor gelmiyor kısaca'sı yani.yardımcı olacak bilgili arkadaşlara veya bilen birileri mutlaka vardır onlara şimdiden teşekkürler.

• Sadece ram işlemci kalsın anakarttaki hdd klavye cd-rw vs kablolarını sökün test edin.
    Olmadı anakart üzerindeki bios jumper,inden sıfırlayın test edin.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.