Şimdi Ara

Anadolu Yakası'nda en ucuz PS3 oyununuzu nerden aldınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Anadolu Yakası'nda en ucuz PS3 oyununuzu nerden aldınız? Yakında PES 2010 alacağım. Benim şu ana kadar bulduğum en düşük fiyatlar gittigidiyor.com'dakiler. 90-100TL kargoyla beraber. Sizin bildiğiniz yerler var mı? En azından kargo parasını ödemek zorunda kalmam. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiberg -- 16 Kasım 2009; 14:29:33 >

• shopto.net e uye ol dostum
    forumda shopto dan oyun alma rehberı dıye devasa baslık mevcut
    ıngıltere oyun/dvd/blu-ray/konsol ve aksesuarları sıtesıdır

40-50 tl ye kargo dahıl 2 şer oyun alırsın (oyunlar tabıkı suan cıkan oyunlar olmaz ama 60-70 oyunluk arsıvden kendın secersın)

sterlın bıraz yukseldı yoksa cok daha hesaplıya gelıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

shopto.net e uye ol dostum
    forumda shopto dan oyun alma rehberı dıye devasa baslık mevcut
    ıngıltere oyun/dvd/blu-ray/konsol ve aksesuarları sıtesıdır

40-50 tl ye kargo dahıl 2 şer oyun alırsın (oyunlar tabıkı suan cıkan oyunlar olmaz ama 60-70 oyunluk arsıvden kendın secersın)

sterlın bıraz yukseldı yoksa cok daha hesaplıya gelıyordu
    haklısın çok teşekkürler! ben de aslında burdaki en ucuz fiyatı karşılaştırıp son kararımı vermek için bekliyordum. dediğin gibi eski oyunlarda shopto çok avantajlı ama yeni oyunlar bazen çok yakın fiyatlara olabiliyor. o zaman da yurtdışından malın gelmesini bekleyip riske girmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiberg

haklısın çok teşekkürler! ben de aslında burdaki en ucuz fiyatı karşılaştırıp son kararımı vermek için bekliyordum. dediğin gibi eski oyunlarda shopto çok avantajlı ama yeni oyunlar bazen çok yakın fiyatlara olabiliyor. o zaman da yurtdışından malın gelmesini bekleyip riske girmeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    palladiumda bi yer var ordan almıstım.-2.katta nba 2k10 65 e almıstım
  • quote:

Zaten dukkanlardan falan uygun fıyata bulabılecegın oyunu cok daha uyguna GG den bulabılıyorsun
    Dukkanlarda ve GG bıle cok fahiş fıyata buldugun oyun ıcın ıse daha uygun alternatıfler shopto,theut vs gıbı sıtelerde

ben nerdeyse her yerden oyun soyluyorum amazon,shopto,ebay,gg ve daha aklıma gelmeyen yerlerden

Bakıyorum ıste nerde uygunsa ordan alıyorum

Bı tek PEs 2010 a baya para verdım onun dısında max 40-50 tl ye pıyasaya yenı cıkmıs oyun oynadım bugune kadar

• quote:

quote:

Zaten dukkanlardan falan uygun fıyata bulabılecegın oyunu cok daha uyguna GG den bulabılıyorsun
    Dukkanlarda ve GG bıle cok fahiş fıyata buldugun oyun ıcın ıse daha uygun alternatıfler shopto,theut vs gıbı sıtelerde

ben nerdeyse her yerden oyun soyluyorum amazon,shopto,ebay,gg ve daha aklıma gelmeyen yerlerden

Bı tek PEs 2010 a baya para verdım onun dısında max 40-50 tl ye pıyasaya yenı cıkmıs oyun oynadım bugune kadar

Alıntıları Göster
    Bimeks'te kampanya vardı ordan 45 e LBP aldım, Kahraman Elektronik'ten 110 liraya Modern Warfare 2 aldım, shopto.net'den 95 liraya kargoyla birlikte Killzone 2 aldım. Karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @[D]HanD
    hocam lbp yı hangı bımeksten aldın?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 16 Kasım 2009; 19:01:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcemm

@[D]HanD

edit:imla

Alıntıları Göster
    anadolu yakasında alabileceğin iki yer söylim sana birincisi üsküdarda gençler iletişim ikincisi kadıköy yazıcıoğlunda syd bilgisayar ikiside gayet güvenilirdir he bana sorsan nerden alıyorsun çok zorda kalmadıkça genelde shopto net veya tronixten alırım ama bazı oyunlar bu yerlere daha erken geliyor bende o iştahla üçüne beşine bakmadan alıyorum...

he buarada gittigidiyorda worldbazaar var gittigidiyor yönetimine çaktırmadan komisyon ödemeden arkadaştan dudullu taşdelenden eldende alabilirsin oda baya ilgilidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 16 Kasım 2009; 17:48:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

@djhand

kanka [D]HanD

bi ara 2 günlük indirim yaptılar, hepsinde vardı. Tepe Nautilus'taki Bimeks'teki en son oyuna yetiştim Bi gittim oyunların hepsi bitmiş, dağıttım ortalığı, o arada tezgahta gördüm kaptım hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

quote:

@djhand

kanka [D]HanD

bi ara 2 günlük indirim yaptılar, hepsinde vardı. Tepe Nautilus'taki Bimeks'teki en son oyuna yetiştim Bi gittim oyunların hepsi bitmiş, dağıttım ortalığı, o arada tezgahta gördüm kaptım hemen

Alıntıları Göster
    LBP bir ara shopto da 6.55 Pound du yau şaka gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: [D]HanD

quote:

@djhand

kanka [D]HanD

eyvallah hocam saolasın duzellttım hatamı

• quote:

Bimeks'te kampanya vardı ordan 45 e LBP aldım, Kahraman Elektronik'ten 110 liraya Modern Warfare 2 aldım, shopto.net'den 95 liraya kargoyla birlikte Killzone 2 aldım. Karar senin

bende ordan aldım codu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelkiDegismenLazim

quote:

bende ordan aldım codu

Alıntıları Göster
    Kadıköy Yazıcıoğlu SYD Bilgisayar'dan 80 liraya Fifa 10 almıştım geldiği gün , aldığım en ucuz oyun budur.
    SYD Bilgisayar'ı tavsiye ederim oyunlarımı ordan almaya başladım artık , gayet de memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Kadıköy Yazıcıoğlu SYD Bilgisayar'dan 80 liraya Fifa 10 almıştım geldiği gün , aldığım en ucuz oyun budur.
    SYD Bilgisayar'ı tavsiye ederim oyunlarımı ordan almaya başladım artık , gayet de memnunum

Alıntıları Göster
    En güncel en ucuz bana göre feza elektronik yazıcıoğluda müşteriye ilgileride önemli örnek ; Call of Duty:Modern Warfare 2 100 TL almıştım ilk çıktığı gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaP -- 19 Kasım 2009; 7:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PaP

En güncel en ucuz bana göre feza elektronik yazıcıoğluda müşteriye ilgileride önemli örnek ; Call of Duty:Modern Warfare 2 100 TL almıştım ilk çıktığı gün

Alıntıları Göster
    shopto dan geçtiğimiz hafta pes 2010 aldım, kargo dahil 82 tl ye geldi. Fortis world kartı ile alışveriş yaptım. Kampanya var yurtdışı satışlarını direk 4 e bölüyor. 4 taksite 82 ye almış oldum oyunu. 5 günde elime ulaştı. 2.ci gün TR daydı oyun ama 3 gün PTT de bekledi sağolsunlar.

• quote:

orası bana kazık atmaya çalıştı, yeni yer buldum ben de. Kahraman Elektronik
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

quote:

orası bana kazık atmaya çalıştı, yeni yer buldum ben de. Kahraman Elektronik

Alıntıları Göster
    SYD'den yeni pes2010'u 85'e aldım dün, ikinci el Mcrae dirt2'yi 60 tl'ye virtual fighter 5'i de 35 tl'ye aldım ki gayet iyi geldi bana rakamlar.

• quote:

quote:

En yeni oyunları en fazla 40-50 Tl yemi aldın? Shopto ya üye olmadan bir şeyler satın alabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

quote:

En yeni oyunları en fazla 40-50 Tl yemi aldın? Shopto ya üye olmadan bir şeyler satın alabilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    shuptoda boşu boşuna uğraşıp oyun alıyorsunuz..birde gelene kadar disk içinden çıkıyor ve çizik içinde elinşze ulaşıyor..türkiyede fiyatlar shopta ile aynı..ikinci elde de sıfırda da aynı..ne diye shoptodan alırlar anlamam..bide shopto yu önerenler var...anlaşılacak gibi değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

shuptoda boşu boşuna uğraşıp oyun alıyorsunuz..birde gelene kadar disk içinden çıkıyor ve çizik içinde elinşze ulaşıyor..türkiyede fiyatlar shopta ile aynı..ikinci elde de sıfırda da aynı..ne diye shoptodan alırlar anlamam..bide shopto yu önerenler var...anlaşılacak gibi değil..

Disk nasıl içinden çıkıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.