Şimdi Ara

AnadoluBank Hoşgeldin faizi %55 (Ekim-2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.anadolubank.com.tr/renkli-hesap/

AnadoluBank Hoşgeldin faizi %55 (Ekim-2024)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Ekim 2024; 11:47:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoş geldin faizi %55. (En azından şimdilik)

Orada yazan %53 mevut müşteriler için...

• glory34 kullanıcısına yanıt
    güncelliyorum.
    eft ücretsiz mi burda ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    EFT ücretli. 250 bin üzeri bakiye tutanlar kayıt açtırıp, 3 ay ücretsiz yaptırabiliyor diyor forumda arkadaşlar.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

EFT Ücreti Nedir? Anadolubank EFT ücretleri, 0 -1.000 TL arası 6,39 TL; 1.000 TL üzeri - 50.000 TL arası 12,79 TL ; 50.000 TL üzeri ise 128,08 TL olarak belirlenmiştir. A

• glory34 kullanıcısına yanıt

Hoş geldin faizi süresi ne kadar? 1 ay mı?

detay bulamadım.

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin faizi, mobil uygulamadan görüntülü görüşme ile müşteri olanlar için 3 ay geçerli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AnadoluBank Hoşgeldin faizi %55 (Ekim-2024)

Bugün görüntülü görüşüp açtım fakat böyle bir hata veriyor, sizlerde de bu hataya denk gelen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntülü görüşme aşamasında bekleyenler arasında 3.sıradasınız diyor ve hiç ilerlemiyor neredeyse yarım saat bekledim gene de yok. aynı sorunu yaşayanlar var mı?

• 90 gün dolunca oranlar kaça düşüyor. Tecrübesi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

90 gün dolunca oranlar kaça düşüyor. Tecrübesi olan var mı
    Bende 43 e düştü (kurye yolu ile hesap açmıştım) mh aradım tekrar hoşgeldin faizi uzatılmasını talep ettim sonra arandım iki otomatik fatura talimatına 3 ay daha hoşgeldin faizi aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurye yoluyla müşteri olma seçeneği çıktı mevcut en yüksek orandan faiz alabilmem için ne yapmam lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Kurye yoluyla müşteri olma seçeneği çıktı mevcut en yüksek orandan faiz alabilmem için ne yapmam lazım ?

Kurye yolu ile müşteri olmaktan başka çareniz yok çünkü Anadolubank ta değişim yok bende görüntülü görüşmede sorun çıkınca kuryeyi seçmiştim sonra mh aradım mh bana kuryeyi seçtiyseniz kurye yolu ile müşteri olabilirsiniz görüntü görüşme ile müşteri olma hakkınız yok demişti

• Can851 kullanıcısına yanıt

O zaman arayıp düzeltirebilir miyim ?

• quote:

O zaman arayıp düzeltirebilir miyim ?

Maalesef düzelme olmuyor

• Can851 kullanıcısına yanıt

Ama ben bunu bilmiyordum siz cevap atmadan önce aradım müşteri hizmetlerini o da aynı şeyi söyledi. Şu anda iptal etsek bile müşteri kaydınız açıldığı için görüntülü başvuru yapma şansınız olmayacak diyor. Yani rakamda 500 k nın üstünde olduğu için %50 den ancak faydalanabilirsiniz dedi.

• quote:

Ama ben bunu bilmiyordum siz cevap atmadan önce aradım müşteri hizmetlerini o da aynı şeyi söyledi. Şu anda iptal etsek bile müşteri kaydınız açıldığı için görüntülü başvuru yapma şansınız olmayacak diyor. Yani rakamda 500 k nın üstünde olduğu için %50 den ancak faydalanabilirsiniz dedi.

Bu olayı düzeltmeleri lazım aslında bende yanlışlıkla seçmiştim kuryeyi sonra kurye ile müşteri olunduğunda faizin değiştiğini öğrendim aradım size söylediklerinin aynısını söylemişlerdi kurye ile hesap açılması da 1 ayımı almıştı kurye geldiği halde hesap açılmadığı için kendim şubeye gitmiştim

• sadece videolu hesap açılışında mı %52 hoşgeldin faizi veriyor arkadaşlar ? 3 ay %52 den bağlayım diyorum faizler sürekli düşüyor önümüzdeki hafta yine düşürecekler sanırım

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Faizler düşerse 3 aylık dönem içinde düşürüyor banka faizi. 55 den başlayanlar 52 ye düştü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.