Şimdi Ara

Android/Obb Sorunu Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Yıldır çözmeye çalıştığım fakat araştırmalarıma rağmen bulamadığım ve yapamadığım sorunu dile getirmek istiyorum.
    Samsung Galaxy S5 sahibiyim.Telefonu sorunsuz bir şekilde ROOT'ladım.Fakat Gta Vice City gibi SD oyunlarını kuramıyorum.
    Öncelikle S5 telefonu bilgisayarıma bağlıyorum.Daha sonra indirdiğim (örn) com.rockstargames.gtavc dosyasını olduğu gibi Android/Obb klasörüne kopyalıyorum fakat 5-10 saniye içerisinde otomatik siliniyor.

Daha sonra herkezde işe yarayan formülü uyguluyorum.Önce farklı bir klasöre pc üzerinden atıyorum (örn: download) daha sonra Root Explorer yardımıyla "Download" klasöründen Android/Obb klasörüne kopyalıyorum.Sorun yine aynı Obb içerisine ne ve ne şekilde kopyalarsam kopyalayım siliniyor.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şu sıkıntıdan kurtarın beni.

• up+
  • +up ( Allah rızası için yardım edin lütfen)
  • xairosk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim normal tel hafızasına at öyle kur oyuna falan gir bak çalışıyor mu. Herşey tamam ise folder mount programını indir. Onla sd karta taşı obb yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apkyı kur,fakat açma.Daha sonra datayi Android/obb icine at ama internetin kapali olsun.Sonra oyuna giris yapmayi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 1 Temmuz 2015; 23:01:31 >
  • Hocam şöyle bir çözümü var; Bazi custom rom'larda sdkartla telefon hafizasinin yerini degistiren script ler var kurulum esnasinda seciyorsun.
    xda forumunda telefonunun ilgili bolumunde arastir

• Ornek veriyorum benim telefonum note 2. 16 GB hafizasi var (kullaniciya kalan 9.6 gb) ve 32 gb hafiza kartim var. bu script ile telefon hafizam 32, sd kartim 9.6 gb olacak tabii sdkarti calisirken cikartinca akibeti ne olacak bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 2 Temmuz 2015; 2:47:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.