Şimdi Ara

Androide yeni başlayanlar için Market açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Android grubuna yeni katıldım. Geçen gün mediamarkt'tan samsung Galaxy Ace GT-S5830 Aldım. Versiyon 2.2 ile geldi. Markete girdiğimde çok sınırlı bir içerikle karşılaşıyorum.

Okuduğum kadarıyla bunu açmanın bazı yöntemleri olduğunu duydum. Bunu anlatabilir misiniz?

Ayrıca Applanet uygulamasını kurmama rağmen ne indirmeye çalışsam indirme hatası veriyor. Bu da market ile ilgili midir?

Bu konularda yardımcı olursanız hem bana hem de benimle aynı durumda olan acemi arkadaşlara çok yardımınız dokunur.

Şimdiden teşekkür ederim.

• girdigin yer android market degil samsung app market fazla bisey yok orda market yuklemek icin teli root edip tr disi bi rom yuklemen gerekiyor

applanet. slide me. android pazari . gibi market alternatifi apk lari yukleyebilirsin
  • Teşekkür ederim açıklaman için dedğim gibi yeni bilgilendiğim için çok bir şey bilmiyorum.

Peki bu alternatiflerden Applanet den birşey indirememin nedeni nedir?

Ayrıca bu Custom ROM nasıl kurulur? Bunu kurmanın nasıl bir dezavantajı olur? Ayrıca hangi ROM'u tavsiye edersiniz?
  • Applanet en son surumu yukleyin

root ve romlarla ilgili samsung bolumunu arastirin
  • Şimdi varolan sürümü kaldırıp netten 2.7.6 yı yükledim. Yükleme ekranını geçip programı aç diyorum. O arada"downloadin latest version" yazıp ardından da

Derleyici Hatası
    Paketi ayrıştırmada bir sorun var. yazıyor

Ayrıca ben de telefonu ilk açtığımda Slideme yüklü geldi bu yüzden sanırım ben barkodla aradığımda da ya da herhangi bir yüklemeyi bunun üstünden yapıyor. Bunu silmem bir sorun yaratır mı?
  • @xeuxes Applanet'da aynı sorun bende de var. Geçicisir diye tahmin ediyorum. Birkaç gün önceye kadar sorun yoktu.
  • Android uygulama sayfamıza bekleriz..

Linke tıklayın ve marketi görün..

Android Market
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • applanetin 2.7.8 sürümünü yüklerseniz sorun kalacaktir.
  • banada yardım edin lütfen bende acer s1oo e aldım nereden ne yüklemem gerekiyor acaba markete girebilmem için ?
  • Ya ben 2.7.8 i de yüklememe rağmen her deneyişimde hala "indirme hatası" alıyorum. Bu sorun kullandığım slideMe den kaynaklanıyor olabilir mi? Aslında bir tane yeni başlayanlar için sabit sayfa oluştursak bizler bu adaptasyon sürecini daha çabuk atlatırız ve android sisteminden daha aktif yararlanabiliriz. Çünkü açıkçası şu an SlideMe var sürekli download edebileceğim ve onda da kaynak inanılmaz sınırlı.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bize market ulaşımını nasıl açacağımızı detaylıca anlatabilirse mükemmel olur.

Teşekkürler,

Asparuh, o sayfa favorilerim arasında zaten o konudaki emeklerinize teşekkürler ama marketin de açık olması her an bize ulaşım imkanı verecek ve mesela dolphin gibi uygulamalarda bi eklenti indirmeye çalışıyoruz her şey market aracılığıyla yapıldığı için sürekli birşeyler eksik kalıyor. Bu yüzden aslında o sayfaya ek olarak yukarıda anlattığım gibi bir şey yapılabilirse çok güzel olur

• motorola flipout aldım 2 gün önce ama market uygulamasını kuramadım bile ki uygulama indireyim.yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.