Şimdi Ara

Anestezi Doktorluğu Bölümü Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Ben Ticaret Meslek Lisesi 4.Sınıf Muhasebe / Finansman Alanı Öğrencisiyim Muhasebe Alanım İyi Tüm Muhasebe Derslerim 5 ( Genel Muhasebe , İnşaat , Maliyet , Şirketler Muhasebesi ) Anestezi Doktorluğu Bölümünü Okumak İstiyorum Genel Olarak Puanlarını Araştırdım Fakat Bir Türlü Tam İstediğim Cevapları Bulamadım Şimdi Sorularım Şunlar Yardımcı Olacak Arkadaşlara Tek Tek Teşekkür Ederim ;

1 -) Liseyi Bitirdikten Sonra Anestezi Doktorluğu 2 Yıllıkları 300 Puandan Felan Başlıyor Tahminim YGSden 300 alsam okul puanıyla felan bu alana girebilme şansım varmı ?

2 -) Ygs Sınavından Alacağım 300 Puanla Devlet Kurumunda Yada Değişik Tıp Alanlarında Önerebileceğiniz Herhangi Bir Kurum Varmı ?

3 -) Ayrıca Postacılık Ve Hizmetlerine (2 Yıllık Burada) Geçiş Hakkım Var Herkez Öneriyor Öğretmenler Bile İş İmkanı Garantiymiş Anında Meslekdeymişiz Bu Konudaki Düşünceleriniz ?

• Anestezi doktoru olmak için Tıp okuman gerekli 2 yıllık bölümden anestezi teknikeri olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solanari12 -- 31 Temmuz 2014; 23:30:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl okumakla doktor olunmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 Yıllık Değil 4 Yıllık Okumayı Düşünüyorum Puanları 350Den Felan Başlıyor Yani Şimdi 4 Yıllık Üni. Bölümünü Okusamda Doktoru Olamammı ?
  • Benim bildiğim kadarıyla önce tıp kazanıyorsun sonra tus kazanıp anestezi bölümünü seçersin dediğin bölümlerle anestezi teknikeri olursun
  • 4 yıllık anestezi bölümü yok.2 yıllık var bildiğim kadarıyla.Onlarda doktor değil tekniker olur.
  • peki anestezi teknikerliği nasıl bir meslek nette araştırdım fakat pek bişey anlamadım maaşları hakkında felan ne dersiniz kazanırsam gitmelimiyim sizce ?
    yada ygsden 350 gibi bir puanla önerebileceğiniz daha iyi bir meslek varmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.