Şimdi Ara

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Korona Rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
11.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer forumdaşlarım, başımdan geçenleri size anlatmak istiyorum. Ankarada yaşıyorum ve öğrenciyim, 2 hafta önce İstanbula gidip staj yapmaya başladım bir firmada, bu çarşamba günü çalıştığım firmada çalışan 2 metre yakınımda bulunan kişinin korona hastası olduğunu öğrendik. 2 gün boyunca kendisiyle aynı havayı solumamızdan dolayı test yaptırmak istedik fakat ne yazık ki belirti olmadan test yapamayacaklarını söylediler. Bende apar topar eşyalarımı hazırlayıp kendimi karantinaya almaya Ankaraya doğru yola çıktım. Sanırım psikolojik ve yorgunluktan olacak ki kendimi akşam 8 gibi Ankara'ya geldiğimde aşırı halsiz, yorgun hissettim ve tad, koku alma duyularımda azalma olduğunu düşündüm. Acilen eve daha varmadan Bilkent şehir hastanesine gidip bu şikayetlerimi iletip test olmak istediğimi söyledim. Olay burda patlıyor tamda.... Doktorum acilen test olmam gerektiğini söyleyip bana gözlem noktasına elime verdiği belgelerle gidip test yaptırmam gerektiğini iletti. Gözlem noktasına giderken bir kapıdan geçtim ve ne göreyim ! Abartmıyorum en az 100 kişi aralarında 1 karış mesafe olmaksızın CORONA TESTİ sırasına girmiş. Gözlerime inanamadım kimisinin gözleri kıpkırmızı, kimisi maskesini çıkartıyor, kimisi yanındakine sarılıyor. Küçücük bir koridorda 100 kişi korona testi olmak için sırada bekliyor. Tabii bunu gören ben korkumdan eve kaçıp elime verilen kağıtları yırtıp çöpe attım. O sırada bekleseydim korona olmasam bile olacağıma emindim. Bu rezilliği sizlerle paylaşmak bir vatandaş olarak görevim diye düşünüyorum. Neyse.. beni merak edenler için, neticede karantinadayım çok şükür şimdilik bir sorunum yok. SAĞLIKTA çok iyiyiz inş AYASoFIA cami oldu. kafirler ölsün. Hayırlı günler...

• Osvajac kullanıcısına yanıt
    Osvajac demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Bu mesaj silindi.
    Komşu ülkelerin kötü olmasının sebebi kötü olmaları değil verileri DOĞRU bildirmeleri.

Kuş uçmaz kervan geçmez Nigde nin basit bi hastanesinde bile günde en az 5 pozitif tanı konuyor. Türkiye'de her ilde 1 hastane ve her hastane de 5 pozitif tanı konsa bile 405 vaka yapar ki bu hesapta İstanbul ve Niğde eş tutuldu...

Ne hikmetse 1400 1500 tırmanışa geçen sayılar "turist" kelimesi geçmeye başladığı an ışık hızında 900 lere indi. Ki bu arada koca üniversite sınavı yapıldı ona rağmen hiç artış yaşanmadı.

Şunu aklınıza sokun İtalya coronadan bi ay önce bütçe fazlası verdi. İngiltere coronadan 3 ay önce ücretsiz vatandaşlık maaşı vermeyi gündeme getirdi. Corona sırasında yandı bitti denilen Abd de tek bir iş adamı olan Jeff Bezos Türkiye nin net dış borcunu ödeyecek servete ulaştı. Günde 1 dolara çalışıyorlar diye dalga geçtiğimiz Çin kişi başı hasıla da Türkiye yi geçti. Kıç kadar Bulgaristan milli serveti Türkiye'yi geçti. Göz var izan var bu devletlerle Türkiye'nin aynı cümleye bile girecek mali ve sosyla gücü yokken vaka sayılarımız düşüyor demek ancak vaka sayılarıyla dolandırıcılık yapıldığını gösterir.
    Hocam özel hastaneye git 15 tl ücret vereceksin test yapılacak test için ücret istenirse SGK'ya vermek için ayrıntılı fatura iste, pandemi döneminde ücret alınamaz.

Sende hatalısın Ankaraya gelmemen gerekirdi kim bilir kaç kişi senin yüzünden bulaştı 55 kişilik otobüs sonuçta dua et sende virüs olmasın sende varsa 100-200 kişi tehlikeye giriyor.. böyle cahiller yüzünden tatile gidemedim

salak salak iş yapıyorsunuz bok mu var evinizde istanbulda 14 gün karantinada kalsaydınız diğer insanları neden riske atıyorsunuz bencil herifler
  • fahrettin koca sureci eyi yonetio moruq. vaka sayaları düşüq moruq.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir durumda girip donanımhabere konu açmak yerine sabimi arayıp şikayet oluşturmanız gerekiyor!!!

• Fotoğraf/video çekme imkanınız olmadı mı?
  • Masturchiknaste kullanıcısına yanıt
    Maalesef ortamdan direk kaçmaktan başka birşey yapmak yol yorgunluğuylada aklıma gelmedi.
  • MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Aradım zaten değerlendireceklermiş, olan olduktan sonra neyi değerlendireceklerse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuernofbaN

Aradım zaten değerlendireceklermiş, olan olduktan sonra neyi değerlendireceklerse...
    neyi değerlendirecekler yaw neyi o ortama sokanlar bilmiyorlar mı nasıl olacağını öngörmüyorlar mı?
    kimin umurunda covid olmuşsun kime ne?
    şikayet etsen ne gezer yıl olmuş 2020 ne değişecek iyi olacak planları varmıydı?
    orası toplu virüs kaynama merkezi olmuş gel vatandaş gel misali hoşgeldin partisi yaşanıyor
    o virüs kaynama merkezine girdiğin için kaç gündür gelen yüzlerce hastalar yüzünden soluduğun hava sana geçmiş maalesef covid olmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Temmuz 2020; 13:29:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olsun boşver Bizans eseri tarihi bazilikamızda namazımızı kıldık ya sen ona bak

• Osvajac kullanıcısına yanıt
    Yav şurda 3-5 forumdaş arkadaşa başımdan geçeni anlattım alt tarafı, bakanı karalamak niye amacım olsun. İyice bokunu çıkardınız siz ama, birazdan teröristte ilan edersiniz beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Bu mesaj silindi.
    Komşu ülkelerin kötü olmasının sebebi kötü olmaları değil verileri DOĞRU bildirmeleri.

Kuş uçmaz kervan geçmez Nigde nin basit bi hastanesinde bile günde en az 5 pozitif tanı konuyor. Türkiye'de her ilde 1 hastane ve her hastane de 5 pozitif tanı konsa bile 405 vaka yapar ki bu hesapta İstanbul ve Niğde eş tutuldu...

Ne hikmetse 1400 1500 tırmanışa geçen sayılar "turist" kelimesi geçmeye başladığı an ışık hızında 900 lere indi. Ki bu arada koca üniversite sınavı yapıldı ona rağmen hiç artış yaşanmadı.

Şunu aklınıza sokun İtalya coronadan bi ay önce bütçe fazlası verdi. İngiltere coronadan 3 ay önce ücretsiz vatandaşlık maaşı vermeyi gündeme getirdi. Corona sırasında yandı bitti denilen Abd de tek bir iş adamı olan Jeff Bezos Türkiye nin net dış borcunu ödeyecek servete ulaştı. Günde 1 dolara çalışıyorlar diye dalga geçtiğimiz Çin kişi başı hasıla da Türkiye yi geçti. Kıç kadar Bulgaristan milli serveti Türkiye'yi geçti. Göz var izan var bu devletlerle Türkiye'nin aynı cümleye bile girecek mali ve sosyla gücü yokken vaka sayılarımız düşüyor demek ancak vaka sayılarıyla dolandırıcılık yapıldığını gösterir.

• Staj için gittiğiniz iş yerinde yakınında oturan çalışan intihar bombacısı gibi korona olduğunu bile bile mi işe geliyor çalışma baskısı vs yüzünden yoksa belirti gösteriyor test yaptırıp sonucu beklerken bile bile işe gelmeye devam mı ediyor ? Her ikisi de hatalı davranış.

Böyle durumda firmadan da şikayetçi olmanız gerekiyor. Şu an virüsü almış olsanız İstanbul'dan Ankara'ya varana kadar belki birçok kişiye bulaştırdınız bilmeden..

@firatkrky Adamlar inanmıyor ki hiçbir şeye siz de hala anlatmaya çalışıyorsunuz. Türkiye dünya gücü sanan adam Bulgaristanın bizi geçtiğini nereden bilecek dünyadan olan bitenden haberi yok. Sıvama kanallardan gündem takip ediyor. Şuur falan hepsi gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 26 Temmuz 2020; 15:1:39 >
  • Hocam özel hastaneye git 15 tl ücret vereceksin test yapılacak test için ücret istenirse SGK'ya vermek için ayrıntılı fatura iste, pandemi döneminde ücret alınamaz.

Sende hatalısın Ankaraya gelmemen gerekirdi kim bilir kaç kişi senin yüzünden bulaştı 55 kişilik otobüs sonuçta dua et sende virüs olmasın sende varsa 100-200 kişi tehlikeye giriyor.. böyle cahiller yüzünden tatile gidemedim

salak salak iş yapıyorsunuz bok mu var evinizde istanbulda 14 gün karantinada kalsaydınız diğer insanları neden riske atıyorsunuz bencil herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Temmuz 2020; 15:8:7 >
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    Test konusunda nirvana zaten ABD bunu kimse yalanlamıyor.Ki orada bile ne kadar tedbir alınıyor soru işareti. Ekonomiyle corona testini çözemedim pek ama her ülke kendi çapında etkilendi. Çin'in doğru bildirdiği yerde kimse suçlu değildir

Bu arada İtalya'nın ekonomik durumuyla alakalı 2019 tarihli haber;
    business insider
    Italy's 'perma-recession' could trigger a €2 trillion financial crisis that threatens the eurozone itself
    https://www.businessinsider.com/italy-perma-recession-systemic-crisis-threatens-eurozone-2019-4

Türkiye'nin şuan krizde olması corona pandemisinde her şeyin kötü gittiği anlamına gelmez ben sağlık sistemi boyutundan bakıyorum ekonomiye başkası el atsın

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Test yapılmış kendisine başta negatif olduğu söylenmiş 2 gün sonra pozitif olduğunu söylemişler ikinci bir test daha yapıp.
  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    1. Öğrenci adamın normal şartlarda arabası olamaz hele istanbuldan ankaraya gelmek için araba kullanması demek bir sürü yakıt parası demektir öğrenci adam bu yükün altına giremez otobüsle gittiğinizi varsaymamın sebebi budur.

Enişten geçen hafta balgatta yüzüncü yılda test yaptırdı. Hastane örnek alıp merkeze yolluyor testi kendisi yapmıyor balgattaki hastaneleri araştırın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.