|
Bildirim
|
fahrettin koca sureci eyi yonetio moruq. vaka sayaları düşüq moruq.
|
Osvajac demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Kuş uçmaz kervan geçmez Nigde nin basit bi hastanesinde bile günde en az 5 pozitif tanı konuyor. Türkiye'de her ilde 1 hastane ve her hastane de 5 pozitif tanı konsa bile 405 vaka yapar ki bu hesapta İstanbul ve Niğde eş tutuldu... Ne hikmetse 1400 1500 tırmanışa geçen sayılar "turist" kelimesi geçmeye başladığı an ışık hızında 900 lere indi. Ki bu arada koca üniversite sınavı yapıldı ona rağmen hiç artış yaşanmadı. Şunu aklınıza sokun İtalya coronadan bi ay önce bütçe fazlası verdi. İngiltere coronadan 3 ay önce ücretsiz vatandaşlık maaşı vermeyi gündeme getirdi. Corona sırasında yandı bitti denilen Abd de tek bir iş adamı olan Jeff Bezos Türkiye nin net dış borcunu ödeyecek servete ulaştı. Günde 1 dolara çalışıyorlar diye dalga geçtiğimiz Çin kişi başı hasıla da Türkiye yi geçti. Kıç kadar Bulgaristan milli serveti Türkiye'yi geçti. Göz var izan var bu devletlerle Türkiye'nin aynı cümleye bile girecek mali ve sosyla gücü yokken vaka sayılarımız düşüyor demek ancak vaka sayılarıyla dolandırıcılık yapıldığını gösterir. |
Yav şurda 3-5 forumdaş arkadaşa başımdan geçeni anlattım alt tarafı, bakanı karalamak niye amacım olsun. İyice bokunu çıkardınız siz ama, birazdan teröristte ilan edersiniz beni.
|
Aradım zaten değerlendireceklermiş, olan olduktan sonra neyi değerlendireceklerse...
|
Hocam özel hastaneye git 15 tl ücret vereceksin test yapılacak test için ücret istenirse SGK'ya vermek için ayrıntılı fatura iste, pandemi döneminde ücret alınamaz.
Sende hatalısın Ankaraya gelmemen gerekirdi kim bilir kaç kişi senin yüzünden bulaştı 55 kişilik otobüs sonuçta dua et sende virüs olmasın sende varsa 100-200 kişi tehlikeye giriyor.. böyle cahiller yüzünden tatile gidemedim salak salak iş yapıyorsunuz bok mu var evinizde istanbulda 14 gün karantinada kalsaydınız diğer insanları neden riske atıyorsunuz bencil herifler |
Olsun boşver Bizans eseri tarihi bazilikamızda namazımızı kıldık ya sen ona bak
![]() |
Böyle bir durumda girip donanımhabere konu açmak yerine sabimi arayıp şikayet oluşturmanız gerekiyor!!!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Temmuz 2020; 13:29:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 26 Temmuz 2020; 15:1:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Temmuz 2020; 15:8:7 > |
|
|
|