Şimdi Ara

Ankara Göçük Düzeltme Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da boyasız göçük düzeltme işlemi için internette arama yaptım birkaç yerle görüştüm. Uçuk fiyatlar aldım. En iyisi gidip sanayide yüz yüze halledeyim dedim. İki yerden daha fiyat aldım onlar da uçuktu ve bi sonraki haftaya gün veriyorlardı. Son olarak İvedik merkez sanayi sitesinde bulunan Özkan kaporta boya dükkanına gittim hem fiyat olarak diğer sorduğum yerlerin yarı fiyatına işimi hallettiler hem de aracımı bir saat içinde sorunsuz şekilde teslim aldım. Yemek ve çay teklif ettiler sağolsunlar güler yüzlü işini bilen ustalarmış Bilgilendirme için yazdım bu yazıyı. Reklam vs söz konusu değildir. Uygun fiyatlı yer aradığımda bir sonuç bulamamıştım inşallah size yardımcı olur bu yazı.

• Tamda bu aralar aradığım konuydu. Bende Ankara’dayım birkaç yer dediğiniz gibi uçuk rakamlar verdi.

Teşekkür ederim musayit bir zamanda ustaya bir baktırayım.
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim inşallah işiniz görülür
  • İvedikte Rft auto dent var, Rıfat Ustada 3 araç yaptırdım. Fiyatları da uygundu, çok temiz işçilik yaptı. Araçları sattım, hiç bir eksper anlamadı. Pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 4 Temmuz 2021; 19:40:29 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 5 Temmuz 2021; 0:11:50 >

• Ben de Autokingin asla boyasız olmaz dediği ve 2bin TL fiyat çıkarttığı arka kapı ve çamurluktaki göçük icin Şasmazda rastgele girdiğim bir kaportacıda 500 liraya boyasız düzeltme yaptırmıştım. Dükkanın adını hatırlamıyorum ama düzeleceğine hiç umudum yokken 1 saatte titizlikle halletmislerdi.
    Siz siz olun sakın göcukculere danışmadan boyalı onarım yaptırmayın. Boya atması ve saç yırtılması yoksa bir sekilde göçükculer hallediyor.
    Önce sorun soruşturun

Edit: Şaşmaz "Göçük Park"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 9 Ağustos 2021; 10:53:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.