Şimdi Ara

Ankara-İstanbul otoban gişelerinden direkt geçebiliyor muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Otobanı kullanmayalı 10 sene olmuştur. HGS'em yok. Haftasonu ankaradan kocaeline gitmeyi düşünüyorum. Alternatif yollara baktım ama çift yol bile değil. Otobandan rahatça gideyim diyorum. Şimdi hgs'ye başvursam haftasonuna kadar çıkar mı? Ya da hgs olmadan geçiş yapabiliyor muyum daha sonra ödemek şartıyla?

Gişelerde eskiden bariyer vardı. Kartı okutunca açılıyordu. Şimdi durum nasıl arkadaşlar? Bariyer var mı? Oraya kadar gidip bariyerin önünde kalmayayım  Direkt geçebiliyor muyum ? Hgs olmadan geçersek ne olur ?   Ya da başvursam hemen plakaya tanımlanır mı? Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

• muthisbishi kullanıcısına yanıt
    Ptt ve bankalardan hemen alabiliyorsunuz. Bir yere takmanıza gerek yok, plakadan okuyor sistem. Barikat filan yok, düz geçiyorsunuz. Almazsanız da geçebilirsiniz, sonraki 15 gün içinde hgs alırsanız, cezasız ödüyorsunuz aynı ücreti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Çıkarken de bariyer yok değil mi hocam? Ben hgs'ye başvuracağım ama yine de ne olur ne olmaz

• Bariyer yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra da alınabiliyor ama mecburi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank hgsye başvur ilk yükleme ve etiket ücretini iade ediyor kampanyası var. HGS hemen tanımlanır plakaya, onu dahi beklemene gerek yok, bariyerli bölgelerde ücretin plakaya yazılmasını istiyorum de ücreti plakaya yansıtırlar bariyeri açarlar. Daha sonra HGS tanımlanınca içinden otomatik çeker.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.