Şimdi Ara

Ankara Nesibe Aydın dershanesi hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sayısal öğrencisiyim, mezunum. Nesibe Aydın'ı düşünüyorum nasıl bir yerdir bilgim yok hiç.

Öğrenci alırken şartları var mı? Sınavdan (ygs/lys) en az şukadar puan almalısın gibi? Yada para vermem yeterli mi?
    Sınıflar neye göre belirleniyor?
    Derece sınıfı diye bir durum var mı? Yoksa her sınıfa aynı hocalar mı giriyor?
    Her öğrenci ile öğrenci istedikten sonra ilgileniliyor mu?
    Disiplinli mi?
    Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaratr123 -- 24 Temmuz 2012; 0:22:42 >

• Konuyu yukarı çıkaralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaratr123

Merhaba.
    Sayısal öğrencisiyim, mezunum. Nesibe Aydın'ı düşünüyorum nasıl bir yerdir bilgim yok hiç.

Öğrenci alırken şartları var mı? Sınavdan (ygs/lys) en az şukadar puan almalısın gibi? Yada para vermem yeterli mi?
    Sınıflar neye göre belirleniyor?
    Derece sınıfı diye bir durum var mı? Yoksa her sınıfa aynı hocalar mı giriyor?
    Her öğrenci ile öğrenci istedikten sonra ilgileniliyor mu?
    Disiplinli mi?
    Önerir misiniz?

Bu yil nesibe aydin mezun olarak gittim.Mezunlar girerken sinavla alinmiyor.12.sinifta girdigin ygs lys puanini gotryosn orda ekstra bi sinav daha oluyorsn ve bu iki sinava gore sinifin belirleniyo.Derece sinifi var super grup 30kisi.Dersane 600 kisi ve ayrim denen bisey cidden yok bunu samimiytle soyluyorm.Ben mezun grupta 8 sinif vardi ortadan kotu bi siniftaydim ve cok cook iyi hocaallar hatta fizk bolm baskani giriyodu derse.12.sinif lys de 8 netim vardi bu yil 26d 4y yaptm.Bunlari reklam ya da bisy olsn diye yazmiyorm ciddi ogrencisym ve haklari cok ustumde.Ben 7,5 milyar nakit verdim ama.bi gram pisman olmassin.O verdikleri dokuman hocalar etutlerle guven veriyolar tereddutsz git.Mf4 gecen yil 116830 siralamam vardi bu yil 39780 oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanı ygs/lys puanın düşük seni almıyoruz diye birşey yok değil mi :D Para veriyorum olay tamam.
  • Bu konuda acil olarak farklı görüşlerede ihiyacım var. ( yukarı bir daha )
  • son kez hortlatıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dershane hakkında samsun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.