Bildirim
Anlık tüketim 18.6?
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O an gittiğiniz şekilde gitmeye devam ederseniz 100 KM de tüketeceğiniz yakıt miktarını gösteriyor. Gaza az basmanızla düşer çok basmanızla artar. -
anlık tüketim yanıltıcıdır orda 30 da yazabilir siz ortalamaya bakın. -
Yanıltıcı ben dikkate almıyorum. Anlık 30 lt diyor sonra ortalamaya bakıyorum 6 lt -
çok dik bir yokuşta 4 kişi + bagaj + klima açın ve 1. viteste gazı kökleyin ardından anlık tüketimine bakın -
2'nci vitese alıp yüklenin, 40 lt, 50 lt de gösterecektir. -
Eski aracımız 1.9 TDI Caddy'de sınırlama yoktu.(bazı araçlar 30,bazıları 50 litre üzerini göstermiyor; bazılarında ise 20km altı hızlarda anlık tüketim gösterilmiyor).Rampada kalkarken araç biraz doluysa 99.9 litre görmek çok da zor olmuyordu. -
7.8 gibi bir değer iyi mi sizce ortalama için? süratli kullanım. -
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
çok dik bir yokuşta 4 kişi + bagaj + klima açın ve 1. viteste gazı kökleyin ardından anlık tüketimine bakın
99.9 olarak gösteriyor Passat'ta bazen. O da muhtemelen karakter sınırı var, yoksa belki 100-200 gösterecek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X