Şimdi Ara

antalya da yaşamayan çok şey kaçırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buraya sap bakir 26 yaşında biri olarak geldim. 29 yaşında japon,kazak,kırgız,endonezya,kore her asya ülkesinden kızla takılma şansı buldum. yine bir japon ile tanıştım. hanfendi hypersexual olduğunu günde minimum 8 kere istediğini söyledi ve gözlerim yaşardı. karıyı kızı geçtim bütün kışı yaz gibi geçirmekte bonusu. ankara da dışarı çıkabilmek için hava durumu takibi yapıyorduk.

allah razı olsun antalya.

• peki Antalya mı Los Angeles mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Megastar Tarkan'dan şok açıklama:

"Los Angeles daha güzel aksini iddia eden kılıcımı yesin"

Ünlü sanatçı neden Antalya'yı seçmedi. !!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardesım madem oyle bızım hamzaya da bır japon ayarla cocuk kafayı yedı forum da gercek hayatı unuttu

• travestılere dıkkat et

• hocam rusu ukraynalısı almanı varken niye asian kategorisine odaklandınız

• Zinayı ne kadar basitlestirmissin bir de Allah'ın adını koymuşsun ahireti mahvediyorsun kardeşim bu ne hal dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NY, LA,Miami görmeyen biri bi zahmet boşuna oksijen israf etmesin…

antalya da yaşamayan çok şey kaçırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

hocam rus alman ukraynalı buraya esmer erkek için geliyor. burak özçivit tipi erkekler seksi onlar için.

asyalılar için beyaz ten yeterli. ben tinder kullanıyorum asya harici düşmüyor maalesef. 1-2 türk kızı eşleşiyor onlarla hiç ilişki fırsatım olmadı kinky işler de yapma dokunma öpme falan diyecekler gibime geliyo korkuyorum.

asyalılar tam benlik. gece gece otelden döndüm başlığa bakayım dedim japon kız tokatla boğazımı sık sert ol falan derken dehşet bi gece yaşattı bana. bu bir türk ile imkansız olurdu herhalde

• Ne kadar dandik millet varsa yazmış.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

dedi ve akşam jav izledi.

endonezyalı hariç hepsi sağlamdı. endonezyalı da chubby değişik bir deneyimdi.

• Gözler listede hintli aradı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

O milletleri sevmiyorum ki. Ne olursa olsun yeterki kadın olsun diye asla bakmadım. İşim olmaz saydıklarınla. Slav ırkı veya kuzeyli olacak gerisi hikaye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.