Şimdi Ara

ANTALYADAN EV ALIYORUM SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorum şu:Antalyadan en fazla 250 bin tl ye nereden,hangi semtten ev alınabilir? Çarşıya çok uzak olmasın sakin temiz bir semt olmasını istiyoruz.Antalyadaki arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar Antalya'da emlak sektöründe çalışıyorum...

Belirli bir süre şehir dışında olacağım için belki bizzat yardımcı olamayacağım ancak o fiyatlara ara kat düşünürseniz;

Kızıltoprak
    Çaybaşı
    Yenigün
    Meydan Kavağı(o fiyata biraz zor)
    Üniversite yakını güzel dublex bulabilirsin.

Yine merak ettiğinizi husus olursa 0532 795 15 39'dan yada buradan ulaşabilirsiniz.
  • Hocam e peki bu kızıltoprak kızılarık ta ev varda bu gebizliye yakın diye güvenemiyorum hani varya pis insanlar o yüzden mesela konyaaltı hurma olabilir mi

• Hocam anladığım kadarıyla siz alırken çok dikkat ederek alıyorsunuz(mantıklı ve doğru olanı o zaten) detay çok o açıdan eğer müsait olursanız verdiğim telefondan ulaşabilirseniz mahalleler bölgeler hakkında detaylı bilgi vermek isterim.

Ben Antalya geneli ile çalıştığım için alırken zarar görmemeniz adına her mahalle hakkında detaylı bilgilendirmek isterim.

• Hocam bir haftadır geziyorum.Çok pahali evler.Uncali kepez her yeri gezdim ama yok.Sen yardım et bize lutfen.2 arti 1 100 m2 den fazla 3 arti 1 de olabilir.Ayri mutfak amerikan degil dublex degil yeni ev olacak lutfen sen bize bul varsak haric

• Hocam fiyatlar inanılmaz yükseldi...Yaz olunca fiyatlar resmen ucuyor.Ben Antalya'da değilim olsaydım ilgilenir güzel bir ev bulurduk size.Zamanınız varsa biraz bekleyin derim illaki güzel uygun ev düşecektir.

• Hocam 10 gune tasinman lazim kiralarda cok fazla senin bir arkadasin yok mu hic ya cok caresiziz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bana özelden numaranızı atın emlakcı arkadaşları size yönlendireyim.Zamanınız çok kısıtlı aldığınız evin boş olması gerekiyor.Oda ayrı bir sorun malesef.Sizden mesaj bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.