Bildirim
ANTRENMAN PROGRAMIM NASIL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu şekilde yeterince verimli değil. Ağırsağlam 5x5 uygula.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5x5 i sevmiyorum bu programda üzerinde değişiklik yapabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevmiyorum diye bir şey yok. Sevmediğin şeyi yaparsan gelişirsin zaten. Attığın programda ağır kaldırabileceğin egzersiz sayısı az. Curller flylar tamamen gereksiz. Onlar ileri seviyedeki işler. Squatı yapmaya devam et. Barbell rowlara asıl. Overhead pressini ve bench pressini artır. Ek olarak sevdiğin izole hareketleri yine ekle istersen ama dediğim gibi senin seviyende gereksiz. Senin önce genel olarak güçlenip kas kütleni artırman lazım, bu da dediğim egzersizlerle olur.quote:
Orijinalden alıntı: stoffers
5x5 i sevmiyorum bu programda üzerinde değişiklik yapabilir misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: torata90
Sevmiyorum diye bir şey yok. Sevmediğin şeyi yaparsan gelişirsin zaten. Attığın programda ağır kaldırabileceğin egzersiz sayısı az. Curller flylar tamamen gereksiz. Onlar ileri seviyedeki işler. Squatı yapmaya devam et. Barbell rowlara asıl. Overhead pressini ve bench pressini artır. Ek olarak sevdiğin izole hareketleri yine ekle istersen ama dediğim gibi senin seviyende gereksiz. Senin önce genel olarak güçlenip kas kütleni artırman lazım, bu da dediğim egzersizlerle olur.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni başladıyasan 2 3 ay full body uygulayabilrisin. Ağırlıklar artınca ve vücudun oturmaya başlayınca split veya daha farklı yoğun bir programa geçebilirsin.
5×5 uygulayacağım teşekkür ederim cevabınız için.
2-2.5 aydır 5x5 yapıyorum kötü geçen antreman olmadı çok şükür. pert ediyo adamı ve sürekli kilo artışı inanılmaz iyi bi mevzu. çok farklıyım başladığıma göre.quote:
Orijinalden alıntı: torata90
Bu şekilde yeterince verimli değil. Ağırsağlam 5x5 uygula.
hafif olduğu için ağırlıklar ilk başta. antreman sonuna o günkü hareketlerle ilgili 1 er tane izole ekliyorum deadlift gününe lat pulldown ve barbell curl ekliyorum. antremandan antremana değişiyor bu. tavsiye ederim. yakında fullbody programlarından birine geçicem platoya gidiyo bazı hareketler çıkamıyorum daha yukarı -
Hocam yeni başlayan biriyseniz full bodyden daha verimli bir program olduğunu pek düşünmüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X