Şimdi Ara

Antrenman sonrası protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , özellikle konunun meraklıları şöyle içeri buyrun.
    Başlıkta gördüğünüz üzere soru belli.
    Bir arkadaşla uzun süre tartıştık.
    Ben bu durumu supplement firmalarının bir oyunu olarak düşünüyorum. O ise tam tersi spor sonrası protein tozu normal besinden daha hızlı kana karışır derdinde.
    Konu hakkında bilgisi olan barsa kanıtlarıyla burayı bir aydınlatsın , ben de merak ettim.
    Evrimsel olarak egzersiz sonrası yemek yemek türevi şeyler sürekli olmuyor ve ne zaman yemek yiyeceğimize de vücudumuz pek bakmıyor.
    Benim bildiğim bu , bir kaç yere baktım pek bir şey bulamadım.İngilizce kaynaklarda reklamdan ibaret.
    Özellikle bodybuilding.com gibi sitelerden kaynak vermezseniz sevinirim.
    Selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Evrimsel olarak egzersiz sonrası yemek yemek türevi şeyler sürekli olmuyor ve ne zaman yemek yiyeceğimize de vücudumuz pek bakmıyor.

Bunu nerede okudun?

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Dostum hala doğada yaşayan insanlar var. Av yakalayamadan çok gece geçirip uyuyabiliyorlar.
    Vücut bulduğu anda yemeye uyumlu.Ayrıca tüm hayvanlar alemi içinde yağlanmaya en müsait canlılarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstferkaya

Dostum hala doğada yaşayan insanlar var. Av yakalayamadan çok gece geçirip uyuyabiliyorlar.
    Vücut bulduğu anda yemeye uyumlu.Ayrıca tüm hayvanlar alemi içinde yağlanmaya en müsait canlılarız.

konunun geyik amaçlı olduğunu anlamamıştım.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 16 Ağustos 2016; 13:04:53 >
  • Glikojen depoları boşalıyor kaslara bir an önce protein göndermen lazım whey proteini kana cabuk karışıyor. Ant sonrası o yüzden kullanılır. Yemeğe gelince en iyi ant sonrası carb kaslara gönderilir. Bundan dolayı ant sonrası besin çok çok önemlidir.
  • mstferkaya M kullanıcısına yanıt
    Antrenmandan sonra kullanılıyor, kabaca kaslar yoruluyor ve daha fazla yıkıma uğramaması için bir an önce 30dk içinde tüketilmesi gerekiyor, ama bu bünyeye göre değişir, antrenman boyunca içende var, sonra içende var,sabah kalkınca içende var, gece 3 te kalkıp içip tekrar uyuyanda var, herkesin metabolizması farklıdır, herkes bir değil ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein7 ve Optimum Protein Tozu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu hakkında yeterince bilgi topladım , hızlı karışım sıvı proteinde daha rahat.
    2.si whey proteinin içine sindirime yardımcı enzimler koyuyorlar , bu durum sindirimi hızlandırıyor.
    3.sü bu ant. Sonrası 30 dk kuralı yaklaşık 1 saat aslında.Ve çoğü iyi sporcu kaslardaki kan çekilmeden(ki bu takribi 15-20 dakika) besin tüketmeyin şeklinde belirtmiş.

Konunun özeti antrenmandan sonra 30-60 dakika arasında vücuda yenileme amaçlı carb ve protein alımı önemli.Sindirimi hızlı olan maddeler bu iş için daha nitelikli kalıyor.Carb olarak meyveler bu işi iyi görüyor , proteinde ise whey proteini ya da içebiliyorsanız yumurta akı .
    Konu eklemelere açıktır.Bilginizi paylaşmayı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: mstferkaya

Konu hakkında yeterince bilgi topladım , hızlı karışım sıvı proteinde daha rahat.
    2.si whey proteinin içine sindirime yardımcı enzimler koyuyorlar , bu durum sindirimi hızlandırıyor.
    3.sü bu ant. Sonrası 30 dk kuralı yaklaşık 1 saat aslında.Ve çoğü iyi sporcu kaslardaki kan çekilmeden(ki bu takribi 15-20 dakika) besin tüketmeyin şeklinde belirtmiş.

Konunun özeti antrenmandan sonra 30-60 dakika arasında vücuda yenileme amaçlı carb ve protein alımı önemli.Sindirimi hızlı olan maddeler bu iş için daha nitelikli kalıyor.Carb olarak meyveler bu işi iyi görüyor , proteinde ise whey proteini ya da içebiliyorsanız yumurta akı .
    Konu eklemelere açıktır.Bilginizi paylaşmayı unutmayın

güzel bilgiler toplamışssınız. ANtreman sonrası içiyorum bende protein tozu. Ama bazı arkadaşlar aman hemen iç saniye kaybetme gibi saniye hesabı yok. antreman sonrası 30-60 dakika arasına kadar yolu var.

• broscience

• Antremandan sonra bi muz yiyorum, ardından da protein tozunu içiyorum. Hemen değil ama. 2-3 dakika geçmesini bekliyorum. Bende işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Eylül 2016; 14:09:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.