Şimdi Ara

Protein tozu kilo aldırır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim zayıfsınız yine de kilo aldırır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldırmaz gainer alman gerek. Gainer da para tuzağı ama aldırır en azından kilo

• Yüksek kalorili karbonhidratı bol yiyecekler kilo aldırır.

Üsttekinin yanına bol protein tüketirsen ve spor yaparsan. Aldığın kiloyu kas kütlesi olarak alırsın.

Not: 1 ölçek protein tozu ortalama 25gr protein ve 75kilo spor yapan biri günlük ortalama 125-150gr protein almalı.

Edit: Gainer kilo aldırır; fakat cep yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Mayıs 2020; 1:31:46 >
  • gainer yağ yapar göbekli olursun diyolar
    zayıflıktan bıktım hızlıca kilo almam lazım kas olarak kilo almak uzun sürer napıcam ben
    ficudum buhttps://forum.donanimhaber.com/zargana-miyim-ss-li--143042226
    geçen sene çektim, awk coronası yüzünden saldım iyice zayıfladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

gainer yağ yapar göbekli olursun diyolar
    zayıflıktan bıktım hızlıca kilo almam lazım kas olarak kilo almak uzun sürer napıcam ben
    ficudum buhttps://forum.donanimhaber.com/zargana-miyim-ss-li--143042226
    geçen sene çektim, awk coronası yüzünden saldım iyice zayıfladım
    Gainer kullanmadım. Protein tozu sadece spor günleri spordan sonra kullanıyorum. (hiçbir zaman toza güvenmedim kas gelişiminde -- sadece destek--)

7 Şubatta spora başladım. Ölçümlerim 75.1 kilo %6.3 yağ oranı
    7 Mart ölçümlerim 77.7 kilo %7.2 yağ oranı

Sonra korona araya girdi falan derken.

Bugün itibarı ile kilom 83.5-84 arası. Bu ay bulk dönemim için son ay, muhtemelen 85'e yaklaşırım.. Yağ oranım kaç oldu bilmiyorum; fakat göğüs, omuz ve kollar şişti. Tabi hafif göbek de çıktı. Muhtemelen yağ oranım %9-%10 civarlarında.

Amacım kilo verirken aldığım yağları verip kas kütlesini korumak. Definasyon programı hedefim 80 kilo civarlarına inerek yağ oranımı yeniden %5-6 lara çekmek.

Not: Boyum 1.81

Not: Hesap kitap yaparak öğünleri ayarlayınca kilo alabiliyorsun hocam; fakat unutma asıl mesele kas + yağ olarak almak. Yani kilo alayım diye çikolataya, cipse vs. gömülmemek lazım. Mesela Bim'de yumurtalı erişte var. İçerik olarak güzel. Mantı veya sarma gibi yemeklerin de içeriği güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Mayıs 2020; 1:45:23 >

• Hiçbir şey yalnızca kastan kilo aldırmaz. Özellikle yüksek miktar kilo almak istiyorsan. Beslenmene göre az ya da çok mecbur yağlanırsın. Pizzaları şekerleri gömmezsen göbek olmaz sadece sixpsck gözükmez. 15-20kg alınca definasyona girer yağ yakarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    15 yaşında protein tozu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.