Şimdi Ara

Protein7 ve Optimum Protein Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar protein7 çok eskiden bu yana kullandığım ve güvendiğim bir firmadır. Geçenlerde gittigidiyor üzerinden kendilerinden optimum siparişi verdim. Ancak gelen üründe bir kaç nokta kafama takıldı.

1-Mesela orijinallik etiketi diyor ama bu etiket zaten sonradan yapıştırılabilen bir etiket yani istediğiniz yere yapıştırılabilir çünkü fabrika çıkışı ambalaja baskılı değil. Ayrıca orijinallik sorgusunda sadece ürün orijinaldir diyor ve ürünün ne olduğuna dair hiç bir bilgi vermiyor.

2-Ürünün kapağında optimum nutrition türkiye distribütörü transmed yazıyor ancak optimum global sitesinde türkiye distribütörü olarak glanbia besin ürünleri olarak belirtiliyor

3-Bir de ürünün kendi etiketinde advenced hydrolysed whey protein yazıyor ancak gelen üründe advenced kısmı siyah etiketle kapatılmış.

Açıkcası aktardığım hususların nedenini bilen arkadaşlar ya da firma yetkilisi bir açıklamada bulunursa güven tazelemiş oluruz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim salondada on gold whey olanı var 1kg lık içinde beyaz ölçek var.. bende 2kg olanı var daha öncede 450 gr kullanmıştım hep sarı renk ölçek çıkıyordu.. salondakini beyaz ölçek görünce kıllandım bende .. youtubeda birkaç video izledim beyaz ölçek çıkanlara fake falan denilmiş ama kesin birşey diyemem.. en güzelini optimum firmasına mail atarak öğrenmek lazım.. salondakindede transmed etiketi var

• Bana da bi tuhaf geldi ama Protein7 güvenilir sitedir durumu netleştirince konuya eklerseniz iyi olur neymiş bizde öğrenelim.
  • bunlardan myprotein diye bir toz satın aldım fakat kesinlikle orijinallik ile ALAKASI yok. bekleyince koku yapmayan protein tozu ile şahsım adına ilk defa karşılaştım.

eksisözlük entrym :

kannımca sahte ürün gönderimi söz konusu.

• Bildiğim kadarıyla sonradan yapıştırılan türkçe etiketler tarım ve gıda bakanlığının zorunlu tuttuğu bir uygulama arada sırada alışveriş yaparım buradan bir sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

bunlardan myprotein diye bir toz satın aldım fakat kesinlikle orijinallik ile ALAKASI yok. bekleyince koku yapmayan protein tozu ile şahsım adına ilk defa karşılaştım.

eksisözlük entrym :
    https://eksisozluk.com/entry/99645570

kannımca sahte ürün gönderimi söz konusu.
    Hocam Myprotein sürekli kullandığım bir ürün. Ben de en son myprotein ürünümü bu siteden aldım. Yardımcı olayım .Aldığın ürünün hologramlı barkodu var mı ? hangi aroma aldın? İçindeki ölçeğin rengi ne ve üzerinde cc ölçüsü var mı ?

• Baktım kutunun altında ve kaşıkta pont yazıyor, daha önce aldığım kullandığım ürünlerdede pont yazıyordu sıkıntı yok yani ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani aslında zaman geçti ama herhangi bir firma yetkilisi girip de açıklama yapma gereği duymamış. Bu rekabetçi ortamda protein 7 nin açıklayıcı ve soru işaretlerini giderici bi açıklama yapmasını beklerdim.

• Merhaba bende optimum serious mass çikolata yer fıstığı gainer kullandım hiç memnun değilim sıkıntılı ürün ne tadı güzel ne iyi karışımı var ne de etki aldım. Üstüne üstelik qr kod yapıştırma çıktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.