Öncelikle herkese merhaba.Ben bu sene ticaret meslek lisesinden mezun oldum sözel1 puanım 181 ea1 puanım 172 tercihlerimi 2 yıllık myo lara yapmıştım ama kazanamadım şimdi aöf den işletme bölümünü okumak istiyorum ama internetten başvuru yaparken Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarasına sahip aday öğrencinin "ÖSYS Yeni Kayıt" programına başvuru hakkı bulunmamaktadır. T.C. Kimlik Numarasını yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız geriye dönerek tekrar deneyiniz! hata mesajını alıyorum ben aöf e girebilmek için tercih yapıldığını bilmiyordum o yüzden başvuru yapamıyorum şimdi 5 ekimdeki ek yerleştirmelerde aöf e tercih yapıp kayıt olabilirmiyim çok zor durumdayım korkuyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşım
benim bildiği o daha evvel kayıt yaptıranların giriş yeri.Bende açıköğretime yazılıcam ancak şu anda okuldan diploma bekliyorum. Ve aaçık öğretime daha var diye biliyorum.
Arkadaşım verdiğin link dün aktif oldu aöf kayıtları dün başladı başvuru 2 aşamalı olarak yapılıyor 1. internetten başvuru 2. aöf bürosundan başvuru yani kayıtlar başladı.Ama dediğim gibi tercih aöf e tercih yapmadığım için netten başvuru yapamıyorum.
Yokmu bir bilgisi olan ? Aöf ek yerleştirme tercihleri tam olarak ne zaman başlıyor ?
5 ekimdeki ek yerleştirmelerde açıköğretim tercihi yaparak dilediğiniz 2-4 yıllık kontenjansız bölümlerden birini okuyabilirsiniz...
Oh içim rahatladı, Allah senden razı olsun.Artık yapacak tek şey 5 ekimi beklemek.