üst kat diyen arkadaşlar üstede ses geliyor malesef kapı çarpmalar çocukların koşması nasıl geliyor onu bende çözemedim yalnız |
Apartman hayatı insanı delirtebilir (Müjde artık şikayet edebiliyoruz!!) (14. sayfa)
-
-
İyi diyorsunuz da adam var dese inanırız.İçine girip oturmadan anlaşılmıyor.Ama haklısınız odalar arası duvara vuruyorum resmen kartonpiyer sesi geliyor.Sözde yeni bina.Üst kattakinin gece 3 te konuştuğu her şeyi duyuyorum.Bizde de durum tam aksine ses yapmayın geç oldu insanlar uyuyor olduğu için...10 dan sonra birimiz ses yapsa dayak yer o derece.Bizde geç uyuruz ama ses yapmayız şükür.Kedilerimizin sesi aşağı gidiyor mu diye bile soruyoruz yani...E sen dikkat edip üstündekiler de hayvan sesleri çıkarınca başlarım böyle işe diyorsun.En güzeli müstakil ev.Güzelim evleri yıkıp beton yığınlarını dikiyorlar..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: make upApartmana giriyorsanız ses durumunu kabullenerek gireceksiniz. Bizim apartmanda da üst kata bazen misafir geliyor. Misafir, kardeşi filan herhalde ki gece saat 1'e kadar çocuk gümbürtüleri devam ediyor. Napalım apartman hayatı böyle. Konu sahibi komiklik olsun diye mi söylemiş anlamadım ama gece gittikleri tuvaletten dahi bahsetmiş abartmış biraz.Tuvaletten dahi gerçekten rahatsız oluyorsan kusura bakma da yarasa kulağın var herhalde.
Müstakil ev çaresi.
Hocam siz ya ağır trolsünüz ya da biraz şeysiniz . Sadece bu konu için değil diğer konularda da değişik yorumlarınız var. Yıl 2020 21 e giricez bazı şeylerin çözümü var artık. Ağaçta yaşamıyoruz. Konu sahibi de bundan, ses yalıtımı olmamasından yakınıyor zaten neyini anlamadınız acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kwanon
Kaç kere kendileriyle konuştuk. Yöneticiye de söyledik. Tık yokBu yazılanları okuyunca demek ki sadece ben çekmiyormuşum dedim bu üst kat komşudan :) ben de de var böyle bir komşu, 2 sefer uyardım , allahtan üst katın bir tane çocuğu var o da kız, yürüyüşü bile rahatsız ediyor, böyle ayaklarını yere vura vura yürüyor ki yukarı çıkıp yürüme dersi veresim geliyor çocuğa. Sizin mesajınızı alıntıladım ama genel anlamda durumu iyi olanlar gürültü yapan dairelere noterden ihtarname gönderebilirler, baktınız gürültü devam ediyor 3. ihtarnameden sonra asliye mahkemesine tahliye davası açabilirsiniz.
-
En kötüsü de 148392929292 kere uyarmanıza rağmen IQ seviyesi 20-30'larda dolaşan cahil ailelerin vicdansız ve cahil veletlerinin sizin uyanma, yatma, dinlenme saatlerinizde söz sahibi olmaları. Küfür etsen karşılık bulmuyor, o derece bir umursamazlık, boş beleş ebeveynler, ve çocukları. Koşuşmalar, tepinmeler, topukları yere vura vura sığır gibi girip çıkmalar, apartman kültürüne yeni alışmaya çalışan adeta öküz sürüsü. Allah'a havale ettik.
Not: Geçen başka başlıkta ukala ukala çocukların yaptıkları gürültüyü normalleştiren bir üye vardı, kendi çocuklarını referans gösterip kendisine empati falan yapılması için kasıyordu, cevap verme gereği bile duymamıştım, üstelik bu kişi okumuş bir insan. Allah böylelerinden de korusun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Aralık 2020; 16:29:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SenseiRekiİyi diyorsunuz da adam var dese inanırız.İçine girip oturmadan anlaşılmıyor.Ama haklısınız odalar arası duvara vuruyorum resmen kartonpiyer sesi geliyor.Sözde yeni bina.Üst kattakinin gece 3 te konuştuğu her şeyi duyuyorum.Bizde de durum tam aksine ses yapmayın geç oldu insanlar uyuyor olduğu için...10 dan sonra birimiz ses yapsa dayak yer o derece.Bizde geç uyuruz ama ses yapmayız şükür.Kedilerimizin sesi aşağı gidiyor mu diye bile soruyoruz yani...E sen dikkat edip üstündekiler de hayvan sesleri çıkarınca başlarım böyle işe diyorsun.En güzeli müstakil ev.Güzelim evleri yıkıp beton yığınlarını dikiyorlar..
Hocam doğru diyorsun. Ama daire kiralarken değil de daire satın alırken bir usta ile gidin. Araba mı alıyoruz deme. Usta ile normal insan bakışı bir değil. Varsa kalıpçı cepheci bir tanıdığın götür baksın eve. Yalıtımı falan biraz olsun anlar
-
Aşırı benzer bir durum ve aile profili bizim üst katta. Ne söylediysek olmadı. 24 saatliğine bile dikkate almadılar. Anneleri evden çıkmıyor, babaları düzensiz gelip gidiyor, kendisi evdeyken bile tepiniyorlar artık, babalarını da sallayan yok, 2 çocuk ortaokul çağını geçmek üzere ama yatak gıcırtısından tut yere vura vura evde ralli yapmaları, hatta kendi annelerine sövecek şekilde küfürleşmeleri... Ne ararsan var. Her uyarı max 5-6 saat gidiyor. Sonra yine aynı döngü. Üstelik bunlar kiracı. Ama mal sahibi de olsalar buna hakları yok.quote:
Orijinalden alıntı: Kwanon
Bizimde üst kattaki kadın tam bir ruh hastası. He insanlık olarak iyiler Allah'ı var kötü diyemem. Ama kadın dışarı hiç çıkmıyor. Covid'e özel bir durum değil bu. Kapıları 7/24 kitli ve doğalgaz hep açık. Ev, yemin ediyorum hamam gibi. Kadın dışarı çıkmadığı için çocuklar da dışarı çıkamıyor. Baba zaten işte o da çıkaramaz. Haftasonu evde ama o zaman da çıkmıyorlar. E çocuklar da dışarı çıkmayınca enerjiyi atamiyorlar. Çocuğun birisi 3-4 yaşında diğeri ise 3.sınıfa gidiyor. Bu ikinci çocuk bize de sürpriz oldu. Tam ilk çocuk büyüdü, okula başladı, artık tepinmez dedik tak 2.çocuk. Şimdi beraber tepiniyorlar. Önceden aramizda iyiydi bunlarla ama artık bu ses olayını yüzlerine vurunca trip atmaya başladılar. İyice gıcık oldular. Bir gün basicam evlerini geberticem hepsini artık. Bunu yazarken bile üstten bam güm sesler geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Aralık 2020; 10:44:0 >
-
Ses yalıtımı falan hikayedir. Komşu medeni değilse yapacak bişey yok !
İnsan gibi yaşamak istiyorsan çok paran olacak yada köyde yaşayacaksın. Müstakil bahçeli evin olacak.
Ankarada vadide 2 milyonun üstündeki evlerde ses yalıtımlı evlerde komşunun sifon sesine kadar duyuyorsun!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 9 Aralık 2020; 10:46:55 > -
Her başka üst kat konusu görsem senin esas konu aklıma gelir :)quote:
Orijinalden alıntı: Portraitclub
Lanet olsun apartman yaşamına. Hele benim gibi 7 yıldır beyinsiz bir üst komşun varsa, yalıtım yapmayan müteahhitin de kulaklarına osurayım
Buda benim konum
https://forum.donanimhaber.com/allah-ust-komsunun-belasini-versin--139919465
O açtığın başlıkta da saçma sapan yorum yapan güzelleme yapan savunucular vardı, biri de bana yazmıştı hatta. Böylelerinin aynısının kendi başlarına gelmesini dinlemekten iyisi yok. Yaşamayan bilemez. İnsanı panik atak sahibi yapacak bir durum. Sükunet gibisi yok ama nerde...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Slim CharlesCok talihsiz bir yorum.
Allah askina amerikanin buyuklugune bir bakin. Evet insanlar rahat evlerde yasiyor ama bu yatay sehirlesme sonucu yerlesim yerlerinin birbirine mesafesi uzak. Adamlar ise gitmek icin hatta ekmek almak icin kmlerce yol gidiyor duruma gore. Zaten herkes araba surdugu icin toplu tasima da gelismemis. Bizde araba da yakiti da cok pahali. Kisaca bambaska ulkeleriz.
Alıntıları Gösteriyi hoş demişsiniz onların koskocaman ülkesi var 2.5 tane türkiye sığar o yüzden yayılmışlar diyorsunuz ama abd nüfusu da 330 milyon. türkiye'nin nüfusundan 4 katından fazla.
bunu da açıklayın o zaman ey atayizler.
-
Bizdekiler mal sahibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwanon -- 9 Aralık 2020; 11:2:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cormenApartman hayatı = Balık istifi
apartman hayatı yine iyi bile sayılır. asıl küçükçekmece/halkalı'da bir siteler var ki insanlar koca koca binalarda, residence binalarda aynı katta 5 daire, 6 daire yaşamaya çalışıyorlar. 20 katlı binalar. balık istifi dediğin o dur. tıkmışlar insanları koca koca binalara. bir de en pahalı evler bunlar. insan hayret ediyor
-
Viddoyu komple izledim. Güzel şov yapmış. Birincisi tüm işlemin ne kadar tuttuğunu ve maliyetini söylememiş. Bir de özel mülkiyet bile olsa hele hele izniniz olmadan çivi bile çakamayacağınız Britanya'da temel kazıp, beton döküp ve bunları yaparken de inşaat/hafriyat iznini ve ruhsatını nasıl almış, o da belirsiz. Son olarak kendi özel mülküm olsa neden böyle saçma birşey yapayım eğer sorunum gürültü ise? O adam gürültüden kaçmak için değil de güvenlik ve izole hayat için paraya kıyıp bunu yapmış. Zaten müstakil bahçeli evi var.quote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101Adam çözümü bulmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Aralık 2020; 11:7:13 >
-
Tabiiii yaaa :) Şöyle piyangoyu tutturdum mu gidecem köye yerlesicem kalan parayida faize Aticam faizini yicem :D -
Bunun apartmanla ilgisi yok. Köyünün ahırında hatta mağarada yaşaması gereken insanlar şehirde sitelerde oturuyor. Sorun bundan kaynaklanıyor. Ha bunları apartmana oturmuşsun ha köyündeki atı - öküzü alıp eve sokmuşsun çok farklı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 9 Aralık 2020; 11:45:44 > -
Apartmanda yaşamak demek, kaçta uyuyacağınıza, kaçta uyanacağınıza, evinizde huzurlu oturup oturmayacağınıza başkalarının karar vermesi demek.
Bu söze imzamı atıyorum. Son iki yılımın özeti resmen. -
Tamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X