Şimdi Ara

Apartmanda Gürültü Sorunu / Türkiye'nin Özeti Üst K*mşum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
29.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
367 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki komşununda suçu var . Ama binalar gereğine uygun yapılsa üst komşunun konuşma sesini , yürüme sesini duymanıza imkan yok . Ben 7-8 tane evde oturdum öğrencilik zamanında . 1 tanesi gerçekten gereğine uygun ses yalıtımlı binaydı , yan komşuların ve alt üst komşunun evde olmadığını düşünmüştüm 4 ay boyunca sonra havuzda konuşunca komşularımla tanıştım ve onlar söyledi burada ses geçmez yalıtım yapıldı dendi ve o zaman anladım yalıtımın önemini . Gerçekten 1 kere bile takırtı gelmedi olması gereken budur .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahıs kiraci ise, apartmanda imza toplayıp önce noterden ihtar sonrada tahliye davası açabilirsiniz.. Çabuk sonuçlanır.

Fakat mal sahibi ise süreç uzuyor. Fakat yine de mümkün.

Yani,

Ev benim istediğimi yaparım diye bir dünya yok.. Kimse uğraşmak istemediği için bu arkadaşlar kendini kral ilan ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Temmuz 2020; 9:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare müstakil ev

• En yakın komşuya 250 metre mesafede müstakil evimde yaşıyorum. Böyle şeyleri tahmin edebiliyordum bir zamanlar merkezden ev almaya niyetlendiğimizde.Şükür halimize.

• Yanılmıyorsam İsveç'te bırak rahatsız etmeyi, saat 22 den sonra sifon çekmek bile yasak komşuya rahatsızlık vermemek adına

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywards

Milyon liralık konutlarda bile oluyorsa çözümü yok mu yani bu işin?

Yalıtımlı evlerde ya da bazı eski kalın duvarlı evlerde bu sorun olmuyor. Bu isin nihai cozumu mustakil eve tasinmaktir.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Akıntı da başka sıkıntılı bir konu. Size de geçmiş olsun.

• Anne babayı köye yolluyorsun 5+1 ses sistemini tavana yapiştiriyorsun ses geldigi zaman yada gece 2 3 sana kalmiş açiyorsun metalica sorasını onlar düsünsün

• İşte bu sözde temiz insanların evi temiz ama kalbi kirlenmiş. Sizinkiler en azından mahcup oluyormuş. Gürültüye bir şekilde katlanıyorsun ama o halı yıkamalar, çırpmalar yok mu insanı verem ediyor.

• Apartmanda yaşama kültürü olmayan insanlara bir şey anlatamazsın, anlamazlar çünkü.
    Bizim sitede de çatıda horoz besleyen, çatıda ekmek yapan sorunlular vardı. Bir de bu tipler çocukları ile birlikte ortak kullanım alanlarına da zarar veriyor. Apartman kapısını çarparlar, korkuluklara zarar verirler. Bu davarlar müstakil ev gibi yaşıyorlar apartmanda. Adam evinin odasında civciv çıkarıyor. Çok çektik çekmeye de devam ediyoruz. Allah yardımcınız olsun.

• Işin özeti Türk milleti apartmanda yaşamayı bilmiyor. Oba çadırlarından bahçeli evlere oradan da hızla apartmana geçiş oldu. Eğitimde yetersiz olunca durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Yanılmıyorsam İsveç'te bırak rahatsız etmeyi, saat 22 den sonra sifon çekmek bile yasak komşuya rahatsızlık vermemek adına

Almanya'da da 22 den sonra gürültü yasak ama üst komşu için hayat 22 den sonra başlıyor. Tabiki Türk ve ev sahibi.

• Her sikayet eden hakli degildir. Bazi insanlar kilkuyruk. Sizi tanimadigim icin haklisiniz diyemem.

Ben bir insan gormedim ki rahatsi olacaginiz kadar yuksek bagrisla 7 saat her gun telefonla konussun. Imkani yok. Yuksek sesle konusabilir. Bagirisla konusamaz. Yuksek ses sizi rahatsiz ediyorsa o binanin yalitimi cok kotudur. Bu ust komsunun degil sizin sorununuz. Sikayet eden sizsiniz cunku.

Bize gece 11de yan komsu geldi. Televizyonun sesi cok bir de cok yuksek sesle konusuyorsunuz diye. Hayatimda boyle sikayet duymadim baska apartmanda. Bildigin konusma sesinde konusuyoruz ne eksik ne fazla. Tv de klasik ses yani ne kadar acabiliriz konusuyoruz sonucta. Bizim salonun duvari bunun yatak odasiymis ses geliyormus.

Kardesim dedim senin sikayetinin sebebi ben degilim bu duvarlar. Bundan sikayetciysen ya yatak odani baska odaya tasi ya da direkt tasin. Ben sen rahat et diye normal olan sesimi azaltmayacagim bilgine. Dedim gitti. Bunu anlatacaksiniz. Bu kadar basit.

Sizin sorununuz net olarak binadan dolayi. Komsulari suclamayin insanlar kimse rahatsiz olmasin diye fisir fisir dolasmak zorunda degil. Binlerce kez yandan alttan fazla ses geldigi durumlari biz de yasiyoruz. Bir kere olsun birinin kapisina gitmedim ses cok diye. Yapacak tabii davul zurna calmiyor ki ne kadar ses yapabilir. Yalitimsiz duvarlardan dolayi normal olan sesleri duydugunuz icin baski yapamazsiniz.

Bir daha kapilarina gittiginizde komsunuz bilincli ise sizi evlerini tacizden polise sikayet edebilir. Bana olsa direkt ederim. Defol evimden polisi ariyorum derim bitti. Git polis anlat derdini derim.

Sesten rahatsiz oldugunuz gibi habire insanlari uyarip evlerine gidip baski yaparak siz de insanlari taciz ve rahatsiz ettiginizi unutmayin.

Alt komsumuz da mesela bass sesimden rahatsiz olmus. Saat sabah 7 aksam 7 kimse bir sey diyemez. Ben de kimseye diyemem. Kanun. Istedigim gibi acarim. Bunu soyledim bir sey diyemedi gicik oldugu her halinden belliydi ama sustu defoldu. Yapacak hicbir seyi yok cunku. Ben onun aptal cocuklarinin yakarislarini duyarken bir kere bile sikayete gitmedim. Saygi boyle olur.

Su insanoglu bencilligi cok ayri bir olay. Aman rahatsiz oldum. Aman su oldu bu oldu. Kilkuyrukluk.

Herkesin de savunmasi hazir ha. Apartmanda yasiyoruz saygi bilmemne. Sen saygi duyacaksin tolere edeceksin once. Kendi agzinla soyluyorsun apartmanda yasiyoruz. Kimse senin keyfin nasil bozulmaz diye diken ustunde durmayacak. Rahatsizsan kendin gideceksin.

Bu isin kanunu var. Sabah 7 aksam 7. 12ye kadar da genelde kimseyi sikayet edemezsiniz. Sonrasi icin gelirler eve db olcer koyarlar. Gorursunuz ki evdekilerin sesi anormal degil. Duvarlariniz yuzunden ses kolay gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2020; 11:15:50 >

• Skywards kullanıcısına yanıt

teşekkürler size de geçmiş olsun. apartman hayatında bu tarz sorunlar oluyor maalesef.

• Apartmanda Gürültü Sorunu / Türkiye'nin Özeti Üst K*mşum

• yalıtım işi hikaye bizimde en üst katta oturan komşunun çocuğu 3 yaşında biz bir altında oturuyoruz kadına 2 kere gittim insan gibi söyledim günün her saatin de koşuyor her yerde sırf bi oda olasa orayı kullanamayacam kadın laf anlamıyor ne yapımıyım diyor dedim vur ağzına 2 tane koşmasın ama kadır bildiğin insan artığı.. bunun başına gelmiş biri dava işinin adım adım anlatırsa iyi olur tek çare para olarak öderse aklı başına gelir.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt

eğitimle ilgisi yok insan varsa mayasında konuşursan bir daha yapmamaya çalışır lakin bunlar üste çıkıyor.

• İnstagramini bul kadının, falcı hesabı aç bir tane sana çok büyük büyü yapıldı falan yaz sonra o gece gidip kapısına işe. Kadın şok olsun bi, sonra o evde büyü var o evi sat kurtul falan de bakarsın tutar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.