Şimdi Ara

Apple Android'e mi geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, Apple'ın Android işletim sistemiyle çalışan telefon yapması gerektiğini belirtti.

Hiçbir şeyin Apple'ı, Android piyasasının dışında tutamayacağını söyleyen Wozniak; bu durumla rekabet edebilecek noktada olduklarını kaydederek, “Yaptığımız şeyleri Android'le karşılaştırdığımızda insanlar tasarımlarımıza değer veriyor. Aynı anda her iki piyasada da yer alabiliriz” dedi.

Wozniak daha önce de iPad Air ve iPad mininin piyasaya çıkması sonrası “iPad'ler ihtiyacıma hitap etmiyor” demişti. Wozniak, bir Alman sitesine yaptığı açıklamadaysa, Apple için, “Bence biraz geride” demiş, diğer şirketlerin Apple'a yetiştiğini belirtmişti. Wozniak ayrıca, “Samsung büyük bir şirket. Mükemmel ürünler yapıyor” şeklinde konuşmuştu.

Tüm bu açıklamalara rağmen şu anda şirketin yönetim kurulunda bulunmayan Wozniak Apple'a olan bağlılığını sürdürüyor. Wozniak, yeni çıkan Apple ürünlerini ilk günlerde sıraya girerek almaya çalışıyor.
     Apple Android'e mi geçiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maradona ve Messi'ye laf söyleyen Pele geldi aklıma.

• Bence tam tersi. Android telefonun ios işletim sistemi ile çalışanı yapılması lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 7 Şubat 2014; 16:51:10 >
  • Ortaya ne çıkar çok merak ediyorum

• Üşüyoruz JOBS reyis

• Apple dan bekleyeceğim son şey
  • Mümkün değil nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone a android işletim sistemini koyarsan cihazın açılması bile 5 dakika sürer herhalde.

Sonuçta ios sade ve işlevi düşük bir sistem ve hardwaredeki işlemci ram ihtiyacı ona göre dizayn edilmiş durumda.
  • JOBS Sonrası apple bocalamaya geçmedi mi ? 4s'den sonraki cihazlar sorunlu çıktı , jobs dönemindeki yazılımlar her şeyden daha stabildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

JOBS Sonrası apple bocalamaya geçmedi mi ? 4s'den sonraki cihazlar sorunlu çıktı , jobs dönemindeki yazılımlar her şeyden daha stabildi..

iPhone4?

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Pardon :) iPhone 4 Unutmuşum..
  • Bence mumkun degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz böyle bişey

• Apple böyle bir hata yaparsa nokia classic kullanırım yemin ederim

• Yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wozniak her boka sallayarak gündemde kalmak istiyor.İtibar etmeyiniz.
  • Apple mark bir cihazda Android olması:) böyle birşeyin olma ihtimali okadar düşük ki imkansıza yakın..5s 5c lansmanında bile cihazın çevreye zararlı olmadığını anlatırken "Android Free" diye dalga geçti adamlar
  • Platformlar arası işbirliği olma olasılığı ileride mümkün gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

İphone a android işletim sistemini koyarsan cihazın açılması bile 5 dakika sürer herhalde.

Sonuçta ios sade ve işlevi düşük bir sistem ve hardwaredeki işlemci ram ihtiyacı ona göre dizayn edilmiş durumda.

hmm.

https://www.youtube.com/watch?v=5BINzLuxRes
    https://www.youtube.com/watch?v=5MEuOw2izTw
    https://www.youtube.com/watch?v=aAqJty3eGhE
    https://www.youtube.com/watch?v=UPk1B1bxUPg

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Pardon :) iPhone 4 Unutmuşum..

Bence 3gs yi de unutmuşsunuz. Malum çatlak şarj giriş yerleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.