Selam çağdaş bende aynı mantıkla şirkete alıcam ama amazonda daha önce ticari faturada sorun çıkmıştı telefona kurumsal fatura kesememişlerdi sen alıp kestirdin mi ona göre alıcam benim limited şirket < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1410. sayfa)
-
-
Bizim şahıs şirketi olduğu için sorun çıkmıyor ya, tc doğru yazsın faturada yetiyor, o yüzden ne desem yalan olur.
Ama bikere o işleri araştırmamız gerekmişti zamanında, linki salıyorum;
www.amazon.com.trSayfa Bulunamadıhttps://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GSSLNVJHYW9X5UCF
Pc den yapılacak ama yazanlar, telden olmuyor. Bu şekilde mükellef profili oluşturunca fatura otomatik bu bilgilere kesiliyor olması lazım, son bi teyit alın yine de tabi müşteri hizmetlerinden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
M4 air benim için de gündeme gelebilir eğer performansını yeterli bulursam.
:)) Ama 8GB ram konusunda yanılıyor olabilirsiniz hocam, M serisi cihazların 8RAM ile "yağ gibi akması", "kesinlikle ram darboğazı yaşatmaması" gerekiyormuş, sanal windows çalıştırılsa bile "swap kullanmıyormuş" aynı anda mac tarafında da programlar açıkken. Uzun yıllardır 8RAM ile bir cihaz kullanmadığım için tecrübe etme şansım yok. Ben M2 air 16/512 cihazımı sanal windows performansını "yağ gibi akmadığı" için sattım bu arada, belki de 8GB M1 ile denemeliymişim.
-
Ollamayı çalıştırıyorum anında hık diyor :D
-
ben de bunun benzeri bir monitör kullanıyorum mac mini m4 ile ve memnunum.
tekrara düşmemek adına önceki mesajlarımda vardı adı sanı.
bendeki 4k ve çok gereksizmiş aslında bu: yüksek çözünürlükte yazılar çok ufalıyor maalesef.
sizinki gibi bir şey alırdım şu anki aklım olsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 17 Aralık 2024; 1:17:13 > -
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak trackpad almak istiyorum ama orijinal trackpad çok pahalı emsal bir ürün var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Magic mouse ile ilgili videolarda geçmişti
Tam araştırmadım sonrasında almaktan vazgeçtiğimden.
Track pad in birçok özelliği Apple Magic mouse üzerinde kullanılıyormuş
O da seçenek olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal windows için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz hocam?
-
Parallels güzeldir hocam, tavsiye ederim.
-
tamamdır hocam deneyeyim. teşekkür ederim
-
paralells için %25 indirim kodum var.
-
hocam hiç denemedim henüz ama macbooklarda windows deneyimi nasıl oluyor, m serisi cihazlarda özellikle. Hani baya windows kullanıyor gibi mi yoksa eh idare ediyor gibi mi acaba performans olarak
-
Hocam sanal makine işte, ne kadar olursa artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam
-
M2/M3/M4 Pro işlemcili bir cihaz varsa hızlı olacaktır, yani windows notebook kullandırmayacak, sattıracak kadar hızlı.
Parallels Win11 geekbench 6 skoru, M4 Pro 12/16, 8RAM-6core sanal makine ile. M3 Pro 11/14 ile de yakın bir skor geliyordu 8RAM-5core sanal makine ile. Performası çok iyi bulunca windows laptop vardı onu sattım çünkü aylarca hiç kullanılmadı resmen.
Sadece sentetik rakamlara bakmamak lazım, kullanımda resmen uçuyor, açılması-kapanması, compile süreleri. Aynı zamanda da aşırı stabil, gerçek windows bilgisayardan daha stabil diyebilirim. Dezavantajları Oyun/3d konusunda güçsüz kalır bir, ikincisi de her win32/win64 uygulaması çalışmayabilir, özellikle sürücü kuran veya sistem donanımını alt seviyede kullanan uygulamalar.
M2 air 16/512 ile denemiştim ilk olarak, ilgili mesajın linki: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156913063
Air serisinde performans idare eder olsa da iyi bir windows laptop varsa o tercih ediliyor. M4 air ile bu durum değişecek büyük ihtimalle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.man -- 18 Aralık 2024; 10:50:8 >
-
Değerli forumdaşlar m2 16 gece yarısı cihazı kapalı kutu ne kadar eder? 20 ay garantisi.
-
48 falan sıfırları sanırım 256 gb olanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 18 Aralık 2024; 22:28:6 > -
mac mini m4 pro yok hiçbir yerde. mecbur apple üzerinden aldım. o da 2 güne geldi. diğer firmalar yurtdışından mı getiriyor cihazları? mecbur 2 taksitle alabildim. yoksa 9-12 lik yer bakıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 18 Aralık 2024; 21:52:53 > -
Selamlar, eski nesil usb'leri ve hdd'leri kullanmak istiyorum. Bu yüzden önerebileceğiniz hub veya dock'lar var mı? Apple'in kendi sitesinde 3500 liraya satıyor o kadar para vermek istemiyorum. Bir de ekran temizliğini nasıl yapıyorsunuz mac'lerde?
-
Baseus marka kullanıyorum. Çok memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X