Air air yazmayı unutmuşum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1411. sayfa)
-
-
En son güncellemeden sonra mı oldu bilmiyorum ama Mac’te iPhone bildirimlerini alamıyorum bunu yaşayan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran yansıtmayı bir kez açın düzelir bildirimler. Bluetooth wifi vs açık kabul ediyorum. Cihazları bir tur yeniden başlatıp bu işlemi yaparsanız garanti olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Aralık 2024; 0:39:51 >
m4 pro işlemcili macbook için şu monitör alınır mı? 60hz önermeyin lütfen gözüm kanıyor.
gaming.gen.trDell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitörhttps://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce -
Koruyucu sert plastik kılıflar zamanla menteşelere zarar veriyor diyorlar. bu konuda düşünceniz nedir arkadaşlar? ben dün akşam ekran kısmına takılan sert plastiğin ağırlığını ölçtüm 150 gr falan çıktı. alt kısma sert plastiği takıp ekrana yapışkan mı yapsam diyorum.
düzeltme: şimdi apple'ın sitesine baktım. kendi sattığı sert kılıfın ağırlığını da 308 gr olarak yazmış. problem olacağını sanmıyorum o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 19 Aralık 2024; 9:55:40 > -
Sert kılıflar hem zarar veriyor hem cihazın kalite hissini, kullanım keyfini azaltıyor. Bunlar telefon değil sonuçta. Ne ekran koruyucu ne de kılıfa gerek yok. Bir tane dolgulu yumuşak dokulu sleeve yeter.
-
Arkadaşlar şuan hepsiburada da kuveyttürk kartına vade farksız 12 taksit yapıyor. Macbook air m3 16gb modelini almak istiyorum. Sizce fiyatlar daha düşermi yada air m4 beklemeye değermi. 12 taksit çok cazip şuan 54.999 den satılıyor hepsiburada da linki alta bırakıyorum
Apple MacBook Air M3 16GB 256GB SSD macOS 15" Taşınabilir Bilgisayar Gümüş MC9E4TU/A
https://app.hb.biz/Oxt3Skafuixn
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taksit olması iyi ama bende Air modellerinde ideal boyut 13" olması 15 büyük ve ağır olmaz mı?
-
Merhaba şuan 13” 2017 air kullanıyorum. Halı mağazası işletiyoruz. Müşteriye büyük ekrandan resimleri göstermek daha iyi oluyor. Sürekli masada kullanıcaz. 2017 air hem güncelleme almıyor hemde biraz ağırlaştı gibi geç tepki veriyor artık.
macbook air m1 sequoia ya güncellerken yaklaşık 2 gün kaldı yazısında takılı kalıyor
aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Taşımayacaksanız olabilir. Air alıcaksan zaten en az M1 16gb olmalı.
Bende eşim için m2 16gb arıyorum ama kasım indirimlerinde 38 bin civarıydı şuan 40 binin üzerine indirim gelir mi bilmiyorum.
-
M4 air beklenebilir diyecektim, 2.5 aya kadar geliyor, ama demiyorum.
Fiyat cazip, PTde aynı ürün öğrenci belgeli indirimli peşin 52bine satılıyor. Apple eğitim mağazası 56.5bin, en fazla 3 taksit.
12 ay vade farksız günümüzde 55binlik ürünün aslında peşin 46bine alınması oluyor en kötü ihtimalle.
Ancak önümüzdeki dönemde doların periyodik her ay artma ihtimali var. Öyle birşey olursa, örneğin altı ay sonra dolar kuru 40TL yi aşmışken siz 34binde hesaplanmş olarak ödeyeceksiniz. Ondan sonraki her ay durum daha da lehizine gelişebilir.
İhtiyaç olmasa bile yatırım amaçlı alınabilir gibi duruyor yani.
-
Çok teşekkür ederim düzeldi sorun. Bir de şeyi sormak istiyorum çift tıklayıp pencereleri sürüklerken sürükleme işlemim tamamlansa da pencereyi 1-2 saniye daha bırakmıyor. Bunu kapatmanın herhangi bir yolu var mı?
hocam pencere taşımak için ben 3 parmak kullanıyorum, çift tıka da pencere büyütme ekledim. Ben de yeniyim, kardeşim iphone alıp kullanamamış derken iphone ile mac e geçtim :( cihazı da web de surf ve anime izlemek harici pek kullanmıyorum :)
ekleme: Yaş 35.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Aralık 2024; 23:5:36 > -
Crossoverın yerine kullanılabilecek ücretsiz bir uygulama var mı?
Hemen hepsinin ardında WINE var. Doğrudan WINE kullanabilirsiniz, ama Wine'ın kökleri Linux'a dayanıyor ve bazı şeyler çetrefilli olabilir, fazla tecrübesi olmayanlar için. Crossover bu eksiği kapatan bir arayüz aslında. Oda Wine temelinde çalışıyor. Aşağıdaki link'i inceleyin, farklı alternatifler var. Ben WINE dışında birşeye ihtiyaç duymuyorum Linux'ta, ama güzel arayüzlerler çıkmış. Gözünüze kestirdiğinizi deneyin.
https://alternativeto.net/software/crossover/
-
Ben ikna oldum Hocam m4 pro 24/512 almayı planlıyorum. Uzay siyahı çok parmak izi tutuyor mu?
-
touchpad etrafında bileklerimizi koyduğumuz yerde izler kalıyor fakat benim beklediğimden daha az bu izler. hatta ellerde bulaşacak bir şey yoksa hiç iz kalmıyor. klavye tuşlarında daha çok iz kalıyor bu da sanırım mac'ler için kronik
-
Parmak izi oluyor kasayı taşırken tuttuğunuz yerlerde uzay siyahı renkte, özellikle eliniz kupkuru değil veya hafif terli ise. Uzaktan belirgin değil ama yakından belli olıuyor, arasıra silmeniz gerekir yani. Gümüş en garanti renk ama uzay siyahının siyah klavye ile uyumu iyi, gümüş kasaya siyah klavye yakışmıyor bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam pek air'e göre ağırlığı nasıl? Çok bir fark var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X