Şimdi Ara

Apple Store bana Sim-Lock Cihaz sattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay regent streetden 2 tane iphone 4s aldım türkiyeye geldim aynı sim kartla birini aktive ettim ama diğeri aktive olmuyor.

Bu hatada takılı kalıyor. İngiltereden aldıgım o2 sim kartla denedim açıldı aktive oldu ama türkiye sim kartlatıyla çalışmıyor aktivasyon ekranı gelmiyor.

Cihazların içinden sim kart filanda çıkmadıki kesin olarak sim lock diye düşüneyim part numaralarıda aynı MD239B/A biri çalışırken diğerinin derdi ne sizce ?

• Simfree olarak aldıysan ve böyle bi sorun çıktıysa cihazı aldığın yeri arayıp durumu anlat. Onlar açıyolar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Simfree olarak aldıysan ve böyle bi sorun çıktıysa cihazı aldığın yeri arayıp durumu anlat. Onlar açıyolar ;)

Eminmisin dostum ?

apple a konuyla ilgili bi mail attım onlarda komedi gibi bi cevap attılar

"
    Dear Apple Customer,

Thank you for contacting the Apple Online Store.

I understand from your email that you purchased a SIM-free iPhone from the Regent Street Store and that you are unable to activate the iPhone.

The unlocked iPhone includes all the features of iPhone but without a contract commitment. You can activate and use it on the supported GSM wireless network of your choice.

The unlocked iPhone 4 or iPhone 4S will not work with CDMA-based carriers. It requires an active micro-SIM card from any supported GSM carrier worldwide. To start using it, simply insert the micro-SIM card into the slot on your iPhone and turn it on by pressing and holding the On/Off button for a few seconds. Then follow the onscreen instructions to set up your iPhone.

Should you have any technical queries regarding the iPhone, please contact our dedicated Technical Team, AppleCare on 0844 209 0611 and they will be happy to assist you.

Kind Regards,

Kathryn Ross
    Apple Distribution International

I bought two 16gb 4s Iphones- sim free from Regent Street on 27th of december.
    Yet, while one phone is working, the other one is not working. It stops at the activation screen.

Just like the locked phones, sim gives a warning saying that: "only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone"

The part number of my phone: MD239B/A

S/N:DNTGV0Sxxxxx

I live in Turkey currently, yet the phone is from London, so should I do according to the problem?

The bill is included to the e-mail.

Thank you.
    "
    Sanki ben bilmiyorum nasıl aktivasyon yapılacağını hangi sim kart kullanacağını :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanami -- 26 Ocak 2012; 19:56:06 >

• Daha önce yazan arkadaşlardan dolayı eminim... Simfree aldığınıza dair bi belge vs varsa yani simfree olarak aldığınız cihaz simlock çıktıysa telefon ederek yada maille açtırabiliyosunuz.

Durumu bu şekilde anlatın. Simfree aldığım cihaz simlock diyin onlar ordan bakar görür zaten ne olduğunu.
  • Ben bi kişinin yazdıgını gördüm burda sanırım o kazıklanmış ben maile gönderdikleri faturayıda ekleyip tekrar göndereyim bakalım soru çözülebilecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanami

Ben bi kişinin yazdıgını gördüm burda sanırım o kazıklanmış ben maile gönderdikleri faturayıda ekleyip tekrar göndereyim bakalım soru çözülebilecekmi?

bana da aynısı oldu münihte. senin gibi mail yazdım imei ve seri no istediler 5 gün sonra açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denonder

quote:

Ben bi kişinin yazdıgını gördüm burda sanırım o kazıklanmış ben maile gönderdikleri faturayıda ekleyip tekrar göndereyim bakalım soru çözülebilecekmi?

bana da aynısı oldu münihte. senin gibi mail yazdım imei ve seri no istediler 5 gün sonra açıldı.

Gönderdiğin mail hala duruyorsa banada atabilirmisin dostum benim anlattıgımdan anlamıyorlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Gönderdiğin mail hala duruyorsa banada atabilirmisin dostum benim anlattıgımdan anlamıyorlar :)

Tarihi degistirmeyi unutma

Hi,
    I bought an Iphone 4 from your store on January 24th, 2011(monday). I said that I will use it in another country(Turkey) and salesman gave me that Iphone4 and he said you can use it in your country because it's simfree. Now I'm back in Turkey. I tried to activate Iphone via Itunes with my microsim. There is a message said "Only compatible SIM cards from a supportted Carrier may be used to activate Iphone. Please insert the sim card that came with your Iphone or visit a supported Carrier's store to recieve a replacement sim card." How can I fix this problem?
    Iphone's IMEI number: XXXXXXXXXXX
    Serial number: XXXXXXXXXX
    Part no: XXXXXXXX

Thanks for your support,
    BURAYA İSMİNİ YAZ

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarihi degistirmeyi unutma

Hi,
    I bought an Iphone 4 from your store on January 24th, 2011(monday). I said that I will use it in another country(Turkey) and salesman gave me that Iphone4 and he said you can use it in your country because it's simfree. Now I'm back in Turkey. I tried to activate Iphone via Itunes with my microsim. There is a message said "Only compatible SIM cards from a supportted Carrier may be used to activate Iphone. Please insert the sim card that came with your Iphone or visit a supported Carrier's store to recieve a replacement sim card." How can I fix this problem?
    Iphone's IMEI number: XXXXXXXXXXX
    Serial number: XXXXXXXXXX
    Part no: XXXXXXXX

Thanks for your support,
    BURAYA İSMİNİ YAZ

Bunların beyinleri çalışmıyormu ya süreklim aynı şeyi gönderip duruyorlar.

I understand from your email that you are having difficulty activating your unlocked iPhone.

Please be ****ed that the unlocked iPhone includes all the features of iPhone but without a contract commitment. You can activate and use it on the supported GSM wireless network of your choice.

The unlocked iPhone 4 or iPhone 4S will not work with CDMA-based carriers. It requires an active micro-SIM card from any supported GSM carrier worldwide.

Should you require any further technical assistance, please do not hesitate to contact our dedicated Technical Team, AppleCare on 0844 209 0611 and they will be happy to assist you.

Kind Regards,

• Onlar otomatik maile bağlamış bence,canlı destek vardı itunes bölümünde ordan online olarak tekrar sorabilirsin.
    http://www.apple.com/support/itunes/contact/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Onlar otomatik maile bağlamış bence,canlı destek vardı itunes bölümünde ordan online olarak tekrar sorabilirsin.
    http://www.apple.com/support/itunes/contact/

Orda canlı destek yoktu mail vardı yine mail attım.
  • Aldığın dükkana ulaşabilme imkanın yokmu? Oranın direk bi telefonu fln?
  • Aldıgım dükkan ingilterenin en büyük apple store u ama onlar teknik destekle uğraşmayıp telefona yönlendiyorlar.Telefondada restore mestore bşiler yap diyorlar.Ya anlatıyorum 2 iphone aldım 1 i aynı sim kartla aktive oldu diğeri olmuyor hala sim kart değiştirin vs vs dertlerini bi anlasam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.