Şimdi Ara

Araba alıyoruz araba öğreneceğim ( :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda özet var ama okuma booşver ya valla napıcan okuyup okuyanlar noldu aha bak görüyon.

Hayırlı geceler arkadaşlar annemler p.tesi günü kredi çekiyorlar her işlem tamam sadece para çekilecek. ardından arabaya bakılacak ve alınacak. Bende araba sürmeyi öğreneceğim 95 liyim 15 yaşındayım 16 olacak (oldu sayılır). lfs (live for speed) oyununu mause ile herşeyi deneyerek ve arabayı nasıl kaldıracagımı felan buradan ögrenerek oyunda yaptım gayette başarılıyım. Çok mutluyum içimde kalmasın sizde mutlu olun istedim. ( :

Özet: Kredi çektik araba alıyoruz araba ögrenecegım. Cok mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNghis - KhaN

Aşağıda özet var ama okuma booşver ya valla napıcan okuyup okuyanlar noldu aha bak görüyon.

Hayırlı geceler arkadaşlar annemler p.tesi günü kredi çekiyorlar her işlem tamam sadece para çekilecek. ardından arabaya bakılacak ve alınacak. Bende araba sürmeyi öğreneceğim 95 liyim 15 yaşındayım 16 olacak (oldu sayılır). lfs (live for speed) oyununu mause ile herşeyi deneyerek ve arabayı nasıl kaldıracagımı felan buradan ögrenerek oyunda yaptım gayette başarılıyım. [/b]Çok mutluyum içimde kalmasın sizde mutlu olun istedim. ( :

Özet: Kredi çektik araba alıyoruz araba ögrenecegım. Cok mutluyum

• adam 15 inde beyler
  • Araba öğrenirken yanında da araba kullanmayı öğren.
  • Daha bu yaşında ailen sana araba alıyorsa ülkedeki trafik kazalarının nedenlerini gayet net bi şekilde bir kez daha anladım.
  • Çocuk olduğun için ailene söyle sana kokpit yapsınlar g25 ile işi daha iyi kavrarsın

• 'Araba surmeyi ogrenecegim' olmasin o ? 'Araba ogrenecegim' ne demek biri bana aciklasin lutfen.
  • 6 yıl önce öğrendim araba kullanmayı.Yaş 19.Araba kullanmak kolay iştir,sadece şöför koltuğunda rahat olman gerekiyor.Eğer rahat olmazsan,helvanı yeriz haberin olsun.
  •  Araba alıyoruz araba öğreneceğim ( :
  • araba öğrenilmez araba doğulur
  •  Araba alıyoruz araba öğreneceğim ( :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 8 Ağustos 2010; 10:50:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.