Şimdi Ara

Araba tercihi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yegenime ehliyetini aldiktan sonra yani 2-3 ay icinde araba almayi dusunuyorum o yuzden sizin yardiminiza ihtiyacim var, 50bin-150bin tl arasi tavsiye ettiginiz araba marka ve modellerini benle paylasirsaniz sevinirim.2. eli daha cok tercih ederim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O nasıl fiyat aralığı öyle
  • Genius_11 kullanıcısına yanıt
    ben pek anlamam bu işlerden bir şey önereceğimden de değil ama biraz sonra arkadaşlar gelip sana şunu diyecek, dizel-benzin, otomatik-manuel, hatchback-sedan-suv, a,b,c,d hangi segment vsvs hiç bir filtre vermemişsin ve insanlar neye göre bir marka veya model önersin ortada bir şey yok. bence biraz daha ayrıntıya gir hocam bir de o fiyat aralığı nedir öyle o paraya sıfır lüks otomobilde alınır orta sınıf aile arabası da alınır onu da şöyle bi 15-20 bin liralık yelpazeye daralt
  • Hocam siz gidin yeğeniniz gelsin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan slx al geri kalanlada neyse..

• Hayir insan gibi bir soru sordum ama dalga gecer gibi cevaplar geliyor, yardimci olacaksaniz buyrun gelin de ne dalga gecmek sizi yuceltir ne de beni dusurur gerek yok boyle seylere.

ReaLGz'nin soyledigine istinaden filtreleme yapayim da daha rahat yardimci olabilesiniz;

Otomatik vites,Sedan,C ve D segment oncelikli olarak tercihimdir ama degisedebilir siz yaklasik bu fiyat araliginda araba tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim.

• Hocam coluk cocuk her gun onlarca konu aciyor burada sizinkini de onlardan biri sanmistir arkadaslar (forumun bu kismi boyle malesef).
    Anladigim kadariyla sizin icin son kriter maddiyat. Diger kriterleri biraz degistirebilirsiniz:
    1- genc arabasi olacak. (Genellikle hatchback olur)
    2- yasadiginiz sehir onemli. Sayet kucuk bir sehirdeyseniz servis sikintisi olmayan markalari tercih etmek gerekir.
    3- yegeninizin cinsiyeti ( şayet bayansa kucuk arac tercih edebilirsiniz , park yeri sikintisi manevra kabiliyeti gibi sebeplerle)
    Sedan dediginiz icin
    cla,mazda3,civic ,focus olabilir.
    Fakat hatchback derseniz bence
    Giulietta , bmw1 , v40 , a serisi muhakkak dusunun derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neiss

Hocam coluk cocuk her gun onlarca konu aciyor burada sizinkini de onlardan biri sanmistir arkadaslar (forumun bu kismi boyle malesef).
    Anladigim kadariyla sizin icin son kriter maddiyat. Diger kriterleri biraz degistirebilirsiniz:
    1- genc arabasi olacak. (Genellikle hatchback olur)
    2- yasadiginiz sehir onemli. Sayet kucuk bir sehirdeyseniz servis sikintisi olmayan markalari tercih etmek gerekir.
    3- yegeninizin cinsiyeti ( şayet bayansa kucuk arac tercih edebilirsiniz , park yeri sikintisi manevra kabiliyeti gibi sebeplerle)
    Sedan dediginiz icin
    cla,mazda3,civic ,focus olabilir.
    Fakat hatchback derseniz bence
    Giulietta , bmw1 , v40 , a serisi muhakkak dusunun derim

Benim yegenim Istanbul'un Avrupa yakasinda istikamet ediyor buyuk sehir oldugu icin servis sikintisi yasamaz heralde ayrica erkek oglan ve ben hatchback ve suv arabalara cok isinamiyorum, alasim gelmiyor maalesef o yuzden sedan almak isterim yegenime.

Bu arada yardiminiz icin cok tesekkurler mat mavi CLA 200 26.000 km 2013 model full+full ilan buldum internette guzel gozukuyor, pazarlikla falan da daha da uygun fiyata alinabilir. Diger dediklerinize de bakiyorum yegenim icin en uygunu hangisiyse alacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.