Şimdi Ara

Araba tuş restorasyonu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yeni aracımızın bazı tuşları bayaaa bi aşınmış internette hep gördüm yapan yerleri ama negatif bir kısmı var mıdır bu işin bilmiyorum hiç yaptıran var mı ? Fiyatları ortalama nedir ?

2 kısımda sadece sorun var

• Soft kaplama var ancak cok pahalı diye biliyorum bi arayıp teklif alabilirsiniz
  • Evet sıfır gibi yapılır, negatif yönü bazen bazı parçaları sökerken tırnaklarını vs. kırabiliyorlar. Fiyatları hakkında bilgim yok
  • Yapılıyor, fiyat yapılacak tuş takımına göre değişkenlik gösteriyor. Arayıp fiyat sormanız lazım. Yaptıran arkadaşlar var onlar memnundular.

Araba tuş restorasyonu hksoft kaplama | araç restorasyon
    Soft Kaplama | Araç Restorasyon
    https://softkaplama.com
  • benim bulunduğum ilde soft kaplama olmadığı için ankara merkezlerine tuşları söküp kargolamıştım. 2 tuş için 150₺ fiyat verdiler. % 100 orjinal gibi olmuyor ama o çirkin görüntü gidiyor. biraz ton farkı da oluyor.

• Qonrul kullanıcısına yanıt

Güzel olmuş hocam biraz tuzlu gibi sanki ama değer gibi de duruyor  

• Tuş restorasyon konusunda en iyi firma soft kaplamadır. Türkiyenin bir çok yerinde şubeleri var. Fiyatları nedir bilemem.

%100 orjinal olmaz bunuda aklınızdan çıkarmayın. Kaplama kalitesi iyi olabilir ama üzerindeki simge fabrikasyon olmaz. Kafaya takılacak bi mesele değil ama ben şahsen takardım Çünkü yeni kaplamayı yapıyor ve üzerindeki simgeyide kendileri yapıyolar. Ha dışardan bi insan tabiki anlayamaz ama detaylı incelendiğinde iyi bi göze sahip birisi anlar. Siz kendinizde takıntılıysanız anlarsınız

Örnek;

P'nin fontu farklı olmuş, kenarlardaki parantez daha kısalmış

Depo kapağı amblemi daha kalın olmuş, bagaj açma düğmeside bagajın çizgisi değişmiş, aracın lastikleri daha yuvarlak olmuş

Gibi gibi. Daha çok resim varda bu kadar yeterli. Bi tane radyo kaplamışlar yazılar daha incelmiş ve uzamış vs. Dediğim gibi kaplama yaptığınızı söylemezseniz kimse anlayamaz fakat siz anlayabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt

fiyatlar yüksek evet katılıyorum ben de. bu huyumdan nefret ediyorum ama takıntılıyım maalesef. araca her bindiğimde o tuşlar gözüme batıyordu. yukardaki arkadaşın dediği gibi orjinal gibi olmuyor bunu bizzat yaptırarak tecrübe ettim. orjinal hallerini bildiğim için yine içime sinmedi. ama aracı satsam alan kişi anlamaz.

zaten bu işleri takıntılı insanlar yaptırır. herkesin para verip uğraşacağı işler değil. arkadaşa söylemiştim böyle böyle yaptıracağım diye, manyak mısın sen paran çok heralde demişti:) hanıma zaten hiç açmadım konuyu. velhasıl sinir bozucu işler hocam:)

• https://www.baskimo.com/folyo_baski/

Folyo baskı ile yapılmaz mı?
  • Hocam yetkili servisten parçaların orijinal olarak yenisini alsanız daha iyi olur..
  • Yetkili servisten aldığınız tuşlar size pahalıya patlayabilir. Özellikle Alman grubu araçlarda tuş fiyatı + montaj 1000 TL'den daha fazla olabilir. Parça küçük deyip aldanmayın :)

Tuş yenileme işlemleri artık çok gelişti. Yenilenen bir tuşu ne göz ne de ekspertiz ayırt edebilir. Kurumsal firmalardan hizmet almanızı öneririm böylece problem de yaşamamış olursunuz. İşlemin nasıl yapıldığını öğrenmek için şu siteye göz atabilirsiniz:

https://kayseritusyenileme.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocasario -- 7 Haziran 2022; 19:28:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.