merhabalar yeni aracımızın bazı tuşları bayaaa bi aşınmış internette hep gördüm yapan yerleri ama negatif bir kısmı var mıdır bu işin bilmiyorum hiç yaptıran var mı ? Fiyatları ortalama nedir ? 2 kısımda sadece sorun var |
Araba tuş restorasyonu hk
-
-
Soft kaplama var ancak cok pahalı diye biliyorum bi arayıp teklif alabilirsiniz -
Evet sıfır gibi yapılır, negatif yönü bazen bazı parçaları sökerken tırnaklarını vs. kırabiliyorlar. Fiyatları hakkında bilgim yok -
Yapılıyor, fiyat yapılacak tuş takımına göre değişkenlik gösteriyor. Arayıp fiyat sormanız lazım. Yaptıran arkadaşlar var onlar memnundular.
-
-
Güzel olmuş hocam biraz tuzlu gibi sanki ama değer gibi de duruyor
-
-
fiyatlar yüksek evet katılıyorum ben de. bu huyumdan nefret ediyorum ama takıntılıyım maalesef. araca her bindiğimde o tuşlar gözüme batıyordu. yukardaki arkadaşın dediği gibi orjinal gibi olmuyor bunu bizzat yaptırarak tecrübe ettim. orjinal hallerini bildiğim için yine içime sinmedi. ama aracı satsam alan kişi anlamaz.
zaten bu işleri takıntılı insanlar yaptırır. herkesin para verip uğraşacağı işler değil. arkadaşa söylemiştim böyle böyle yaptıracağım diye, manyak mısın sen paran çok heralde demişti:) hanıma zaten hiç açmadım konuyu. velhasıl sinir bozucu işler hocam:)
-
https://www.baskimo.com/folyo_baski/
Folyo baskı ile yapılmaz mı? -
Hocam yetkili servisten parçaların orijinal olarak yenisini alsanız daha iyi olur.. -
Yetkili servisten aldığınız tuşlar size pahalıya patlayabilir. Özellikle Alman grubu araçlarda tuş fiyatı + montaj 1000 TL'den daha fazla olabilir. Parça küçük deyip aldanmayın :)
Tuş yenileme işlemleri artık çok gelişti. Yenilenen bir tuşu ne göz ne de ekspertiz ayırt edebilir. Kurumsal firmalardan hizmet almanızı öneririm böylece problem de yaşamamış olursunuz. İşlemin nasıl yapıldığını öğrenmek için şu siteye göz atabilirsiniz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hocasario -- 7 Haziran 2022; 19:28:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X