Yarın gece 4-5 saat arabada uyumam lazım havada soğuk acaba camlar full kapalı uyusam ertesi gün beni almaya cenaze arabası gelir mi ? Yoksa araç hava alır mı Edit : Ben diyomki araba hava alır mı biri diyoki otele geç biri soğuk yav evim var zaten mevzu o değil basit bi soru sorduk inanılmazsınız gerçekten adamlar maaşın dolara endeksini tartışmaya başladı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 3 Ocak 2023; 12:11:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabada uyurken camları açmaya gerek var mı
-
-
uzun yolda sık sık arabada uyuyan biriyim station vagan aracım var koltukları yatırıp bagajda uyuyorum hava asırı sıcak değilse camları acmıyorum hıc sorun yasamadım sıcakta zaten arabada yatamazsın
-
Sen havasizligi dert etme soguktan donmamaya gayret et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava 10 derece altındaki bir yerde uyuyacaksan uyku tulumu vs olmadan hipotermi geçirebilirsin..
-
Niye arabada uyuman lazım onu anlamadım. :) Cimrilik etme de ver bir 200 lira, düzgün bir yerde gecele. :)
-
Camı açarsan donarak ölürsün. Camı açmaz kalorifer de kapalı olursa hasta olur üşütürsün.
Yanında 300-500 tl para bulundur. kefen parası vs derken sevdiklerine yük olma.
-
cimrilikle ne alakası var ya. imkanı olan neden değerlendirmesin? 200 tl az paramı?
-
11 dolar bile etmiyor az para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maaşını dolarla alıyorsun heralde? bende ticaretle uğraşıyorum gelen müşteriler fiyatlardan yakınıyor. diyorumki dolar fiyatı benzin filan hani? diyorki dolarlamı çalısıyoruz diyorlar müşteri. sizinkide o hesap.
-
Araba rölantide saatte 0.5-0.6 litre yakıyor 4 saatte 2 litre yaksa 40 tl yapar, arabayı çalıştır da donma
Kardeşim ben 5-6 gün araba uyudum sorun olmadı bende iki kişiydik bide
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kral kendi evim var mevzu para veya kalacak yer değil
Ölürsem tek düşüneceğim kripto paralarımı ailem nasıl çekicek umarım bi yolu vardır
Bir tane camı az aralık bırakın içeri temiz hava girsin.
Üstünüzede battaniye yorgan felan örtün yoksa donarsınız.
Uyuman imkansız. Soğuk iklim elbise ve tulum gerekir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200 liraya gecelik bir otel varsa ben konaklayım değil 200'e otel odası kiralamak, günlük ev bile kiralayamazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Havasız kalmazsın.
-
Standartları düşürürseniz seçenekleriniz çok artar. İlk seçenek öğretmen evleri, ikinci seçenek uygulama otelleri, üçüncü seçenek yol üstü yıldızsız otel ve pansiyonlar. Bütün bu seçeneklerde 200 lira ve altına rahatlıkla geceleyebilirsiniz.
-
Bu ekonomiye rağmen 200₺ ye konaklatan bi yer varsa valla helal olsun demek ki iyiymiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen havasizligi dert etme soguktan donmamaya gayret et
|
Benzer içerikler
- bmw i3 alınır mı
- fiorino yakıt tüketimi
- vites değiştirirken ses gelmesi
- 1.2 puretech motor
- 1.4 egea alınır mı
- skoda slavia
- phev araçlar
- en iyi suv 2024
- honda crv 2023
- 2025 araba fiyatları ne olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X