Şimdi Ara

arabamı satacağım. (alacak kişi 2. el kredisi çekecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arabamı satacağım kişi 2. el araç kredisi çekecek. yanılmıyorsam krediyi çekecek kişiye ben satışını yaptıktan sonra kredi çıkacak.

şimdi bu durumda benim için bir risk doğmuş olacak. yani aracın satışını yapacağım ama kredi çıktıktan sonra paramı alacağım.

olası bir durumda mağdur olmamak için ne yapmam gerekiyor. daha önce bu tür alım satım yapmış, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum.

• Dolandırılma ihtimali yüksek, bu riske girmeye değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mumkunse parayla satisi ayni anda yapin. Insanoglu cigsut emmistir... belki sizi tolatlayamaz buna tesebbus eder ama sizden oturu becereyebilir bosuna can sıkıntısı

• katılım bankası aracılığı ile alsın krediyi.
  • çek-senet teklif etse de satma bu arada, yeni 6000 lira kaybettik senet olayından.
  • dolandırılma ihtimali yüksek. parayı almadan satışı verme.
  • Yahu sen satışı yaptıktan sonra zaten kredi cekemez kendi aracına. Kredi hesabinixs geçer gider veya noterde bekler satışı verirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dolandırılırsın bu tarz dolandırıcılıklar piyasa da çok, para olmadan satma
  • araç nedir acaba
  • arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. yorumlarınızı okuduğum anda adamı aradım bu şekilde veremeyeceğimi. nakit para istediğimi söyledim. kabul etti.

araba fiat doblo.

ilginize tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım...
  • 2. el fiyat doblo kaç para ederki.
    tüketici kredisi çeksin parası yoksa.
    arkadaşların dediği gibi üç kağıt çıkabilir işin sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

2. el fiyat doblo kaç para ederki.
    tüketici kredisi çeksin parası yoksa.
    arkadaşların dediği gibi üç kağıt çıkabilir işin sonunda

2012 MODEL. 32.000 tl hocam
    dediğiniz gibi risk almaya gerek yok
  • Gerçekten güvenilir bir çıkış yolu yok mu kredili satış için?

Banka satıcıya güvence veremiyor mu?
  • Sakat hiç bulaşılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACHİNA

arkadaşlar merhaba.

arabamı satacağım kişi 2. el araç kredisi çekecek. yanılmıyorsam krediyi çekecek kişiye ben satışını yaptıktan sonra kredi çıkacak.

şimdi bu durumda benim için bir risk doğmuş olacak. yani aracın satışını yapacağım ama kredi çıktıktan sonra paramı alacağım.

olası bir durumda mağdur olmamak için ne yapmam gerekiyor. daha önce bu tür alım satım yapmış, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum.

ADAMA KREDİ ÇIKMAZ 1-2 gün içinde halledeceğim der sonra uğraşır durursun keş para iidir.
  • Parayı sakın nakit alma. Paranın bir kısmı gerçek diğerleri sahte olabilir. Çek vs de kabul etme. Banka hesabına yatırsın parayı sende hesapta parayı gorduğun anda satışı ver. Yoksa dolandırılırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey bankada bitiyor bence daha once sattim gerci sattigim kisileri taniyorum arac satis sozlesmesi olmadan banka krediyi vermiyor boylede dejavantaji var

• hiç bulaşma piyasada alıcı mı yok hocam geç olsun temiz olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.